Most – Beroun 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Olomouc 0:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 1:2 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.) | Litoměřice – Písek 5:2 (kon.) | Šumperk – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 2:3 (po pr.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:5 (0:3, 1:1, 3:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pondělí 03.12.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dnes se mohlo stát úplně cokoliv! Rebelové si nakonec odvezou z Hradce Králové pravděpodobně všechny body! Na vrcholu pravého kruhu se ocitl ALEŠ JELÍNEK, který propálil úplně vše, co mu stálo v cestě. Puk zamířil do horního růžku Luňákovy branky. Na havlíčkobrodské straně teď vypukla neskutečná euforie. Asistence: Tomáš Protivný, Jan Knotek.
     
    51:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, to je neskutečné! Královští lvi dokázali stáhnout čtyřbrankové manko. Jan Berger vystřelil, přičemž se puk odrazil od klubka těl přímo před MICHALA TVRDÍK. Ten chvíli nevěděl, kde je puk, nakonec jej ale dokázal vstřelit do odkryté branky! Asistence: Jan Berger, Milan Karlíček.
     
    50:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    No vida! Hradec ještě neřekl poslední slovo! Početní výhodu nakonec Východočeši dokázali využít, když se nejlépe v předbrankovém prostoru zorientoval VÍT BUDÍNSKÝ. Ten pohotově doklepl střelu Zdeňka Kubici. Hradecký stadion se poprvé v zápase pořádně probudil! Asistence: Zdeněk Kubica, Vladimír Říha.
     
    44:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Že by se domácí tým dokázal ještě vrátit do utkání? Jeden z hostujících obránců zakopl na modré čáře, čehož využil hradecký ZDENĚK KUBICA. Ten byl v plné rychlosti a nad ničím nepřemýšlel. Místo nějaké kličky volil střelu k tyčce Suchanovy branky, což se ukázalo jako správné řešení. Hradci tak ještě svitla naděje. Asistence: Vladimír Říha.
     
    39:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí celek se přece jenom jedné branky dočkal! DAVID ROUPEC už se na to zřejmě nemohl dívat, a tak prostě napálil puk od modré čáry. Ten se odrazil od tyčky Suchanovy svatyně přímo do sítě! Dokáže se domácí tým ještě zmátořit? Asistence: Šimon Macháň.
     
    21:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A tohle už zavání debaklem. Rebelové vedou na ledě Hradce Králové již o čtyři branky, a to jsou před námi téměř ještě dvě třetiny. Protivný vystřelil od modré čáry, přičemž puk nabral jiného směru po teči jednoho z domácích. Filip Luňák dokázal ještě tuto střelu špičkou betonu vyrazit, na následnou dorážku v podání JANA KNOTKA už ale nestačil. Tomu stačilo trefit prázdnou branku Východočechů. Asistence: Tomáš Protivný, Roman Vondráček.
     
    17:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Druhá přesilovka Rebelů, druhý gól! Hosté využili další početní výhodu, tentokrát za devatenáct sekund. Od modré čáry vypálil Jan Knotek, přičemž jeho střelu Jakub Čech ještě vyrazil. V předbrankovém prostoru však stál PAVEL MUSIL, jenž dokázal dorazit černou pryž do branky. Asistence: Jan Knotek, Roman Vondráček.
     
    14:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A hosté již vedou rozdílem dvou branek! Svoji první přesilovku využili Havlíčkobrodští za sedmnáct vteřin! Milan Kostourek ukázkově přenesl hru na druhou stran, kde číhal LADISLAV RYTNAUER, jemuž stačilo z první napálit puk do poloodkryté hradecké branky. Přesouvající se Jakub Čech neměl sebemenší nárok na úspěch. Asistence: Milan Kostourek, Radim Ostrčil.
     
    01:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A hosté se dostávají do vedení! Havlíčkův Brod se prosadil tak trochu nenápadně. PETR POLODNA si totiž vybruslil od levého mantinelu až před Jakuba Čecha. Tam se nekompromisně natlačil a propasíroval puk až za brankovou čáru. Rebelové tak vstupují do zápasu daleko lépe než jejich soupeř. Bez asistence.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 40. Roupec (Macháň), 45. Kubica (Říha), 51. Budínský (Kubica, Říha), 52. Tvrdík (Berger, Karlíček) - 2. Polodna, 15. Rytnauer (Kostourek, Ostrčil), 18. Musil (Knotek, Vondráček), 22. Knotek (Protivný, Vondráček), 60. Jelínek (Protivný, Knotek)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (od 21. Luňák) – Roupec, Karlíček, Klement, Vágner "C", Čáp, Červený, Hanzl – Budínský, Mikeska, Haluza – Šagát, Tvrdík, Moskal – Švagrovský, Říha, Kubica – Valášek, Macháň, Berger – Půlpán. Trenér: Martin Hosták.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) – Pavlík, Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava, Novotný, Jelínek – Rytnauer, Kostourek, Ondráček – Stehlík, Polodna, Fiedler – Kozlík, Štěpánek, Blažek – Musil, Knotek, Vondráček. Trenér: Jiří Rech.

    Rozhodčí: Úlehla, Fraňo – Svoboda, Lučan.
    bahis siteleri