Lipt. Mikuláš – Trebišov 9:1 (kon.) | Prievidza – Michalovce 5:6 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 0:3 (kon.)
Senica – Topoľčany 6:5 (kon.) | Bardejov – Trnava 1:2 (po s.n.) | Pov. Bystrica – Detva 3:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
9:1 (4:0, 2:0, 3:1)
HK STEEL TEAM Trebišov
sk Úterý 04.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    55:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Svoju dominantnosť v dnešnom zápase potvrdzujú domáci už svoji ďalším gólom, tento krát si vychutnal brankára hostí LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý ho svojim blafákom doslova položil na ľad. Asistencie: Filip Mezovský, Peter Klepáč.
     
    51:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gólové hody na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši pokračujú, útočníci domácich teraz spravili naozajstné kolotoče v útočnom pásme, kde sa konečnou prihrávkou prezentoval z pravej strany Radoslav Macík, následne už nemal problém doraziť do úplnej prázdnej brány PETER BARTIK. Asistencia: Radoslav Macík.
     
    47:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa opäť tešia z gólu, vôbec ich nezastrašil ani prvý súperov gól, keď po chvíli znížili po úniku JAKUBA MATEJKU, ktorý sa po blafáku nemýlil. Asistencia: Juraj Kuric.
     
    43:01
    Trebišov dal gól!
    A je to tu! Trebišov si pripisuje svoj prvý presný zásah v tomto stretnutí a to naozaj po peknej akcii, Martin Kovaľ naservíroval puk na hokejku IVANOVI KRÁLIKOVI, ktorý sa pred Palkom nemýlil. Asistencie: Vladimír Čopák, Boris Ružička.
     
    39:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Už so vás chcel informovať o tom, že stav v druhej tretine sa meniť nebude, ale moje tvrdenie vyvrátil RADOSLAV MACÍK, ktorý sa uvoľnil po pravej strane a svoj únik zavŕšil strelou do hornej tyče, od ktorej sa puk odrazil za chrbát brankára hostí. Bez asistencie.
     
    21:44
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól sa gólom, aj takto môžme opísať doterajší priebeh na ľadovej ploche, po strele z pravej strany sa dostal do dorážky FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý tam zvyšuje už na 5:0. Asistencie: Michal Mravec, Ján Holiga.
     
    16:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Neprebehlo naozaj veľa sekúnd a domáci využívajú presilovku 5 na 4, keď sa po vyhratom buly, strele od modrej iba kompromisne dorážal do odkrytej časti, resp. padajúceho brankára MAROŠ PIATKA. Asistencia: Juraj Kledrowetz.
     
    11:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši sa opäť mení, pekná a rýchla akcia domácich, keď po prihrávke Františka Poliačeka už iba dorážal do odkrytej časti brány PATRIK KUBÁŇ. Asistencie: František Poliaček, Michal Mravec.
     
    10:27
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci zvyšujú už na rozdiel dvoch gólov, vďaka RADOSLAVOVI MACÍKOVI, ktorý najskôr zaváhal pred prázdnou bránou, no po pár sekundách si to všetko vynahradil, keď strelou pred brankárom vymietol horný roh brány. Asistencie: Peter Bartik, Peter Klepáč.
     
    06:08
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa ujali vedenia, síce na začiatku to nevyzeralo pre domácich najlepšie, hostia zatlačili z pár dobrých šancí, ktoré až teraz trestajú Liptáci gólom kapitána JURAJA KURICA. Asistencie: Michal Mravec, Tomáš Devečka.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 7. Kuric (Mravec, Devečka), 11. Macík (Bartik, Klepáč), 12. Kubáň (Poliaček, Mravec), 17. Piatka (Kledrowetz), 22. Poliaček (Mravec, Holiga), 40. Macík, 48. Matejka (Kuric), 52. Bartik (Macík), 56. Paukovček (Mezovský, Klepáč) - 44. Králik (Čopák, Ružička)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Macík, Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Piatka, Mravec, Bartik, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK STEEL TEAM Trebišov: Gašparovič (Zajdel) - Giba, Kovaľ, Pavličko, Zemko, Minčák, Ružička, Pisio, Ivančo, Neumannm, Antal, Lenďák, Marcinko, Grega, buraľ, Čopák, Kobeľa, Senčák, Králik. Schnelly.
    bahis siteleri