Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Martin 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 0:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:0 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HKM Zvolen
sk Středa 19.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    46:12
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode o dvoch hráčov! Za vrazenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Andrej Podkonický, ktorý tvrdo attackoval Dávida Buca.
     
    45:19
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. K Brabencovi sa na trestnej lavici pridá Ján Ťavoda, ktorý nám predviedol nedovolené podrazenie.
     
    44:46
    Náznak ďalšej potyčky je opäť potrestaný. Za údery si na dve minúty odchádzajú sadnúť hráči Michael Vandas a Kamil Brabenec.
     
    30:15
    V početnej výhode si zahrajú aj popradskí hráči. Na dve minúty za nedovolené bránenie si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Martin Výborný.
     
    29:14
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche si odchádza odpykať Samuel Takáč.
     
    23:51
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Dvojminútový trest obdržal gólman Marek Šimko, ktorý nám predviedol zdržiavanie hry.
     
    15:10
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Na popradskú trestnú lavicu si na dve minúty odchádza sadnúť aj Roman Tomas, ktorý sa previnil nedovolenou hrou s vysokou hokejkou.
     
    14:21
    Sily na ľade budú vyrovnané. Na dve minúty za hrubosť si odchádzajú sadnúť aj Ďaloga aj popradský hráč Vandas.
     
    07:48
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu popradského tímu si na dve minúty za držanie odchádza sadnúť Michael Vandas.
     
    05:33
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Peter Hraško.

    Branky a nahrávky: 4. Puliš (Mucha), 30. Jurík (Puliš, Mucha), 38. Pokovič, 42. Puliš (Jurík, Chovan)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Kovačevič, Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár, Fabian - Vandas, Vaic, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Takáč, Koskinen, Jabrocký - Paločko, Gríger, Gápa.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Hraško, Výborný - Ťavoda, Mucha - Pichnarčík, Pokovič - Sucharda, Šiška - Síkela, Brabenec ("A"), Podkonický ("A") - Puliš, Lukáš Jurík ("C"), Chovan - Zuzin, Milan Jurík, Ďaloga - Čanky, Fekiač, Méry.

    Rozhodčí: Juraj Konc - Zvrškovec, M. Valach

    Diváci: 1421
    bahis siteleri