Slavia – Zlín 3:2 (po pr.) | K. Vary – Sparta 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 4:0 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 1:2 (po s.n.) | Litvínov – Plzeň 2:1 (po s.n.) | Liberec – Kladno 0:2 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
3:2 (1:0, 1:2, 0:0 - 1:0)
Berani Zlín
Neděle 13.01.2013, 15:00 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:31
    Slavia právě vstřelila branku!

    Zkušený obránce PAVEL KOLAŘÍK na levém kruhu zamíchal s pukem a pak přesnou ranou pod víko rozhodl dnešní utkání! Asistence: Michal Kempný, Petr Jelínek.
     
    56:33
    Zámorského bombu od modré čáry dokázal Furch helmou zastavit. Následně se před ním strhla mela, ale domácí gólman přesto odolal.
     
    54:45
    Petr Jelínek (SLA) dostává dvě minuty za podražení.
     
    47:10
    Ze druhé vlny si najel obránce Tesařík a měl před sebou jen Furcha, který ale zlínského beka dokázal vychytat.
     
    43:54
    Zničehonic mohli udeřit Zlínští. Ke Köhlerovi se odrazil kotouč na mezikruží, avšak hostující forvard ho poslal jen do míst, kde stál Furch. A ze zlínského pohledu se neujala ani dorážka Balaštíka.
     
    37:26
    A další šance Slavie! Žejdl pálil osamocený z druhé vlny, ale z vrcholu pravého kruhu minul zlínskou klec.
     
    36:35
    Dresler od modré takřka propálil Sedláčka, jemuž puk propadl mezi nohama. Měl ale štěstí, neboť se odkutálel těsně vedle jeho tyče.
     
    35:30
    Sedláček vyrazil střelu z velkého úhlu jen nad sebe a Růžička se pak snažil doklepnout opuštěný kotouč do prázdné klece. Jenže Sedláček máchl včas svou lapačkou a exkluzivním zákrokem dokázal puk zachytit na brankové čáře!
     
    34:20
    Kučný byl sám na levém křídle, ale místo střely ještě zkoušel hledat obsazeného Hertla, který se ke střele už nemohl protlačit. Velká šance Slavie přišla vniveč.
     
    33:59
    Zlínští budou hrát čtyři minuty ve čtyřech. Ondřej Veselý (ZLN) nejprve vysokou holí fauloval Jelínka a pak musel zahákovat ujíždějícího Sklenáře.
     
    29:41
    Slávisté reklamovali faul v rohu hřiště na obránce Kuboše před vyrovnávacím gólem a dělali to příliš vehementně, tudíž přichází dvouminutový trest pro hráčskou lavici za nesportovní chování.
     
    29:41
    Zlín právě vstřelil branku!

    Hosté v rohu útočného pásma vykombinovali sešívané a Balaštík pak před brankou našel číhajícího PETRA LEŠKU, jenž v poklidu zakončil do prázdné klece! Asistence: Jaroslav Balaštík.
     
    28:32
    Sedláček chtěl rozehrát za vlastní bránou, počínal si ale příliš bohorovně a puk poslal přímo na hůl napadajícího Hertla. Ten chtěl rychle kotouč zasunout do klece, ale Sedláček se včas zorientoval a betonem zamezil domácímu útočníkovi ve skórování.
     
    27:47
    Další dobrou šanci měl slávista Jelínek, jenž bez přípravy vypálil z vrcholu kruhů. Sedláček ale kotouč skvěle vyrazil.
     
    26:21
    Balaštík zavezl puk do pásma a postrčil ho Leškovi na levý kruh. Zkušený útočník ale nedokázal překonat Furcha, jenž jeho střelu mířící do šibenice vytěsnil ramenem.
     
    25:10
    Slávisté pak ale hráli v šesti a poměr sil na ledě se vyrovná. Trest odpyká Žejdl.
     
    24:41
    Hertl křižným pasem přes brankoviště oslovil osamoceného Krenželoka, ten ale z gólové pozice trefil jen oblouk zlínské klece.
     
    23:55
    Dalibor Řezníček (ZLN) zahákoval Krenželoka a dostává menší trest.
     
    22:50
    Zlín právě vstřelil branku!

    Sérii šancí uťali Moravané snižující brankou! PETR HOLÍK dostal příliš prostoru na pravém křídle a bekhendovou střelou pod víko překonal Furcha! Asistence: Ondřej Veselý, Zdeněk Okál.
     
