Žilina – Nitra 2:3 (po s.n.) | Banská Bystrica – Martin 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 0:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:0 (kon.)
konec
HK Poprad
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HKM Zvolen
sk Středa 19.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    41:29
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania využili chybu v popradskej obrane a skórujú! Tentokrát to bolo naozaj famózne! Skvelý únik po pravom krídle nám predviedol Lukáš Jurík. Následne nahral na RADOVANA PULIŠA, ktorý fantastickým blafákom prekonal bezmocného Westlunda! Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Jurík a Michal Chovan.
     
    38:00
    Zvolen dal gól!
    Hostia využili svoj efektívny forčeking a predviedli nám skvelý gól. Po nepresnej prihrávke Popradčanov sa k puku dostal ĽUBOR POKOVIČ, ktorý sa prekľučkoval cez popradskú obranu a následne vymietol pravý horný roh Westlundovej brány. Bez asistencií.
     
    29:32
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania ukázali svojim súperom ako sa má hrať v presilovej hre a po skvelej prihrávke od Puliša sa k puku na pravej strane dostal LUKÁŠ JURÍK, ktorý nám predviedol nekompromisný švih. Ten prekĺzol do popradskej brány ponad pravé rameno gólmana Westlunda. Asistencie si pripisujú hráči Radovan Puliš a Ján Mucha.
     
    03:58
    Zvolen dal gól!
    Gól napokon platí! Popradský gólman Westlund sa síce dobre hádzal, no napokon sa jedna z dorážok stala pre Zvolen gólová. Po tvrdej strele od Muchu gólman Westlund puk ešte vyrazil, no napokon sa k nemu dostal RADOVAN PULIŠ, ktorý s ťažkosťami, ale prekonal popradského gólmana ponad jeho ľavú ruku. Asistenciu si pripisuje Ján Mucha.

    Branky a nahrávky: 4. Puliš (Mucha), 30. Jurík (Puliš, Mucha), 38. Pokovič, 42. Puliš (Jurík, Chovan)


    HK Poprad: Westlund (Sedlačko) - Šterbák, Suchý ("A") - Kovačevič, Jáchym - Špelda, Kurali - Kramár, Fabian - Vandas, Vaic, Hvila - Tomas, Klouda ("C"), Buc - Takáč, Koskinen, Jabrocký - Paločko, Gríger, Gápa.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) - Hraško, Výborný - Ťavoda, Mucha - Pichnarčík, Pokovič - Sucharda, Šiška - Síkela, Brabenec ("A"), Podkonický ("A") - Puliš, Lukáš Jurík ("C"), Chovan - Zuzin, Milan Jurík, Ďaloga - Čanky, Fekiač, Méry.

    Rozhodčí: Juraj Konc - Zvrškovec, M. Valach

    Diváci: 1421
    bahis siteleri