Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 4:0 (kon.)
K. Vary – Třinec 4:5 (po s.n.) | Slavia – Plzeň 3:2 (po s.n.) | Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
po s.n.
HC Energie Karlovy Vary
4:5 (0:3, 2:0, 2:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 04.12.2012, 18:00 • KV Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Třinec právě vstřelil branku!

    Jediným úspěšným exekutorem v nájezdech byl JOSEF HRABAL. Třinec tak bere dva body.
     
    48:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A je to tady. Domácí dokázali ze stavu 0:3 vyrovnat na současný stav 4:4. Brankář musel čelit několika střelám, s kterými si dokázal poradit. Nestačil až na dorážku LUKÁŠE PECHA. Asistence: Michal Grman, David Nosek.
     
    43:57
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    A rázem je to znovu jen o gól. Skuhravý vyhrál buly, a posunul puk na DAVIDA ZUCKERA, který proskočil mezi dvěma obránci, a forhendovou kličkou snížil na 3:4. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    42:44
    Třinec právě vstřelil branku!

    Gól v oslabení znamená dvoubrankové vedení Ocelářů. MARTIN ADAMSKÝ se dostal do úniku, a z levého kruhu překonal Mensatora. Asistence: Lukáš Zíb.
     
    32:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Domácí snižují na rozdíl jediného gólu. MICHAL VACHOVEC dostal pas před branku, udělal kličku, a bekhendem zasunul kotouč za gólmana Ocelářů. Asistence: František Skladaný, David Zucker.
     
    31:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!

    Karlovarským svitla naděje. Bicek zůstal osamocený před Hrubcem, který ale jeho pokus vyrazil. V brankovišti vznikl závar, a nakonec se k puku dostal LUKÁŠ PECH, a snížil na 1:3. Asistence: Jan Košťál, Jiří Bicek.
     
    14:08
    Třinec právě vstřelil branku!

    JIŘÍ POLANSKÝ nyní vystihl slabší chvilku domácího gólmana. Jeho technickou střelu z levého kruhu Závorka jen nadzvedl, puk jej přeskočil a zapadl k levé tyči. Bez asistence.
     
    06:56
    Třinec právě vstřelil branku!

    Hosté na západ přijeli i s trochou štěstí. Nahození JOSEFA HRABALA z pravého kruhu si MacDonald srazil pravou bruslí do branky. Bez asistence.
     
    1:17
    Třinec právě vstřelil branku!

    Naopak hostům se vstup do utkání povedl a vedou po gólu JANA PETERKA. Asistence: Martin Adamský, David Květoň.
    Marken.cz

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 32. Pech (Košťál, Bicek), 33. Vachovec (Skladaný, Zucker), 44. Zucker (Skuhravý), 49. Pech (Grman, Nosek) - 2. Peterek (Adamský, Květoň), 7. Hrabal, 15. Polanský, 43. Adamský (Zíb), 65. Hrabal (pen.)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (15. kromě sam. nájezdů ) - MacDonald, Nosek, Látal, Drtina, Gulaši, Gründling, Grman - Vachovec, Káňa, Drtina, Skladaný, Zaťovič, Pech, Košťál (A), Skuhravý (C), Bicek, Polák V., Pohl, Heřman, Zucker. Trenér: Richard Žemlička
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) - Zíb, Lojek, Klouček, Roth, Galvas, Ovčačík, Hrabal, Bezuška - Peterek (A), Bonk (C), Zagrapan, Polanský (A), Klimenta, Růžička, Orsava. Varaďa, Květoň, Rákos, Adamský, Hrňa. Trenér: Josef Turek.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda - Jelínek, Pešek

    Diváci: 2877
    bahis siteleri