Olomouc – Kometa Brno 3:2 (po s.n.) | Berani Zlín – Jihlava 2:4 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 2:5 (kon.)
Liberec – Ústí n/L 7:3 (kon.) | Slavia – HC Kladno 4:0 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 3:5 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:8 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 3:4 (po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Kladno
Sobota 05.01.2013, 16:00DHL extraliga juniorů
Partner:
     
    44:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Navrátil přenechal ve středním pásmu kotouč Tomkovi, který si nabruslil až do útočné třetiny, tam ještě přihrál zpátky na najíždějícího TOMÁŠE MORAVCE, který prostřelil Exnera mezi nohy! Asistence: Václav Tomek a Filip Navrátil.
     
    36:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAKUB JEDLIČKA se u mantinelu zmocnil kotouče, natlačil se před obránce a mezi nohy Exnera poslal puk do sítě! Asistence: Ronald Knot.
     
    19:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílí využívají přesilovou hru. Semrád našel v pravém kruhu volného Tomka, který z první posunul ještě na Antonína Růžičku a ten propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Václav Tomek a Filip Navrátil.
     
    08:42
    Slavia právě vstřelila branku!

    Sešívaní se ujímají vedení. Nebezpečnou střelu vyrazil Exner jen k volnému JAKUBU JEDLIČKOVI, který neměl problém doklepnout puk do odkryté klece! Asistence: Ronald Knot a Georg Mavrojanidis.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 9. Jedlička (Knot, Mavrojanidis), 20. Růžička (Tomek, Navrátil), 37. Jedlička (Knot), 45. Moravec (Tomek, Navrátil)


    HC Slavia Praha: Dlouhý - Leština, Babka, Růžička, Malý, Rittig, Knot, Mavrojanidis, Jedlička, Tomek, Navrátil, Semrád, Presheva, Ryzák, Novák, Šteiner, Hlinka, Moravec, Ptáčník
    HC Kladno: Exner (46. Vágner) - Hájek, Slánský, Znamenáček, Kobes, Redlich, Kalla, Pfejfer, Doudera, Habrdla, Gottlieb, Véber, David, Novák, Kolářík, Janeček, Fiala, Vodák, Král, Tomáš, Vyšín

    Rozhodčí: Nečas - Lhotský, Svoboda