Warriors Brno – Třinec 0:4 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 2:3 (po s.n.) | Havířov – Vsetín 3:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 5:2 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 0:1 (po s.n.) | HC Plzeň – Slavia 5:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 5:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
HC Tábor
Čtvrtek 13.12.2012, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    42:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    První vážnější akce této třetiny končí gólem v síti Romana Nováka! Rebelové se dostali až před branku Kohoutů a Tomáš Nguyen prošel přes soupeře až na levé kruh, odkud vyslal na brankoviště střílenou přihrávkou a pod betonem prošťouchl puk do sítě JAKUB KRAUČUK! Po této akci se Roman Novák spakoval a vyrazil na střídačku. Do branky se staví Dominik Pavlát! Asistence: Tomáš Nguyen.
     
    39:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Výstavní branka do šatny dává domácí m na jejich hole větší klid! Jakub Lacina našel od pravého mantinelu křižnou přihrávkou na levém rohu brankoviště volného DAVIDA MICHÁLKA, který nastavil hůl a přehodil beton marně se přesouvajícího Nováka! Asistence: Jakub Lacina.
     
    37:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové v oslabení udeřili a vrací na své hole vedení! Do brejku se vydala dvojice Tomáš Cejpek - JAN JELÍNEK. Tomáš Cejpek nahrál na pravý kruh volnému spoluhráčovi, který tvrdou ránou sice trefil Nováka, ale ten kotouč jen ztlumil, hrací guma se došourala pomalu až za brankovou čáru! Asistence: Tomáš Cejpek!
     
    23:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí hokejisté přesilovku opravdu využívají a stav je znovu nerozhodný! David Michálek z rohu útočného pásma nahrál puk na modrou čáru, kde se do něj opřel Jiří Kopic, ale jeho kotouč mu poskočil a střela mu tedy příliš nesedla. Naopak se dostal puk na hůl DANIELA KOLOUCHA, který se otočil a zametl puk přesně ke vzdálenější tyči Novákovy klece! Asistence: Jiří Kolouch a David Michálek.
     
    21:32
    Tábor právě vstřelil branku!

    Tábor šokuje Kotlinu a dává gól na 2:1! Václav Prchal projel do útočné třetiny, kde našel svého jmenovce VOJTĚCHA PRCHALA, který se byl sám před Davidem Makem, jehož betony dokázal přehodit a vyhnat jej z branky ven. Do svatyně Rebelů se tak staví Jan Brož! Asistence: Václav Prchal.
     
    13:29
    Tábor právě vstřelil branku!

    Domácí nechali soupeři otevřená vrátka a ten jich využívá k tomu, že vyrovnává na 1:1! Hrubka na modré čáře zapříčinila to, že dvojice Milan Kalaš - VÁCLAV PRCHAL uháněl dva na jednoho. Osamocený hrdina David Bušek sice dělal, co mohl, ale nakonec nezabránil tomu, aby Milan Kalaš našel právě Prchala, který z první pod břevno nedal Markovi šanci! Asistence: Milan Kalaš.
     
    06:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Daniel Kolouch přistrčil puk na modrou čáru, kde se nacházel ROSTISLAV KLOFÁČ, který s ničím neotálel a od modré čáry poslal puk mezi betony nic nevidícího Romana Nováka! Asistence: Daniel Kolouch.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 7. Klofáč (Kolouch), 24. Kolouch (Kopic, Michálek), 38. J. Jelínek (Cejpek), 40. Michálek (Lacina), 43. Kraučuk (Nguyen) - 14. Voj. Prchal (Kalaš), 22. Voj. Prchal (Vá. Prchal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (22. Brož) - J. Jelínek, L. Vala "C", Lacina, Vacek "A", Veselka "A", Klofáč, Vlach, Benák, Nguyen, Kraučuk, Cejpek, Kopic, Bušek, Michálek, Hrabaň, Semrád, Bancíř, Kolouch, Abbrent
    HC Tábor: R. Novák (43. Pavlát) - Kalaš, Dvořák, Jindra, Pastyřík, Duben "C", Voj. Prchal, Hošek, Vápeník, Kadilak "A", Jansa, Vá. Prchal, Veřtát, Štěpán, Skalický, Trepka, Ma. Novák, Hubáček, Růžek, Hajič, M. Jelínek

    Rozhodčí: Petr Kotlík - Jaroslav Kuřítko, Ondřej Polák
    bahis siteleri