Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:0 (kon.)
K. Vary – Třinec 4:5 (po s.n.) | Slavia – Plzeň 3:2 (po s.n.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Úterý 04.12.2012, 18:00 • KAJOT ARENA, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:05
    Kometa právě vstřelila branku!

    Hotovo? Kometa po kratší odmlce opět skóruje a už má velmi pohodlný náskok. Střelu Borise Valábika šikovně tečoval před bránou TOMÁŠ DIVÍŠEK (7) a Chábera byl bezmocný. Asistence: Boris Valábik, J. Svoboda.
     
    40:45
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí využívají další přesilovou hru. Zpoza brány nahrával Hořava a LEOŠ ČERMÁK (4) jeho nabídku proměnil ve třetí gól. Asistence: Miloslav Hořava, Martin Dočekal.
     
    36:28
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno využívá přesilovku a dostává se do dvoubrankového vedení. Roman Erat ostře pálil z pravého kruhu a Chábera měl se střelou velké problémy. Vytvořil se závar. Do betonů brankáře dorážel Róbert Petrovický. Puk do brány dotlačil ale až MIROSLAV HOLEC (8). Asistence: Róbert Petrovický, Roman Erat.
     
    03:39
    Kometa právě vstřelila branku!

    Domácí se ujímají vedení. MILOSLAV HOŘAVA (5) vystihl přihrávku Patery v obranném pásmu Kladna a mohl ihned střílet z mezikruží. Cháberu sice prostřelil se štěstím svojí střelou švihem, ale puk v síti skončil. Bez asistence.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 4. Hořava, 37. Holec (Petrovický, Erat), 41. Čermák (Hořava, Dočekal), 44. Divíšek (Valábik, J. Svoboda)


    HC Kometa Brno: Falter (Čiliak) - Žižka, Valach, Bičánek (C), Krejčiřík, Malec, Valábik, Kováčik - Dočekal, Čermák, Hořava - J. Svoboda, J. Hruška, H. Zohorna - Holec, Divíšek, Petrovický - Wasserbauer, Němec, Erat - Mrázek.
    Trenér: Zdeněk Venera.

    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Kameš, Černošek, Majeský, Piskáček, Procházka, Doudera, Macholda, Mocek - Jágr, Plekanec, Patera (C) - Kuchejda, Melka, Dalecký - Redlich, Kuchler, Hlaváč - Látal, Lukáč, Eberle.
    Trenér: Zdeněk Vojta.

    Rozhodčí: Baluška, Müllner - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri