Třebíč – Hr. Králové 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Jihlava 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 5:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 5:1 (kon.) | Písek – Šumperk 3:2 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (0:1, 1:1, 4:0)
HC Most
Středa 05.12.2012, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z devětadvacátého kola první hokejové ligy, které svede dohromady celky HC Rebel Havlíčkův Brod, který okupuje devátou příčku a HC Most, který je v pořadí druhé nejvyšší tuzemské soutěže třetí od konce. Utkání v havlíčkobrodské Kotlině začíná v 17:30.
     
    Most se po nepovedeném začátku dostal do lepší herní pohody, ale v posledních zápasech zažil opět výsledkový útlum, když z osmi zápasů v řadě uhrál jen jeden bod za remízu v Ústí. V posledním kole však dokázali Mostečtí před vlastním publikem udolat Beroun.

    Do každého z posledních tří zápasů nastoupil pokaždé jiný gólman. V Mladé Boleslavi chytal Rus Gutsevich, proti Písku stála v kleci jednička Volke a výhru proti Berounu dirigoval ze zadních řad Melichar.
    Nejproduktivnějším obráncem Severočechů je Kamil Charousek s osmnácti body, jenž má na druhého Hranáče náskok přesně devíti bodů. Daří se rovněž posile z Benátek nad Jizerou Pavlů.
    S pětadvaceti kanadskými body je nejlepším hráčem Severočechů Ladislav Gengel, jehož na druhém místě dohání Tauš. Bronzovou příčku pak drží Tomáš Rohan, jehož bratr hraje v obraně.

    Minulý zápas:
    MOST - BEROUN 4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
    Branky a nahrávky: 2. Slavíček (Kuběna), 3. T. Rohan (Čurilla, Hranáč), 56. Kotrla (T. Rohan , Čurilla), 59. Slavíček (Havelka) - 43. Kaláb (Stromko).

    Most: Melichar (Volke) - Hranáč, Havelka, M. Rohan, Charousek, Tomeček, Pavlů, Fedorov, Kabeláč - Bojer, Smolka, Gengel - Kotrla, Čurilla, T. Rohan - Nedrda, Slavíček, Kuběna - Skvortsov, Hess, Vaněk
     
    Rebelové si po vydařeném startu do sezony prošli výsledkovou krizí, jíž v posledních třech kolech úspěšně zahání a pod novým koučem Rechem se jim začíná pořádně dařit. Nejvíce se jim dařilo v sobotu na ledě Berouna, kde nasázeli deset gólů. Naopak střetnutí v Hradci přineslo napínavou zápletku, kterou rozuzlil sedm vteřin před koncem Aleš Jelínek.

    V brance Rebelů se při zranění Dolejše znovu dostává do formy zkušený Suchan, jemuž dělá v posledních zápasech dvojku trenér gólmanů Neruda.
    V zadních řadách má hned trojice hráčů osm kanadských bodů. Jedná se o Protivného (4+4), Ostrčila (3+5) a Moravu (2+6).
    Útoku kraluje zejména trojice, která se návratu Kostourka na led dala opět dohromady. Jde o "třetí lajnu" ve složení Kostourek - Rytnauer - Ondráček. V čele bodování je Rytnauer, na nějž dotírá Ondráček spolu s Endálem, který zápas v Hradci vynechal kvůli zranění. Za nimi je pak ještě právě Kostourek.

    Minulé utkání:

    HRADEC - HC REBEL 4:5 (0:3, 1:1, 3:1)
    Branky a nahrávky: 40. Roupec (Macháň), 45. Kubica (Říha), 51. Budínský (Kubica, Říha), 52. Tvrdík (Berger, Karlíček) - 2. Polodna, 15. Rytnauer (Kostourek, Ostrčil), 18. Musil (Knotek, Vondráček), 22. Knotek (Protivný, Vondráček), 60. Jelínek (Protivný, Knotek).

    Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) – Pavlík, Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava, Novotný, Jelínek – Rytnauer, Kostourek, Ondráček – Stehlík, Polodna, Fiedler – Kozlík, Štěpánek, Blažek – Musil, Knotek, Vondráček
     
    Bilance obou soupeřů v první lize

    Počet odehraných zápasů: 14
    Bilance: 3-2-1-8
    Výsledky: 5:3, 0:3, 3:4, 1:4, 1:4, 3:2sn, 3:4, 2:1p, 3:4p, 3:2, 2:5, 3:4, 4:2, 1:2
    Skóre: 34:44
     
    Ještě jednou mi dovolte, abych vám popřál krásný dobrý den z útrob zimního stadionu v Kotlině, kde právě místní DJ začal pouštět hudbu. Na ledě je však nyní pánem rolba, která jej shrnuje, aby na něj následně najeli hlavní aktéři dnešního střetnutí, aby se rozcvičili před dalším soubojem o prvoligové body.
     
    Do sestavy domácích se dnes po zranění vrací Miroslav Třetina, ovšem na ledové ploše chybí v havlíčkobrodském dresu Milan Kostourek, jenž se po zranění vrátil na led ve velké formě, ale v sestavě dnes nefiguruje. Rebelové postrádají rovněž mladého obránce Radka Novotného. Oproti tomu Most si s sebou nepřivezl ruské posily Ilyu Gutseviche, Kirilla Fedorova a v sestavě chybí i další Rus Alexey Skvortsov.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Jelínek, Blažek - Endál "C", Knotek, Vondráček - Rytnauer, Třetina, Ondráček - Stehlík, Polodna, Musil - Kozlík, Štěpánek, Fiedler

    HC Most: Volke (Melichar) - Parýzek, Havelka, Tomeček, M. Rohan, Pavlů, Čechura, Charousek "C", Hora - Bojer, Smolka, Gengel "A" - T. Rohan, Čurilla, Šrámek - Kuběna, Slavíček, Nedrda - Hess, Adámek

    Rozhodčí: Jan Schmejkal - Josef Špůr, Kamil Zavřel.
     
    Dnešní střetnutí by měl jako hlavní rozhodčí řídit pan Jan Schmejkal z Ostravy, jemuž by měla na čarách vypomáhat dvojice Pražanů Josef Špůr - Kamil Zavřel.
     
    Hlavní aktéři dnešního zápasu již najíždějí na ledovou plochu. Domácí Rebelové v bílých dresech, Mostečtí v zeleno-oranžové kombinaci a trojice hlavních sudích v tradičních černobíle pruhovaných dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Úvodní buly vyhrál Tomáš Protivný, který nahazoval ze střední třetiny puk do útočného pásma, ale trefil jen ochrannou síť. Buly ve střední třetině.
     
    00:44
    Rebelové se dostali do útočné třetiny, kde na spodku kruhu vypálil Lukáš Endál, ale bránu netrefil.
     
    00:53
    Most právě vstřelil branku!

    Mostečtí svoji první návštěvu v útočné třetině přetavují ve vedoucí gól! Tomáš Rohan dostal na levém kruhu prostor, našel před brankou volného MARKA ČURILLU, který prostřelil puk pod padajícím Suchanem do sítě! Asistence: Tomáš Rohan, Jakub Šrámek.
     
    01:49
    Rebelové jsou zaskočeni a Most je nyní pánem ledu. Nyní se opět tlačil před Jaroslava Suchana, ale ten kotouč zalehl.
     
    02:25
    Cody Hess se snažil něco vymyslet s pukem v útočné třetině, ale odstavil jej Jan Soldán, který ustál i jeho následnému ataku.
     
    03:00
    Ladislav Gengel s Pavlem Smolkou si ve střední třetině vyměnili kotouč a druhý jmenovaný vypálil od modré čáry. Suchan jeho pokus vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    03:50
    Tomáš Protivný vystřelil od modré čáry, jeho pokus byl ztečovaný, ale puk se dostal před Lukáše Endála, který z první napálil kotouč nad.
     
