Chabarovsk – Dynamo Moskva 1:3 (kon.) | Novosibirsk – Petrohrad 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Jaroslavl – Magnitogorsk 1:5 (kon.) | Mytišči – Jekatěrinburg 2:6 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 1:2 (po s.n.)
CSKA Moskva – Ufa 4:1 (kon.) | Lev – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Doněck – Omsk 0:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 23.12.2012, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Další zásah do domácího sebevědomí. Malkin nechal kotouč na modré pro Kazionova, ten přiťukl SERGEJI BERNATSKÉMU a na jeho dělovku Sanford nedosáhl. Asistence: Denis Kazionov, Jevgenij Malkin.
     
    39:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A ještě branka do šatny. Střelu Antipina tečoval přesně mezi Sanfordovy betony MATS ZUCCARELLO a možná i Jevgenij Malkin. Branka je ale připsána norskému útočníkovi, který se tak trefil dnes již podruhé. Magnitogorsk se zase přiblížil k vítězství v dnešním utkání. Asistence: Viktor Antipin, Sergej Mozjakin.
     
    37:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už o dva góly! Po Bernatského střele od modré a dorážce Zuccarella se kotouč dostal k RYANOVI O'REILLYMU a ten přehodil Sanfordův beton. Asistence: Mats Zuccarello, Sergej Bernatskij.
     
    24:04
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté jsou aktivnější a přichází i odměna. Kazionov nahrál zpoza branky přesně na hůl DENISE PLATONOVA a ten se z bezprostřední blízkosti trefil nad beton klečícího Sanforda - 1:2. Asistence: Dmitrij Kazionov, Jaroslav Chabarov.
     
    11:04
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale tohle se hostům podařilo. Hodgman chytře objel branku tak, že se Sanford nestačil přesunout a poté nahrál MATSI ZUCCARELLOVI, který měl před sebou jen prázdnou klec. Asistence: Justin Hodgman, Dmitrij Michailov.
     
    00:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Neskutečný začátek Lokomotivu! Domácí se po úvodním buly okamžitě vrhli do útoku. Galimov Ahonena ještě neprostřelil, ale o pár vteřin později už SERGEJ PLOTNIKOV zblízka zasunul kotouč za jeho záda. Asistence: Staffan Kronwall.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Plotnikov (Kronwall) - 12. Zuccarello (Hodgman, Michailov), 25. Platonov (Kazionov, Chabarov), 38. O'Reilly (Zuccarello, Bernatskij), 40. Zuccarello (Antipin, Mozjakin), 45. Bernatskij (Kazionov, Malkin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Varlamov) - Kronwall, Guskov, Kulikov, Pašnin, Flood, Jakovlev, Višněvskij, Lepistö - Plotnikov, Anisimov, Galimov - Hagman, Redlis, Kaljužnij - Černikov, Averin, Apalkov - Trunjov, Malcev, Kartajev.
    Metallurg Magnitogorsk: Ahonen (Gelašvili) - Antipin, Mišarin, Gončar, Chabarov, Bondarev, Bernatskij - Mozjakin, Malkin, Kuljomin - Hodgman, Zuccarello, Potěchin - O'Reilly, Platonov, Kazionov - Ždunov, Jakubov, Michailov.

    Rozhodčí: Olenin, Ronn - Medvěděv, Pavlov
    bahis siteleri