    22:41
    A skórovat mohli i sešívaní, když Jelínek po přenechávce od Tomici mířil zleva na Sedláčka, ale zaskvěl se i zlínský gólman.
     
    22:23
    Na druhé straně mohl snížit Leška, Furch ho ale dokázal zblízka vychytat.
     
    22:09
    Slavia právě vstřelila branku!

    Jan Alinč našel mezi kruhy volného LUKÁŠE ŽEJDLA, jenž přízemní ranou prostřelil Sedláčka! Asistence: Jan Alinč, Lukáš Krenželok.
     
    18:56
    Vrdlovec, jenž odpykával trest za Klhůfka, se ihned po návratu z trestné lavice dostal do obrovské šance, když mu Hertl posunul puk na pravé křídlo. Sedláček ale proti jeho střele bez přípravy bravurně zasáhl, když puk ukryl ve své lapačce.
     
    17:51
    Po chvíli se ale povedlo Poletínovi vyvézt puk a dostal se až před Sedláčka. Při snaze udělat kličku byl navíc faulován a poměr sil na ledě se vyrovná. Dvěma minutami je potrestán Köhler (ZLN).
     
    13:47
    Klhůfek (SLA) si vytipoval jednoho z hostujících hráčů a na středu kluziště ho sestřelil. Následuje trest za napadení na 5 minut a do konce utkání.
     
    12:31
    Holík se uvolnil až před Furcha, domácího brankáře ale z mezikruží nedokázal prostřelit.
     
    10:12
    Okál chtěl z nájezdu propálit Furcha mezi betony, domácí muž s maskou ale nohy sklapl včas.
     
    10:12
    Dresler podrazil Okála, jenž jel sám na Furcha, následuje trestné střílení!
     
    09:40
    Balaštíkovu střelu vyrazil Furch a kotouč ještě dorážel Leška do odkryté branky, Furch ale dobře zasáhl.
     
    07:00
    Hertl se prosmýkl po levém křídle, před bránou ho ale hosté odzbrojili. Následně vypálil nepřesně Růžička a Hertl zkoušel ještě akrobaticky dorazit puk do poloodkryté svatyně, Sedláček se však rychle přesunul a prostor u tyče včas utěsnil.
     
    03:59
    Rána Martina Hamrlíka od modré čáry proletěla těsně vedle pravé tyče Furchovy klece. Zlín už se probudil ze spánku a hrozí ve slávistickém pásmu.
     
    02:50
    Zdeněk Okál si najel po pravém křídle a prudkou střelou z kruhu jen těsně přestřelil Furchovu klec.
     
    01:52
    Slavia právě vstřelila branku!

    TOMÁŠ HERTL vystihl přihrávku Zlína na vlastní modré čáře a rychle vystartoval na Sedláčka, jenž mu sice první střelu vykryl, HERTL ale důrazem puk nakonec dotlačil do branky! Bez asistence.
     
    00:39
    Petr Jelínek se z úhlu dostal až před Sedláčka a zblízka mu vyklepl betony. Následně se Jelínek kvůli nepozorné obraně hostů dostal i k dorážce, ale Sedláček byl pozorný i napodruhé.
    Marken.cz

    Václav Baumann

    Branky a nahrávky: 2. Hertl, 23. Žejdl (Alinč, Krenželok), 61. Kolařík (Kempný, Jelínek) - 23. Holík (Veselý, Okál), 30. Leška (Balaštík)


    HC Slavia Praha: Furch (Kopřiva) - Kolařík, Kempný, Kuboš, Dresler, Beňovič, Kučný, Knot - Jelínek, Alinč, Krenželok - Hertl, V. Růžička, Sklenář - Skokan, Žejdl, Tomica - Stránský, Klhůfek, Poletín - Vrdlovec
    Berani Zlín: Sedláček (Horčička) - Zámorský, Hamrlík, Řezníček, Šenkeřík, Linhart, Tesařík, Kotvan - Balaštík, Leška, Köhler - Holík, Urbanec, O. Veselý - Kubiš, Melenovský, Čech - Šlahař, Fořt, Okál

    Rozhodčí: Hodek, Souček - Pešek, Rozlílek

    Diváci: 6647
    bahis siteleri