    04:16
    Mostečtí budou hrát v oslabení. Hlavní rozhodčí Jan Schmejkal signalizuje dvě minuty Pavlovi Kuběnovi (MST) za hákování.
     
    04:36
    Rebelové nedokázali udržet pásmo a Most se osvobozuje.
     
    05:10
    Ladislav Rytnauer vypálil z levého kruhu, ale Martin Volke zasáhl betonem. Následně ještě od modré nahazoval Radim Ostrčil, ale hostující muž s maskou kotouč podržel.
     
    05:46
    Martin Volke za brankou zachytil Pavlíkovo nahození a riskantním výhozem osvobozuje svůj tým. Dobrá práce brankáře Mostu.
     
    06:19
    A Most dokonce dobře napadá rozehrávku před Suchanem a je po přesilovce Rebelů.
     
    06:42
    Z levého křídla vypálil nyní Lukáš Endál, ale jen do Volkeho, jemuž ještě clonil Petr Polodna, hostující gólman však opět bezchybný.
     
    07:33
    Jan Knotek se probíjel v útočné třetině ke střele, ale byl odstaven hradbou těl na pravém kruhu.
     
    08:16
    Lukáš Endál nyní ukázal své šikovné ruce a zpoza brány se proháčkoval až před bránu, kde se zbavil dvou obránců, Volke si lehl na led, ale Endál jej nepřehodil!
     
    09:07
    Na druhé straně se na levém kruhu dostal ke střele Tomáš Rohan, Suchan jeho pokus vyrazil a puk jen o kousek vypadl vedle tyče.
     
    09:54
    Most se znovu dostával do útočné třetiny, ale na modré čáře dobře jeho akci zastavil Aleš Jelínek, hrdina zápasu s Hradcem.
     
    10:37
    Michal Pavlů se na levém kruhu dostal ke střele, která měla velmi dobrou razanci, ale skončila jen na břevně Suchanovy branky! Ten se nyní jen ohlédl, Kotlina si nyní oddychla tak, že to bylo slyšet!
     
    11:05
    Zakázané uvolnění Rebelů, kteří se nyní jen horko těžko brání ataku soupeře, který má v posledních chvílích navrch.
     
    11:11
    Ladislav Gengel se dostal po buly ke střele, ale ta si našla cestu jen do připravené Suchanovy výstroje.
     
    11:40
    Na druhé straně se zbavil obránce Jan Knotek, který předložil kotouč Lukášovi Endálovi, jenž přes obránce vypálil, ale Martin Volke podržel kotouč ve výstroji.
     
    12:00
    Bude se vylučovat a bude to celkem smolné vyloučení, leč správné. Ladislav Rytnauer (HBR) natáhl hůl po puku, ale trefil jen protihráče, který přes ni přepadl (podražení).
     
    12:18
    Rebelové byli chvilku pod soupeřovým tlakem, ale dokázali se z něj vymanit a vyhodit kotouč až k Volkemu.
     
    12:40
    V pravém rohu útočného pásma Mostu se bojovalo o puk, který byl následně zašlápnut. Buly před Suchanem.
     
    12:47
    Kotouč opustil hrací plochu. Bude se vhazovat ve středním pásmu. Havlíčkův Brod šetří výrazně čas.
     
    13:21
    Hosté se nyní drželi před domácí brankou, ale ke střele se nedostali, a tak mohli Rebelové vyhodit.
     
    13:34
    Kamil Charousek projel do útočné třetiny a za modrou čarou vystřelil, ale jen do středu branky, kde stál připravený Jaroslav Suchan.
     
    13:46
    Nyní se ke střele od modré čáry dostal Marek Čurilla, ale jeho pokus skončil jen na hrudi domácího muže s maskou.
     
    14:10
    Rebelové jsou v plném počtu, ale Most se i nadále drží před domácí brankou.
     
