Chabarovsk – Barys 5:4 (kon.) | Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 4:5 (po pr.) | Novosibirsk – Omsk 1:3 (kon.)
Kazaň – Ufa 9:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
5:4 (3:1, 2:1, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Sobota 05.01.2013, 07:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Astana právě vstřelila branku!
    A snižuje na rozdíl jediné branky. Když po zmatku před Kuzněcovovem se prosadil hostující SAMMVEL MNACJAN, který protlačil kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Nigel Dawes, Dustin Boyd.
     
    49:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Krasnoslobodcev výborně našel z pravého kruhu na protější straně najetého TALGATA ŽAJLAUOVA, který prostřelil do šibenice Kuzněcovova. Asistence: Vadim Krasnoslobodcev, Fjodor Poliščuk.
     
    29:59
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí útočník DMITRIJ TARASOV si výborně najel na modré a poté výborně zakončil bekendovou střelou pod víko Jeremejevova. Který neměl proti jeho šikovným rukám žádnou šanci. Asistence: Igor Ožiganov, Alexandr Osipov.
     
    27:33
    Astana právě vstřelila branku!
    Ale na další ránu už nedosáhl. Hosté z Astany využívají přesilovou hru. Když se od modré trefil ROMAN SAVČENKO, kam dostal pas z buly. Domácí brankář vůbec nic neviděl. Asistence: Alexej Litviněnko, Vadim Krasnoslobodcev.
     
    26:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Po velkém závaru před hostující brankou se nejlépe zorientoval NIKITA GUSEV, který si našel kotouč po předcházející střele Juňkovova z pravého kruhu a poslal jej za bezmocného Jeremejevova. Asistence: Juha-Pekka Hytönen.
     
    17:02
    Astana právě vstřelila branku!
    Brankové hody pokračují. Výborně prošel do ofenzívy po své pravé straně hostující NIGEL DAWES, který z konce pravého kruhu prostřelil domácího brankáře Kuzněcovova střelou nad vyrážečku. Asistence: Vitalij Novopašin, Brandon Bochenski.
     
    16:41
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Po dalším velkém náporu přichází třetí branka domácího celku. Petružálek v levém kruhu našel v mezikruží trestuhodně osamoceného, najetého PERTTU LINDGRENA, který udělal kličku do bekendu a zavěsil. Asistence: Jakub Petružálek, Nikita Gusev.
     
    12:03
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující obránce však udělal obrovskou chybu a MICHAIL FISENKO mu vypíchl kotouč a pelášil s ním na Jeremejevova, kterého prostřelil prudkou ránou do horního rohu. Vynikající pohotovost domácího útočníka určuje dvoubrankové vedení Chabarovsku. Andrej Štěpanov.
     
    02:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku utkání. Šiškanov vybojoval kotouč v rohu, dal jej na modrou, odkud příšla tvrdá střela Ožiganovova do betonů hostujícího brankáře. Kde si jej vzal JEVGENIJ ORLOV a poslal puk do branky. Asistence: Igor Ožiganov, Timofej Šiškanov.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 3. Orlov (Ožiganov, Šiškanov), 13. Fisenko (Štěpanov), 17. Lindgren (Petružálek, Gusev), 26. Gusev (Hytönen), 30. Tarasov (Ožiganov, Osipov) - 18. Dawes (Novopašin, Bochenski), 28. Savčenko (Litviněnko, Krasnoslobodcev), 50. Žajlauov (Krasnoslobodcev, Poliščuk), 60. Mnacjan (Dawes, Boyd)


    Amur Chabarovsk: Kuzněcov (Běrestněv) - Ožiganov, Osipov, Loginov V., Korovkin, Poleščuk, Jaakola, Loginov A. - Tarasov (C), Lindgren, Petružálek - Hytönen, Juňkov, Gusev - Korotkov, Šiškanov, Orlov - Fisenko, Šitikov, Štěpanov - Smurov.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (30.Poluektov) - Hutchinson, Běljakov, Novopašin, Rachmanov, Savčenko, Litviněnko, Mnacjan, Grigorjev - Dawes, Bochenski, Boyd - Ruděnko, Upper (C), Starčenko - Žajlauov, Puliščuk, Krasnoslobodcev - Spiridonov, Solarjov, Puškarjov.

    Rozhodčí: Bělov, Gusev - Golovljov, Sysujev

    Diváci: 7100
    bahis siteleri