Warriors Brno – Poruba 2011 4:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 8:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Chomutov – Písek 15:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Třinec – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
HC Plzeň 1929
Neděle 02.12.2012, 13:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    S díky za sledování toho nejdůležitějšího, co toto střetnutí přineslo, se s vámi loučím a přeji krásný zbytek hokejové neděle. (15:05:24)
     
    Plzeňští indiáni protahují svou báječnou sérii z venkovních zápasů, kdy letos na ledě soupeře ještě neprohráli. Litvínovské porážejí v napínavém duelu 3:1, kdy sice po první části prohrávali o jednu branku, ale dvěma přesnými trefami Matyáše Kantnera běh střetnutí strhli na svou stranu. Petr Kodýtek následně už jen potvrdil tři body, které se stěhují na západ.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Plzeňskou výhru stvrzuje vteřinu před koncem do prázdné branky PETR KODÝTEK. Asistence Jiří Stráský, Tomáš Vracovský.
     
    59:00
    Litvínovští vrhnou všechny síly do útoku, Sklíba prchá na střídačku a za sebe pouští do hry šestého hráče do pole. Chemici hrají bez gólmana!
     
    45:40
    Plzeňští nájezdníci budou svůj hubený náskok bránit v oslabení, když si Michael Čechura (PLZ) připisuje dvě trestné minuty za podražení protihráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    33:49
    Hosté v plném počtu.
     
    32:43
    Plzeň právě vstřelila branku!

    MATYÁŠ KANTNER přidává svou druhou branku v duelu, a to dokonce ve vlastním oslabení! Plzeň je ve vedení. Asistence Tomáš Kučera.
     
    31:49
    Domácí si zahrají třetí přesilovku. Petr Kodýtek (PLZ) je potrestán dvěma minutami za držení protihráče.
     
    31:31
    Oddechový čas pro domácí.
     
    23:14
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Ale nemusí je to trápit dlouho! Vyrovnávací branky se totiž dočkali o chvilku později, když se prosadil MATYÁŠ KANTNER. Asistence Petr Kantner, Marek Rubner.
     
    22:12
    Domácí v plném počtu. Ani druhou početí výhodu hosté nevyužili.
     
    20:12
    Pouhých dvanáct sekund uplynulo z druhé části a indiáni si vybojovali přesilovku. Zdeněk Vébr (LIT) dostává menší trest za sekání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    16:57
    Hosté v plném počtu.
     
    14:57
    Druhé vyloučení pro hosty, Jakub Pokorný (PLZ) je potrestán za sekání.
     
    12:02
    Domácí v plném počtu.
     
    10:02
    Indiáni mohou odpovědět stejnou mincí. Na trestnou lavici totiž za hákování odchází Martin Kučera (LIT).
     
    09:08
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A přesilovka je proměněna! Domácí posílá do vedení KRISTIAN REICHEL. Asistence Dominik Brzek.
     
    07:45
    Uvidíme první přesilovku utkání, kterou si zahraje domácí celek. Martin Muchka (PLZ) dostává menší trest za hákování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Sklíba - Březák, Pelikánová, Urbánek, Macháč, Chmelař, Vébr, Bárdoš, Havelka, Šíp, Drašar, Kučera M., Helt, Reichel, Rameš, Bečvář, Jícha, Brzek.

    HC Plzeň 1929: Zeman - Kantner, Bednář, Váchal, Čechura, Zayml, Sysel, Muchka, Kučera T., Vavřička, Kodýtek, Kokoška,Vracovský, Ivanič, Pokorný, Rubner, Hajšman, Krásný, Stráský.

    Rozhodčí: Vitík - Goltsch, Žák.
     
    Indiáni platí i za nejlepší tým ve venkovních zápasech, když ještě nepoznali přemožitele. Protáhnou tuto sérii, nebo budou Litvínovští proti? Za hodinu začínáme!
     
    V minulém utkání si chemici s chutí zastříleli na ledě PZ Kladna, které potupili sedmi brankami.

    Plzeňané se na výhru natrápili poměrně více. Na hřišti momentálně čtvrtých Rytířů přišly na řadu až samostatné nájezdy, ve kterých o výhře indiánů 3:2 rozhodl už v první sérii úspěšným zásahem Lukáš Zayml.
     
    To indiáni řeší jiné starosti. Na čele tabulky se vyhřívají už několik dlouhých kol a pravidelnou sklizní bodů i nadále odrážejí útoky soupeřů. Momentálně mají na druhou Slavii náskok sedmi bodů a na třetí místo, které je první nepostupové, celých dvanáct. Indiáni si toto výsostné postavení zasloužili tvrdou, ale úspěšnou prací, když z osmnácti zápasů ztratili pouhých osm bodů za dvě prohry a dvě výhry po samostatných nájezdech.
     
    Pojďme se podívat na zoubek oběma týmům. Začněme domácími. Severočeši mají po osmnácti zápasech na svém kontě sympatickou bilanci. Deset výher, z toho sedm za plné tři body, a osm proher. Ve vyrovnaném středu tabulky to však znamená až sedmé místo. Přestože se pomalu začínají oddělovat horní dva týmy od ostatních, Litvínovští nemusí skládat zbraně. Od postupu na mistrovství republiky jsou momentálně vzdáleni hratelných jedenáct bodů.
     
    V dnešním utkání hostí chemici z Litvínova aktuálního lídra z táboru indiánu a my vám budeme přinášet nejdůležitější události tohoto prestižního měření sil.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítám vás u sledování toho nejlepšího, co náročnému hokejovému publiku může ELIOD extraliga mladšího dorostu nabídnout.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 10. Reichel (Brzek) - 24. Kantner (Kodýtek, Rubner), 33. Kantner (Kučera), 60. Kodýtek (Stráský, Vracovský)


    HC Litvínov: Sklíba - Březák, Pelikánová, Urbánek, Macháč, Chmelař, Vébr, Bárdoš, Havelka, Šíp, Drašar, Kučera M., Helt, Reichel, Rameš, Bečvář, Jícha, Brzek.
    HC Plzeň 1929: Zeman - Kantner, Bednář, Váchal, Čechura, Zayml, Sysel, Muchka, Kučera T., Vavřička, Kodýtek, Kokoška,Vracovský, Ivanič, Pokorný, Rubner, Hajšman, Krásný, Stráský.

    Rozhodčí: Vitík - Goltsch, Žák
    bahis siteleri