    14:43
    Michal Blažek vyslal dopředu Ondřeje Stehlíka, který si prošel přes čtyři hráče a vypálil z úhlu. Gólman Volke jeho pokus pouze vyrazil, ale před dotírajícími hráči domácích puk odpálili pryč Mostečtí.
     
    15:25
    Domácí hráči se dostali ke střele z mezikruží, ale pokus Ondřeje Stehlíka byl zablokován a skončil nad brankou.
     
    15:44
    Hra se v posledních okamžicích soustřeďuje před Volkeho, který bude i nadále v permanenci, jelikož Most vyhazuje jen na icing.
     
    16:15
    Hodně nepřesně nyní vystřelil od modré čáry Martin Rohan, jehož pokus skončil dva metry mimo bránu. Hrají domácí.
     
    16:58
    Most zastavil akci Rebelů, ale sám se nedokázal před Suchanem prosadit a domácí hráči se opět dostávají ke kotouči.
     
    17:20
    A na levém kruhu dokonce vystřelil Miroslav Třetina, ale jeho pokus skončil jen na hrudi stojícího Volkeho, který si připsal klidný zákrok.
     
    17:58
    Most nyní uháněl dva na jednoho, ale Ladislav Gengel nedostal přesný pas od Jana Bojera, který mu poslal kotouč půl metru za paty!
     
    18:30
    Na trestnou lavici míří Lukáš Endál (HBR), který ve středním pásmu srazil soupeře. Endál sedí za hrubost.
     
    18:35
    Kamil Charousek vypálil ostře od modré, Suchan jeho pokus viděl na poslední chvíli, ale i tak jej parádně pokryl ramenem! Následně domácí vydolovali kotouč a vyhazují!
     
    19:22
    Michal Pavlů dostal na vrcholu levého kruhu prostor, tvrdě vypálil, domácí gólman nic neviděl, ale i tak parádně zasáhl hrudí. Následně se o dorážku za Suchana snažil Pavel Smolka, ale kotouč byl zablokován do ochranné sítě!
     
    19:54
    Rebelové nyní dokázali dvakrát po sobě vyhodit kotouč do pásma soupeře, a tak je zde v Kotlině jasné, že tuto třetinu vyhraje Most 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Mostečtí šokovali v první minutě Rebely, když po rychlém brejku prostřelil puk pod padajícím gólmanem Marek Čurilla. Rebelové se snažili o srovnání, ale nepovedlo se jim to a nebýt Suchana, tak v závěru třetiny inkasovali ještě jednou.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:19.
     
    Hráči se nám na ledě množí jako houby po dešti, což neklamně značí fakt, že budeme pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Domácí hráči dokázali rychle vyhodit kotouč k Volkemu a než se Most stihl usadit v útočné třetině, tak stihl Lukáš Endál naskočit na led.
     
    20:40
    Téměř vzápětí se dostali Mostečtí blízko před Suchana, který kotouč pokryl pod svým tělem a přerušil tak hru.
     
    21:08
    Do útoku se hnal Miroslav Třetina, který byl podražen Bohumilem Slavíčkem (MST).
     
    21:34
    Rebelové jsou natlačeni před Volkem, ale ten nyní dokázal vytáhnout jedovku Ladislava Rytnauera, ale následně měl i štěstí při Třetinově dorážce.
     
    21:56
    Domácí se přepočítali a poslali na led šest hráčů najednou. Sudí jim tak počet playerů na ledě redukuje na čtyři. Trest odsedí Lukáš Endál (HBR).
     
    22:18
    Rebelové projeli před Volkeho, ale tam se neudrželi a kupředu se vydal Most. Dopadl naprosto stejně.
     
    22:30
    Jan Knotek se dostal na pravém kruhu ke střele, kterou mířil na bližší tyč, ale Martin Volke včas zaklekl a puk končí v ochranné síti.
     
    22:57
    Rebelové jsou při hře čtyři na čtyři lepší a Most se osvobozuje jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění.
     
