Olomouc – Kometa Brno 3:2 (po s.n.) | Zlín – Jihlava 2:4 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 2:5 (kon.)
Liberec – Ústí n/L 7:3 (kon.) | Slavia – HC Kladno 4:0 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 3:5 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:8 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 3:4 (po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
7:3 (2:1, 3:1, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 05.01.2013, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (18:01:06)
     
    58:14
    Bílí Tygři v pěti, již se rozběhla také poslední dvouminutovka dnešního střetnutí. O vítězi je rozhodnuto.
     
    56:54
    Kubáč se prosekal libereckou obranou až ke střele. Ta měla razanci, ale scházela přesnost. Puk mířil přesně do míst, kde operoval gólman Jelínek.
     
    56:13
    Trest pro domácího hráče. Za katr si půjde odpočinout Frk – hákování.
     
    54:48
    Nyní se však hosté na okamžik nasunuli k Jelínkovi. Fojt trefil ihned po vhazování boční síťku, posléze ale Lvi o kotouč přišli.
     
    54:00
    Liberec už pokračuje v tréninkovém tempu. Ústeckého protivníka jednoznačně přehrává, hosté nyní pod tlakem opět vyhodili černou pryž na zakázané uvolnění.
     
    52:38
    Další gól měl na holi, přesněji řečeno na brusli, domácí Frk. Letící kotouč jej totiž před brankovištěm trefil do nohy. Novák měl štěstí, že puk skončil vedle jeho branky. Jinak by nestihl reagovat.
     
    51:51
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    50:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí opět skórují, Novák musí lovit kotouč ze své branky už posedmé. Pyrochta utekl s JOSEFEM MIKYSKOU do přečíslení, druhý jmenovaný po spoluhráčově přiťuknutí vypálil. Střela mu vůbec nesedla, i tak ale brankář nestihl puk klouzající po ledě vytěsnit. Asistence: Filip Pyrochta, Pavel Zacha – 7:3.
     
    49:50
    Počet sil na ledové ploše se vyrovná, za držení hole zamířil na trestnou lavici domácí zadák Říha.
     
    49:28
    Psota zamíchal s pukem na kruhu. Místo přímé střely se nakonec vydal až k těsné blízkosti Nováka a vypálil bekhendem. Brankář se zaskočit nenechal a kotouč lapil.
     
    48:36
    Menší trest pro Holečka za krosček, Ústí se bude bránit ve čtyřech.
     
    47:36
    Delší pasáž hry bez přerušení zastavil až liberecký icing. Bude se vhazovat po Jelínkově pravici.
     
    45:52
    Na opačné straně hřiště dlouho kroužil s pukem na holi Mikyska. Na jeho záda se nalepil protihráč, přesto liberecký útočník kotouč neztratil a ještě našel Bittnera. Nebezpečí musel hasit až pozorný Novák.
     
    44:21
    Lvi vzápětí mohli opět snížit. Dostálek spatřil najíždějícího Fojta, jenž byl u spoluhráčovy střílené přihrávky v pravý čas. Z těsné blízkosti ovšem nezacílil přesně, puk prolétl těsně vedle branky.
     
    41:55
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Jenže Slovan si přichystal rychlou odpověď. Čtyři vteřiny po návratu vyloučeného Chlapíka se hosté potřetí prosazují. VLASTIMIL DOSTÁLEK tečoval střelu spoluhráče Ságera přesně k levé tyčce. Asistence: Jiří Ságer, Martin Hanzl – 6:3.
     
    41:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Svěřenci trenéra Petra Hakena skórují také při vlastním oslabení. Mikyska poslal od mantinelu puk mezi kruhy, kam si najel PATRIK MAĎAR a nekompromisním příklepem propálil Nováka. Brankář byl neprosto bezmocný. Asistence: Josef Mikyska – 6:2.
     
    40:55
    Hosté pokračují v početní převaze, ale zatím se k ničemu nedostali. Kotouč mají na svých holích Bílí Tygři, kteří nikam nespěchají.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 1. Havlas (Bittner, Pilař), 3. Zacha (Dlouhý), 27. Maďar (Psota, Jandejsek), 29. Chlapík (Pyrochta, Psota), 33. Zacha (Psota), 42. Maďar (Mikyska), 51. Mikyska (Pyrochta, Zacha) - 19. Hanzl, 33. Jindřich (Musil, Holeček), 42. Dostálek (Ságer, Hanzl)


    Bílí Tygři Liberec: Jelínek (Sobotka) – Jandejsek, Mrázek, Říha, Hrníčko, Dlouhý "C", A. Chlapík, Turek, Beránek, Psota, Maďar, Zuzaník, Pyrochta, Mikyska, Pálek, Žďárský, Havlas, Frk, Zacha, Pilař, Bittner.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Novák (Burkovec) – Navarra, Zdvořáček, Křepelka, Fojt, Kubáč, Kuchynka, Hanzl, Piewak, Ságer, Bačák, Motejlek, Dostálek, Holeček, Vegner, Faigl "C", Musil, Jindřich, Bulva, Neumann, Málek.

    Rozhodčí: Wagner – Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri