Lipt. Mikuláš – Trebišov 9:1 (kon.) | Prievidza – Michalovce 5:6 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 0:3 (kon.)
Senica – Topoľčany 6:5 (kon.) | Bardejov – Trnava 1:2 (po s.n.) | Pov. Bystrica – Detva 3:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
9:1 (4:0, 2:0, 3:1)
HK STEEL TEAM Trebišov
sk Úterý 04.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Skončil sa zápas 26. kola medzi Liptovským Mikulášom a Trebišovom výsledkom 9:1, domáci o celkom zápase v podstate rozhodli už v prvej tretine, po ktorej odchádzali do šance s vedením 4:0, v druhej tretine to pre modrých nebolo o nič horšie, svojimi dvoma gólmi si zaistili vedenia 6:0. V poslednej časti hry videli diváci na zimáku v Liptovskom Mikuláši ďalšie štyri góly, z čoho môžme potvrdiť, že dnešný zápas na góly nebol určite chudobný. Najskôr v 48. minúte zvyšoval Matejka, k nemu sa následne pridali Bartik a Paukovček, iskričku nádeje, resp. utešenia zaistil v 44. minúte Králik. (19:12:30)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    V samotnom závere sa hra ešte prenesie do obranného pásma domácich, po tom ako Matejka vyhadzoval cez všetky čiary.
     
    59:10
    V závere stretnutia sa spomedzi kruhov snažil rozohrať Bača, jeho pokus hráč hostí prečítal.
     
    58:33
    Pomaly sa nám blíži záver dnešného zápasu, domáci hráči do už určite dotiahnu do víťazného konca.
     
    58:05
    Zemko sa dostal do zakončenia spomedzi kruhov, jeho pokus vyráža Palko do bezpečia.
     
    55:55
    Kombináciu dvoch či troch prihrávok v útočnom pásme zavŕšili hostia strelou Marcina z pravej strany, Palko opäť bravúrne.
     
    55:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Svoju dominantnosť v dnešnom zápase potvrdzujú domáci už svoji ďalším gólom, tento krát si vychutnal brankára hostí LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý ho svojim blafákom doslova položil na ľad. Asistencie: Filip Mezovský, Peter Klepáč.
     
    55:14
    Palko v dnešnom zápase exceluje, tentokrát sa blysol aj po šanci súpera, ktorý ho neobstrelil ani po blafáku a následne si poradil aj strelou z rohu ihriska, kde bol navyše úplne na ľade roztiahnutý.
     
    54:42
    Trebišov sa po dlhšom čase opäť dostal do zakončenia a nebol to vôbec zlý pokus, keď v páde koncom betónov vyrážal Palko.
     
    53:47
    Z pravej strany hľadal svojou prihrávkou Kovaľ spoluhráča, tá len tak preletela popred bránu, o ako prvý bol pri nej domáci hráč, ktorý zabránil akej takej možnej šanci.
     
    52:58
    Liptáci opäť začínajú akciu spoza vlastnej brány, ihneď sa presunuli do útočného pásma, kde všetko "hasí" iba obrana hostí, ktorá vyhadzuje aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    51:57
    Liptovský Mikuláš aj po góle opäť pri puku, z vlastného pásma začínal akciu, ktorá skončila v pásme súpera, tam to po chvíli hostia vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    51:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólové hody na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši pokračujú, útočníci domácich teraz spravili naozajstné kolotoče v útočnom pásme, kde sa konečnou prihrávkou prezentoval z pravej strany Radoslav Macík, následne už nemal problém doraziť do úplnej prázdnej brány PETER BARTIK. Asistencia: Radoslav Macík.
     
    50:32
    Trebišov sa na teraz dostal na dlhší časť do útočného pásma, svoje kombinačné ťaženie zavŕšil strelou od modrej Kobeľa, ktorý pálil iba do dobre postaveného Palka.
     
    49:57
    Liptovský Mikuláš zachytil rozohrávka hostí a ihneď kombinujú medzi stredným a obranným pásmom, vyzerá to tak, že v tejto presilovke neinkasujú.
     
    49:10
    Trebišov teraz nejako nezatlačil vo vlastnej presilovke domácich, skúša to iba v strednom pásme, ale odtiaľ sa góly dávajú veľmi ťažko.
     
    48:43
    Vylúčenia na strane domácich, ľadovú plochu opúšťa obranca Mezovský.
     
    48:29
    Marcinko vybojoval puk za bránou Palka, po chvíli to nahadzoval aj pred bránkovisko, ale tam to nedorážal, resp. do zakončenia sa nedostal žiaden hráč.
     
    47:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa opäť tešia z gólu, vôbec ich nezastrašil ani prvý súperov gól, keď po chvíli znížili po úniku JAKUBA MATEJKU, ktorý sa po blafáku nemýlil. Asistencia: Juraj Kuric.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 7. Kuric (Mravec, Devečka), 11. Macík (Bartik, Klepáč), 12. Kubáň (Poliaček, Mravec), 17. Piatka (Kledrowetz), 22. Poliaček (Mravec, Holiga), 40. Macík, 48. Matejka (Kuric), 52. Bartik (Macík), 56. Paukovček (Mezovský, Klepáč) - 44. Králik (Čopák, Ružička)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK STEEL TEAM Trebišov: Gašparovič (Zajdel) - Giba, Kovaľ, Pavličko, Zemko, Minčák, Ružička, Pisio, Ivančo, Neumannm, Antal, Lenďák, Marcinko, Grega, buraľ, Čopák, Kobeľa, Senčák, Králik. Schnelly.
    bahis siteleri