    23:09
    Bohumil Slavíček je zpátky na ledě. Mostu začíná zkrácená přesilovka. Zeleno-oranžoví jsou na kotouči.
     
    23:38
    Domácím se však daří držet soupeře na uzdě a kotouč se nachází především za Volkeho bránou.
     
    24:03
    Lukáš Endál se na pravém kruhu dostal ke střele, která však skončila jen na připraveném Volkem, který kotouč podržel ve výstroji.
     
    24:31
    Martin Ondráček projel podél levého mantinelu a prokličkoval se až před Volkeho, jehož střelou po ledě nepřekonal.
     
    24:47
    Pavel Musil se dostal na pravém kruhu ke střele, kterou však nasměroval jen do výstroje povyjetého Martina Volkeho, který tak svůj tým opět podržel.
     
    25:22
    Martin Volke nyní rozehrál za bránou puk po mantinelu vůbec mu nevadilo, že se po kotouči natahuje Polodna a s ledovým klidem jakoby se ho to netýkalo opět zajel do brány. Polodna se nakonec ke kotouči nedostal.
     
    26:13
    Rebelové byli nyní chvíli pod tlakem a vyhodili kotouč jen na Volkeho, který rychle rozehrál.
     
    26:30
    Ale ke kotouči se nakonec dostal Jonáš Fiedler, který z pravého kruhu vybombil kotouč na bránu, ale trefil jen připraveného Martina Volkeho!
     
    27:28
    Rebelové se nyní tlačili do útočné třetiny, kde se však nedokázali prosadit, ale dostávají druhou šanci. Most vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    27:42
    Radim Ostrčil si sjel za bránu a cpal kotouč před kasu, kde byl Ladislav Rytnauer, ale tomu přeskočil skákavý kotouč hůl.
     
    28:24
    Jakub Šrámek z pravého kruhu vypálil, ale trefil jen betony připraveného Jaroslava Suchana.
     
    28:28
    Rebelové opět pykají za to, že nedávali o matematice pozor! NA ledě jich bylo opět o jednoho méně a proto jim matematicky zdatný sudí udělil dvouminutový trest. Ten odpyká Ondřej Stehlík (HBR).
     
    28:43
    Mostečtí se dostal v útočné třetině ke střele z levého kruhu, která skončila jen v ochranné síti. Buly ve středním pásmu.
     
    29:08
    Vítězslav Nedrda vystřelil od modré čáry. Proti jeho pokusu spadl Martin Ondráček, jemuž se kotouč zaklínil ve výstroji. Buly na středovém kruhu.
     
    29:42
    Domácí se osvobozují z momentálního tlaku soupeře dlouhým výhozem na Martina Volkeho.
     
    30:08
    Tomáš Čechura se dostal na pravém kruhu ke střele, kterou mu domácí muž s maskou vyrazil mimo klec.
     
    30:54
    Rebelové jsou v plném počtu a nyní raději jen nahodili puk na Martina Volkeho, který hrací gumu rozehrál. Domácí střídají.
     
    31:09
    Opět přišlo z domácí strany nahození. Martin Volke následně pokryl pod lapačku kotouč, který se odrazil od zadního mantinelu.
     
    31:47
    Domácí hráči se nyní snažili vypracovat si šanci, která nakonec přišla. Jedovku Tomáše Protivného tečoval Pavel Musil tak nešťastně, že mu kotouč zůstal mezi nohama.
     
    32:24
    Nyní se již Mostečtí dostali ke kotouči a uklidňují hru, jelikož s ním vyjíždějí do středního pásma.
     
    32:32
    Most právě vstřelil branku!

    A dokonce se s ním dostali až do útočné třetiny, kde dokázali skórovat! Martin Rohan našel svého obranného kolegu Michala Pavlů, který se dostal do útočné třetiny a našel na levém křídle stojícího PAVLA SMOLKU, který se do kotouč opřel a ten zapadl k bližší Suchanově tyči! Asistence: Michal Pavlů, Martin Rohan.
     
