Most – Beroun 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Olomouc 0:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.) | Litoměřice – Písek 5:2 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:3 (po pr.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:5 (0:3, 1:1, 3:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pondělí 03.12.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Krátce před prodloužením se však ještě bude vylučovat. Za katr míří Vít Budínský, jenž dostává dvě minuty za sekání.
     
    51:18
    A Hradec má příležitost srovnat stav zápasu! Bude hrát totiž přesilovou hru. Tomáš Protivný jde za katr, provinil se hákováním.
     
    46:50
    No a další vyloučení! Hradec teď tak trochu zbytečně fauluje. Dalším vyloučeným hokejistou je Milan Karlíček, ten dostane také dvě minuty za vysokou hůl. Hosté hraji přesilovku čtyři na tři.
     
    46:42
    Martin Vágner ale půjde za vysokou hůl na trestnou lavici. Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách, což více nahrává Rebelům.
     
    45:54
    Milan Kostourek jde do sprch! Dostává pět minut plus do konce za píchnutí koncem hole. Odnesl to jeden z hradeckých obránců, nejspíše David Roupec. Ten se dlouhou dobu nemohl zvednout z ledu.
     
    44:48
    Hradec se ale bude muset bránit. Za vyhození puku z vlastní třetiny je vyloučen Aleš Půlpán.
     
    37:47
    Marian Morava si půjde posedět k trestoměřičům. Dostává menší trest za podražení. Vstřelí Hradec gól?
     
    34:10
    Rebelové si zahrají další početní výhodu. Na trestnou lavici míří Michal Tvrdík, který dostává dvě minuty za sekání.
     
    30:20
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za hosty si jde posedět Jan Knotek, jenž dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    29:08
    Nyní mají možnost další početní výhody. Vyloučen je Jan Hanzl, který vyhodil puk ze své třetiny až do ochranné sítě, za což jsou logicky dvě minuty.
     
    25:35
    Královští lvi budou hrát přesilovku. K trestoměřičům si míří zchladit hlavu Jonáš Fiedler, který dostává menší trest za sekání.
     
    19:15
    Michal Mikeska dohrál. Nejprve dostal od hlavního rozhodčího dvě minuty za vražení na hrazení, to se mu ale nepozdávalo a protestoval. Hlavní arbitr udělil tomuto hráči i trest do konce utkání!
     
    18:10
    Hradečtí budou mít k dispozici další přesilovku. Na trestnou lavici si půjde sednout Michal Blažek, který dostává dvě minuty za držení.
     
    17:17
    Martin Klement půjde za katr. Hradecký hokejista dostává dvě minuty za držení hole. Co Brod v nabízené početní výhodě vymyslí?
     
    13:52
    Role si oba celky vymění. Na trestnou lavici totiž míří Zdeněk Kubica, ten je potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    11:09
    Marian Morava také oslabí svůj tým. Tento bek dostává dvě minuty za hákování a domácí celek tak čeká dvojnásobná početní výhoda.
     
    10:29
    Královští lvi si zahrají první přesilovku. Na trestnou lavici již usedá Martin Ondráček, jenž dostává 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 40. Roupec (Macháň), 45. Kubica (Říha), 51. Budínský (Kubica, Říha), 52. Tvrdík (Berger, Karlíček) - 2. Polodna, 15. Rytnauer (Kostourek, Ostrčil), 18. Musil (Knotek, Vondráček), 22. Knotek (Protivný, Vondráček), 60. Jelínek (Protivný, Knotek)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (od 21. Luňák) – Roupec, Karlíček, Klement, Vágner "C", Čáp, Červený, Hanzl – Budínský, Mikeska, Haluza – Šagát, Tvrdík, Moskal – Švagrovský, Říha, Kubica – Valášek, Macháň, Berger – Půlpán. Trenér: Martin Hosták.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) – Pavlík, Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava, Novotný, Jelínek – Rytnauer, Kostourek, Ondráček – Stehlík, Polodna, Fiedler – Kozlík, Štěpánek, Blažek – Musil, Knotek, Vondráček. Trenér: Jiří Rech.

    Rozhodčí: Úlehla, Fraňo – Svoboda, Lučan.
    bahis siteleri