SHK Hodonín – Břeclav 9:1 (kon.) | Milevsko – Jablonec n/N 6:3 (kon.) | Řisuty – Klášterec nO 1:6 (kon.)
Tábor – Bílina 8:5 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
Nový Jičín – Karviná (Baník) 4:2 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 6:2 (kon.) | Klatovy – Sokolov 1:4 (kon.)
Vsetín – Přerov 1:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Technika Brno 0:3 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:5 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 12.01.2013, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Brankář Jiří Slovák v nějakém kontaktu před brankou upadl, čehož Poruba dokázala výborně využít. Od modré napřáhl Slavík a ŠTEFAN ŠIMKOVIČ pouze do jeho pokusu vložil hůl. Poruba tak poprvé v utkání jde do vedení. Asistence: Marek Slavík.
     
    48:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pouhých šest vteřin stačilo domácím k tomu, aby přesilovou hru využili. Mládenka poslal puk na modrou, kde stál DAVID VYCHODIL, jehož střela si našla místo až ve Slovákově brance. Potřetí v utkání je tak srovnáno. Asistence: Tomáš Mládenka.
     
    42:10
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valašské Meziříčí přesilovku 5 na 3 využívá, když si Gleich ještě dokázal poradit s tvrdou střelou Heči, ale na dorážku LUKÁŠE BOKROŠE, který stál nikým nehlídán na brankovišti, již reagovat nemohl. Hosté tak jdou potřetí v utkání do vedení a navíc mají k dispozici ještě stále klasickou přesilovku. Asistence: Jan Heča, Jakub Voznica.
     
    33:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přesně v době, kdy už se z trestné lavice vracel vyloučený Mikel, Poruba srovnává na 2:2. Kilnar našel v předbrankovém prostoru volného MARKA PAVLAČKU, který se trefil přesně pod horní tyč. S tím nemohl Slovák vůbec nic dělat. Asistence: Aleš Kilnar, Jan Chaloupka.
     
    15:36
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Valašské Meziříčí využívá přesilovou hru a ujímá se podruhé v zápase vedení. Na modré spíše jen nahodil puk na branku PATRIK MACHALA a ten skončil až za zády překvapeného Gleicha. Asistence: Jan Heča, Lukáš Bokroš.
     
    01:13
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zápasy Poruby s Valašským Meziříčím letos slibují pořádné brankové hody a podobné to bude asi i dnes. Poruba bleskově srovnává skóre zápasu zásluhou ROSTISLAVA VAŇKA, kterého obrana nechala před Slovákem úplně volného. Asistence: Štefan Šimkovič
     
    00:44
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři však z rychlého protiútoku otevírají skóre utkání. Ambruz našel dobře ve druhé vlně najetého LUKÁŠE BOKROŠE, který se přízemní střelou z první nemýlil. Asistence: Jakub Voznica, Martin Ambruz.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 2. Vaněk (Šimkovič), 34. Pavlačka (Kilnar, Chaloupka), 49. Vychodil (Mládenka), 54. Šimkovič (Slavík) - 1. Bokroš (Voznica, Ambruz), 16. Machala (Heča, Bokroš), 43. Bokroš (Heča, Voznica)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Tihlář) – Tihlář – Zientek, Mládenka, Prokop L., Prokop P., Vychodil, Slavík, Axman – Seidler, Vrána, Buček – Šimkovič, Holuša, Vaněk – Kilnar, Pavlačka, Chaloupka – Hašek, Chomič, Piják.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Netolička) – Ambruz, Bokroš, Coufal, Heča, Knebl, Kvapil, Lyzák, Lehečka, Machala, Martiník, Maršálek, Máša, Mikel, Prycl, Smetana, Vajda, Varga Mar., Varga D., Voznica.

    Rozhodčí: Czubaj – Barteček, Moravec.
    bahis siteleri