    33:08
    Domácí byli nyní před Volkem, jenž měl i štěstí, že nahození Martina Ondráčka zpoza branky vypadlo mimo brankoviště, kde se jej ujali Severočeši.
     
    33:40
    Další chytrá nahrávka Martina Ondráčka byla zblokována a před Miroslavem Třetinou puk odpálil holí pryč Martin Volke.
     
    34:20
    Rytnauerova formace byla nyní na ledě až příliš dlouho, proto tedy jmenovaný raději jen nahodil kotouč za bránu a jeho spoluhráči si mohli odjet odpočinout.
     
    35:01
    Jan Pavlík nyní minul na modré čáře přihrávku od Petra Polodny a místo dobré palebné pozice se musí vracet k Suchanovi.
     
    35:35
    Domácí jsou v křeči a nejsou sto dostat se do souvislejšího tlaku, a tak se soupeř zatím celkem obstojně brání a nepouští svého soupeře do pásma.
     
    36:44
    Rebelové si nejsou schopni podat nahrávku. Nyní to krátce po sobě předvedli Martin Ondráček s Petrem Polodnou, jímž se pasy nevyvedly.
     
    37:27
    V rohu pásma se bojovalo o puk a Jakub Havelka (MST) nabral Pavla Musila holí tak, jako zkušený sedlák hnůj na vidle a mrštil s ním na led.
     
    37:40
    Jan Knotek se dostal před Volkeho, který dokázal kotouč nadvakrát podržet pod lapačkou. Domácí hráč byl následně zpacifikován a domácí diváci si myslí, že mimo hranici pravidel.
     
    38:11
    Z publika se začíná ozývat pískot, jelikož se Rebelové dostali jen k jediné střele, kterou měl na svědomí Ladislav Rytnauer, ale jeho pokus byl zablokován nad.
     
    38:42
    Opět to byl Ladislav Rytnauer, kdo se dostal ke střele, ale jeho pokus zblízka skončil jen na holi soupeře. Nicméně k puku se dostal Petr Polodna.
     
    38:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nakonec dokázali přesilovku využít! A byla to ukázková přesilovková akce! Domácí si několikrát vyměnili puk, načež RADIM OSTRČIL vypálil od modré čáry a kotouč prošel přes chumel hráčů před nic nevidícím Martinem Volkem a zapadl přesně k bližší tyči! Asistence: Ladislav Rytnauer a Martin Ondráček.
     
    39:35
    Útočný výpad Mostu byl nyní zastaven odpískaným ofsajdem. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Domácí se snažili dostat puk do sítě, ale bránil jim výborný Volke. Mostu se povedlo skóre navýšit, když se trefil Smolka, ale za domácí snížil parádní ranou Radim Ostrčil.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Rebelové se nyní snaží dostat do útočné třetiny, ale tam se jim nedaří uchytit a Most vyváží kotouč.
     
    41:09
    Ladislav Rytnauer se dostal na pravém kruhu ke střele, kterou však neumístil mezi tyče, ale minul zadní Volkeho tyč.
     
    41:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    V Kotlině nyní panuje obrovské nadšení, jelikož domácím se povedlo srovnat! Ondřej Stehlík parádně prošel přes dva hráče do rohu kluziště, odkud našel před brankou volného MARTINA ONDRÁČKA, který z první trefil kotouč mezi Volkeho betony! Asistence: Ondřej Stehlík a Marian Morava.
     
    42:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nastoupili do třetí části famózně a strhávají vedení na svou stranu. Ondřej Stehlík našel před brankovištěm volného PAVLA MUSILA, který si položil gólmana hostů, ale nejprve trefil jen jeho beton, ovšem následně dokázal kotouč bleskově vrátit za Volkeho záda! Asistence: Ondřej Stehlík.
     
    43:30
    Domácí jsou nyní aktivní a nepouštějí soupeře téměř k puku. Most se musí urputně bránit,.
     
