Barys – Viťaz 3:5 (kon.) | Omsk – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Minsk 5:7 (kon.)
Jekatěrinburg – Doněck 3:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 3:1 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 7:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
7:4 (3:3, 3:1, 1:0)
Spartak Moskva
Pondělí 03.12.2012, 14:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:52
    Metallurg právě vstřelil branku!


    Před malou chvílí nešťastně zasažený JEVGENIJ MALKIN opět na ledě, nikomu nepřihrává, postupuje až do třetiny Spartaku, kde si zamíchá dvakrát s pukem, obránci Spartaku před ním ustupují a Malkin zápěstím střílí zpoza jednoho z obránců. Borisov puk nevidí a ten končí posedmé v síti moskevského klubu! Asistence: bez asistence.
     
    53:10
    Shaone Morrisonn fauluje Lisina, který již směřoval v samostatném úniku na Borisova a pozor, je z toho trestné střílení!
     
    49:58
    Faul na Malkina, kterého Morrissonn natlačil do vlastní brány, sudí hráče Spartaku vylučuje na dvě minuty.
     
    46:10
    Hosté v plném počtu, ale na konci přesilové hry zacinkala pravá tyčka brány hostů po střele jednoho z domácích z levé strany!
     
    44:10
    Valerij Pokrovsky oslabuje svůj tým, za podražení odchází na dvě minuty.
     
    41:48
    Mišarin už zvedal ruce na oslavu vstřeleného gólu, hala bouřila, ale rozhodčí nezapískal, puk za zády Borisova viděl asi zřejmě pouze domácí hráč, pokračuje se ve hře.
     
    39:30
    Domácí svírají Spartak před Borisovem, střela Antipina je sice nebezpečná, ale gólman vyráží a vzápětí před najíždějícím Malkinem vyhazuje jeden z obránců hostů. To je tlak!
     
    39:08
    A bude se opět vylučovat, Anatolij Nikoncev odchází za hákování na dvě minuty!
     
    38:03
    Spartak právě vstřelil branku!


    Nyní se podařilo dobře zakombinovat i hostům, Nikonncev dokázal zpoza brány nahrát ze druhé vlny najíždějícímu NIKOLAJI BUŠUJEVOVI, který střelou zblízka překonává Ahonena a snižuje náskok domácích na rozdíl dvou gólů. Asistence: Anatolij Nikoncev.
     
    37:00
    Metallurg právě vstřelil branku!


    Nakonec se přece jenom SERGEJ MOZJAKIN prosazuje, když ze stejného místa, z něhož pálil před pár vteřinami, dává šestý gól! Borisov byl bezmocný na skvělou kombinaci Malkina, Brijukova a Antipina. Domácí drtí Spartak Moskva! Asistence: bez asistence.
     
    36:00
    Přesilová hra Metallurgu, na ledě Mozjakin, Antipin i Malkin, všechna útočná esa domácích!
     
    35:05
    A navíc nyní fauluje Nikita Sčitov, poměr sil se na ledě vyrovná a co víc, domácí budou hrát po návratu Potěchina přesilovou hru.
     
    33:35
    Spartak si zahraje přesilovou hru, na trestnou lavici odchází domácí Potěchin.
     
    31:30
    A pozor, do brány Spartaku se vrací Borisov!
     
    33:00
    Tlak domácích pokračuje, hosté se nemohou dostat ven ze své třetiny!
     
    31:30
    Metallurg právě vstřelil branku!


    A nakonec se dokázal prosadit SERGEJ MOZJAKIN, který využívá přesné přihrávky Malkina zpoza branky a z vrcholu levého kruhu pro vhazování přesnou střelou překonává Jachina v bráně Spartaku! Asistence: Sergej Gončar, Jevgenij Malkin.
     
    25:05
    Vyloučení na staně Metallurgu, na trestnou lavici odchází domácí Michajlov.
     
    21:40
    Metallurg právě vstřelil branku!


    Nakonec se až těsně po skončení přesilové hry přece jenom domácí prosazují, DMITRIJ KAZJONOV byl připravený u levé tyčky hostujcíí brány a doráží do sítě odražený puk po předchozí střele Antipina od modré. Obrana Spartaku již byla unavená předchozím bráněním v oslabení. Asistence: Viktor Antipin, Sergej Gončar.
     
    19:36
    Soglubov odchází na trestnou lavici, domácí budou mít v závěru třetiny výhodu přesilové hry, jejíž větší část budeme sledovat ve druhé třetině.
     
    16:51
    A nešťastný Gelašvili opouští led a pouští za sebe Ahonena! Ani jeden z gólmanů úvodních sestav tak nedokončí první třetinu!
     
    16:51
    Spartak právě vstřelil branku!


    Neuvěřitelné hokejové představení pokračuje, další blesková reakce, tentokrát překonává Gelašviliho ANDREJ ANKUDINOV a hosté opět srovnávají skóre! Další lehká střela, kterou gólman nezvládl, tentokrát jde na vrub Gelašvilimu. Asistence: Arťjom Voronin.
     
    16:34
    Metallurg právě vstřelil branku!


    Domácí bleskově odpovídají na vyrovnávací gól hostů a díky přesné trefě z pravé strany DMITRIJE KAZJONOVA dávají třetí gól Metallurgu. Asistence: Viktor Antipin
     
    15:57
    Spartak právě vstřelil branku!


    A hosté vyrovnávají! Přečíslení využivá střelou zápěstím z pravé strany ANATOLIJ NIKONCEV. Asistence: Alexander Chochlachjov.

     
    15:26
    Spartak právě vstřelil branku!


    I hostům se podařilo bleskově využít přesilovou hru, po pěkné kombinaci se sjel ALEXNDER BUDKIN na pravé strany od modré až k brankáři Gelašvilimu a celou dobu nebyl nikým bráněn a po následné přihrávce dává první gól Spartaku. Asistence: Nikita Sčitov, Branko Radivojevič.

     
    15:10
    Další vyloučení, na trestnou lavici odchází Jakubov, hosté budou hrát přesilovku.
     
    07:46
    A pozor, další faul domácích! Jaroslav Chabarov fauluje a odchází na trestnou lavici. Hosté budou hrát několik vteřin přesilovou hru pět na tři!
     
    06:09
    Sergej Gončar oslabuje domácí tým, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    04:18
    A hosté střídají gólmany! Nešťastný Borisov odjíždí z ledu a jeho místo v bráně zaujme Jachin!
     
    04:18
    Metallurg právě vstřelil branku!


    A opět VIKTOR ANTIPIN, který bleskově využívá přesilovou hru a střelou z místa mezi kruhy překonává podruhé v krátké době Borisova v bráně Spartaku! Asistence: Sergej Gončar, Jevgenij Malkin.
     
    04:11
    Za sekání odchází vzápětí na trestnou lavici Alexander Suglobov ze Spartaku, domácí budou hrát přesilovou hru!
     
    03:38
    Metallurg právě vstřelil branku!


    VIKTOR ANTIPIN je prvním hráčem, který rozvlnil síť za zády některého z brankářů a domácí po přesné dorážce Antipina! Asistence: bez asistence.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 4. Antipin, 5. Antipin (Gončar, Malkin), 17. Kazjonov (Antipin), 22. Kazjonov (Antipin, Gončar), 32. Mozjakin (Gončar, Malkin), 37. Mozjakin, 57. Malkin - 16. Budkin (Sčitov, Radivojevič), 16. Nikoncev (Chochlachjov), 17. Ankudinov (Voronin), 39. Bušujev (Nikoncev)


    Metallurg Magnitogorsk: Gelašvili (17. Ahonen) - Antipin, Birjukov, Kuljomin, Lisin, Malkin - Gončar, Chabarov, Potěchin, Hodgman, Mozjakin - Bondarev, Mišarin, Šingarjev, Platonov, Zďunov - Bernatskij, Kazjonov, Kosov, Jakubov, Michajlov
    Spartak Moskva: Borisov (5. - 32. Jachin) - Šefer, Nakládal, Gubin, Petrov, Suglobov - Budkin, Sčitov, Lewandowski, Junkov, Radivojevič - Mamkin, Morrsisonn, Chochlachjov, Bušujev, Nikoncev - Želďakov, Pokrovsky, Voronin, Ankudinov, Medvěděv

    Rozhodčí: Vasiljev, Komarsov - Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri