Swansea – Arsenal 2:2 (kon.) | Mansfield – Liverpool 1:2 (kon.)
konec
Swansea City
2:2 (0:0)
Arsenal FC
Neděle 06.01.2013, 14:30 • Liberty Stadium, Swansea • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    87
    Swansea právě vstřelila branku!
    Arsenal polevil v koncetraci při standardce a opět na to doplatil. Rohový kop Agustiena propadl znovu ke Ki, který našel pod sebou stojícího DANNYHO GRAHAMA a ten z bezprostřední blízkosti napálil míč pod břevno.
     
    83
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat! KIERAN GIBBS si před vápnem narazil s Olivierem Giroudem, který mu míč obloučkem vrátil a mladý anglický reprezentant z voleje střelou pod břevno nedal Vormovi šanci.
     
    81
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Dlouhý roh Arsenalu vrátil zpět do vápna stoper Koscielny a do míče se na penaltě z otočky opřel LUKAS PODOLSKI, který nekompromisní levačkou zamířil přesně k tyči domácí brány.
     
    58
    Swansea právě vstřelila branku!
    Tak to je střídání jako hrom. Noční můra Arsenalu MICHU obelstil Mertesackera a v samostatném úprku na bránu hostí překonal bezmocného Szczesného. Swansea vede.

    FB

    Branky: 58. Michu, 87. Graham - 81. Podolski, 83. Gibbs

    Karty:   79. Bartley (SWN) - 36. Ramsey (ARS), 84. Gibbs (ARS)


    Swansea City: Vorm – Tiendalli, Chico, Bartley, Davies – Britton (c) (69. Agustien), Ki, De Guzman (57. Michu) – Dyer, Graham, Routledge (57. Pablo).
    Arsenal FC: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Arteta (c), Wilshere – Walcott, Cazorla, Ramsey (72. Podolski) – Giroud.

    Rozhodčí: Webb – Long, Scholes.
    Středa 16.01.2013
    bahis siteleri