    44:01
    Pavel Musil táhl kotouč po levém křídle a na druhé straně měl volného Ladislava Rytnauera, jemuž předkládal kotouč, ale obránce mu do nahrávky vložil hůl!
     
    44:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    To je mi panečku pořádný alpský fičák, který nyní točí hlavu Martinu Volkemu! Havlíčkobrodští fandové jsou u vytržení. A opět u toho byl Ondřej Stehlík, ovšem tentokrát v roli střelce! Miroslav Třetina si vyměnil kotouč s ONDŘEJEM STEHLÍKEM, který tuto nádhernou výměnu zakončil povedenou střelou mezi Volkeho betony! Asistence: Miroslav Třetina a Marian Morava.
     
    45:11
    Rebelové měli další velkou šanci, ale Lukáš Endál nepřehodil ležícího Volkeho. Důvodem bylo i sekání Michala Pavlů (MST).
     
    45:37
    Most dokázal vyhodit kotouč až k Suchanovi a vymanit se tak z drtivého tlaku.
     
    46:26
    Ladislav Rytnauer nyní v hlavní roli! Nejprve netrefil u levé tyče nahrávku spoluhráče a následnou střelu z levého kruhu mu betonem vykopl Martin Volke.
     
    46:53
    Od modré čáry vyslal na branku pěknou střelu Radim Ostrčil, ale hostující muž s maskou byl připraven a kotouč podržel na ve výstroji.
     
    47:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Příhodná hudba z muzikálu Rebelové nyní zní Kotlinou, neboť právě odbyla "pátá" branka v mostecké kleci. Martin Ondráček našel na levém kruhu volného ROMANA VONDRÁČKA, který se do kotouče opřel a s chladnokrevností zabijáka trefil puk přesně pod Volkeho lapačku! Asistence: Martin Ondráček.
     
    48:14
    Domácí jsou na koni a neustále se tlačí před Volkeho, který musí být hodně na pozoru. Naopak domácí muž s maskou nemusí téměř zasahovat, jelikož domácí obrana soupeře nikam nepouští.
     
    49:05
    Až nyní se ke střele dostal Dominik Adámek, jenž svůj pokus nasměroval jen nad horní tyčku Suchanovy branky.
     
    49:27
    Další nepříjemnost pro hosty. Marek Čurilla (MST), střelec první branky Mostu, dostal dvě minuty za sekání.
     
    49:44
    Hosté dokázali po buly vyhodit kotouč až k Suchanově kleci.
     
    50:18
    Tomáš Protivný tak tak nejprve udržel pásmo, ale nakonec kombinaci Rebelů přerušil Most vyhozením kotouče až k brance Jaroslava Suchana.
     
    50:58
    Domácím se v přesilovce příliš nedaří. Martin Volke za bránou zastavil kotouč, který byl následně odpálen až do prostoru před Suchanem.
     
    51:30
    Uhlobaroni jsou již v plném počtu, ale jejich akce se jim nepovedla a vyhazují jen na zakázané uvolnění. Hra se vrací před Volkeho.
     
    Dnešní utkání v Kotlině sleduje 793 diváků!
     
    52:10
    Domácím se nepovedlo přejít do útočné třetiny a Most sebral kotouč, s nímž zajel ale jen do středního pásma. Soupeř ze severu Čech jej nyní v útlumu.
     
    52:53
    Domácí budou hrát v oslabení, jelikož Volke podržel kotouč pod lapačkou, přes níž ji sekl Jan Knotek (HBR), který si tak posedí na trestné.
     
    53:02
    Rebelové dokázali vyhrát buly, chvilku kotouč podržet a následně i vyhodit až k Martinu Volkemu.
     
    53:33
    Slabý pokus Martina Parýzka byla na kruhu zablokován Petrem Polodnou, který následně vyhodil kotouč do střední třetiny.
     
    54:04
    Snad první těžší zásah v této třetině si připsal Jaroslav Suchan, který vyrazil do ochranné sítě pokus Jana Tomečka od modré.
     
    54:11
    Lukáš Endál po buly ujížděl po levém křídle, ale jeho pokus byl zablokován ještě před Volkem a skončil mimo.
     
    54:19
    Ten samý hráč se nyní probíjel ke střele, ale sudí viděl, že Lukáš Endál (HBR) sekl svého soupeře a vykázal jej na dvě minuty ven.
     
    54:24
    Ihned po buly se dostal kotouč mimo hřiště. Buly ve středním pásmu u střídačky Rebelů. Domácí ukrajují vteřinky z dvojnásobného oslabení, které bude trvat ještě 29 vteřin.
     
    54:36
    Pavel Smolka na modré čáře nezachytil kotouč a domácí dokázali vyhodit do středního pásma.
     
    54:52
    A nyní je kotouč až u Martina Volkeho.
     
    55:08
    Před brankou se začali postrkovat Jan Soldán (HBR) a Ladislav Gengel (MST). Oba sedí za krosček, tudíž se hraje pět na čtyři.
     
    55:35
    Rebelové znovu vyhazují kotouč až k brance hájené Martinem Volkem.
     
    55:59
    Opět je puk až u mostecké brány. Hostům ubíhá čas pod rukama. Domácí naopak nikam nespěchají.
     
    56:22
    Kotouč je u Volkeho a Rebelové v plném počtu. Domácí tak přežili toto oslabení bez úhony.
     
    57:10
    Pavel Musil se na modré čáře snažil chytře prohodit kotouč mezi dva protihráče, ale nepovedlo se mu to a Most drží kotouč na svých holích.
     
    57:45
    Domácí budou dohrávat v oslabení, jelikož Jan Knotek (HBR) dostal dvě minuty za podražení.
     
    58:00
    Domácí vyhazují k Volkemu. Běží nám poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Aleš Jelínek dokázal nyní vyhodit z rohu pásma obloukem kotouč až k brance, kde je pánem Martin Volke.
     
    58:49
    Jan Pavlík nyní vypíchl kotouč Pavlu Smolkovi, který se snažil probít do útočné třetiny.
     
    59:20
    Po chybě Daniela Hory uháněl kupředu Petr Polodna, ale neměl patřičnou rychlost a svůj nájezd zakončil jen střelou mezi betony gólmana, který si tento prostor pohlídal a svůj tým odvrátil od další pohromy!
     
    59:41
    Je rozhodnuto, domácí vyhazují kotouč a Jan Knotek se připravuje skočit na led. Domácí tribuny již začínají slavit čtvrtý triumf Rebelů v řadě.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Rebelové zvládli nervy drásající zápas a připisují si tak již čtvrtou výhru v řadě. Úvod do třetí části patřil Ondřejovi Stehlíkovi, který dokázal vstřelit gól a na další dva nahrát. Po jeho vybídkách se trefili Ondráček s Musilem. Navíc se pak trefil ještě Roman Vondráček, kteří rozhodli o výhře.

    Já se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště u onlajn přenosů z havlíčkobrodské Kotliny napočtenou! (19:44:59)
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 39. Ostrčil (Rytnauer, Ondráček), 42. Ondráček (Stehlík, Morava), 43. Musil (Stehlík), 45. Stehlík (Třetina, Morava), 48. Vondráček (Ondráček) - 1. Čurilla (T. Rohan, Šrámek), 33. Smolka (Pavlů, M. Rohan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Jelínek, Blažek - Endál "C", Knotek, Vondráček - Rytnauer, Třetina, Ondráček - Stehlík, Polodna, Musil - Kozlík, Štěpánek, Fiedler
    HC Most: Volke (Melichar) - Parýzek, Havelka, Tomeček, M. Rohan, Pavlů, Čechura, Charousek "C", Hora - Bojer, Smolka, Gengel "A" - T. Rohan, Čurilla, Šrámek - Kuběna, Slavíček, Nedrda - Hess, Adámek

    Rozhodčí: Jan Schmejkal - Josef Špůr, Kamil Zavřel
    bahis siteleri