Vsetín – Havířov 6:2 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:2 (1:2, 2:0, 3:0)
AZ Havířov
Neděle 13.01.2013, 10:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Liga juniorů
Partner:
     
    59:52
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Další úspěšná teč mezi gólmanovy betony. Tentokrát to byl DALIMIL ZVONEK, kdo tečoval puk ze vzduchu bezprostředně před bezmocným brankářem. Asistence: Michal Hryciow.
     
    58:08
    Ĺikvidační zákrok na Tobolu předvedl u zadního hrazení Weisser. Domácí hráč sice odjíždí z ledu po svých drží se ale za ruku. Weisser může být rád, že za své vražení na hrazení obdržel jen dvouminutový trest.
     
    56:07
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín přesilovku využívá a zdá se, že je rozhodnuto. V letos obvyklé situaci pálil od modré Michal Žák a těsně před brankářem tečoval DOMINIK TOBOLA, který puk šikovně usměrnil mezi brankářovy betony. Asistence: Michal Žák, Jaroslav Uchin.
     
    54:25
    A naopak si teď sám zahraje v početní výhodě. Trest za nedovolené bránění si odsedí Přívara. Hostům se čas na snížení a následné vyrovnání povážlivě krátí.
     
    52:56
    Mráz si teď ukázkově narazil se spoluhráčem a byl sám před Kohnem. V poslední chvíli mu ale do střely vložil hůl obránce a nejspíš i proto puk zamířil ve vyložené šanci mimo.
     
    51:53
    Havířov si bere oddechový čas.
     
    51:53
    Teď se Havířovy povedl pressing a vykoledoval si přesilovku. Hradil se totiž dopustil podražení.
     
    48:22
    Hostující hráč mimo hlavní dění trefil do kolene Daňka. Ten zůstal ležet na ledě. Těžko říct, zda to byl úmysl, spíše ne. Hlavní rozhodčí, po poradě s čárovými, nakonec bude vylučovat. Za faul kolenem je potrestán na dvě minuty Graca.
     
    46:59
    Na Lapači někdo otevřel útočná stavidla. Na jedné straně se dopředu řítili dva na jednoho Tobola a Uchin, druhý jmenovaný ale nezpracoval skákavý pas. Ihned se do protiútoku vyřítili Havířovští a Ovčaří pálil ze dvou metrů na již rozhozeného Kohna. V ideální pozici ale přestřelil.
     
    46:23
    Z protiútoku ujeli hosté dva na jednoho. Mráz volil střelu s níž měl Kohn problémy, puk za svá záda ale nepustil.
     
    46:06
    Neobsazený Báchor dostal přihrávku od zadního mantinelu, branku ale o chloupek minul.
     
    43:09
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín zvyšuje na 4:2. Po souboji za hostující bránou zůstal za Havířovskou bránou ležet Zvonek. Zvedal se s bolavou nohou jen velmi těžce z ledu. Rozhodčí ale nepřerušil hru a zbylí domácí hráči pokračovali v tlaku. DALIMIL ZVONEK se asi po patnácti sekundách postavil, zvedl svou hůl z ledu a vykulhal před bránu. Stalo se tak právě ve chvíli, kdy po střele od modré a následné dorážce vznikl velký závar. Najednou se puk zjevil přímo před Zvonkem a ten jej snadno doklepl do odkryté brány. Doslova vytrpěný gól pro domácího útočníka. Asistence: Lukáš Gromus, Michal Hryciow.
     
    39:58
    Stejně jako v první třetině mohli domácí skórovat do šatny. Ujeli ve dvou proti jedinému obránci. Kajaba zvolil střelu, Tomšů proti puku s úspěchem vymrštil vyrážečku.
     
    37:08
    Valaši si vyzkoušejí další přesilovou hru. Dvě minuty za podražení si odsedí Matěj.
     
    33:59
    Kývala byl před hostující bránou zadržen v rozporu s pravidly a Vsetín si zahraje přesilovku. Vyloučen Přívara - dvě minuty, nedovolené bránění.
     
    30:10
    Po velké chybě hostujícího beka na útočné modré ujel Kývala, ten, ač kostrbatě, přihrál Daňkovi, který byl tváří v tvář Tomšů. Daněk se rozhodl pro bekhendovou kličku, Tomšů jej ale výborně vybruslil a zakončení vykryl.
     
    27:20
    Přesilovka pro hosty po střetu Kývaly s hostujícím brankářem. K domácí nelibosti je vyloučen vsetínský útočník za napadení.
     
    24:29
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže hosté to se svou aktivitou v oslabení přehnali. Domácí díky tomu ujeli do přečíslení tři na jednoho. René Kajaba poslal ukázkovou příhru Jaroslavu Uchinovi a ten zblízka zavěsil neomylně. Asistence: René Kajaba.
     
    23:06
    Hosté teď motali puk kolem domácí brány. Kohn ale bekhendovou střelu dokázal lapit svými betony. Řehulka pak puk zkusil vyseknout, udělal to ale v přerušené hře, navíc přímo před zraky hlavního rozhodčího .- inkasoval tak po zásluze dvouminutovou odměnu. Vsetín bude hrát přesilovku.
     
    20:55
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    MARTIN KÝVALA měl v koncovce velké štěstí, které si ale za předchozí průběh akce zasloužil. Vracející se útočník VHK uzmul puk na vlastní modré, v obranném pásmu s ním nabral rychlost, načež se podél mantinelu prořítil až k Tomšů. Byl ale z úhlu pročež volil přihrávku. Nikoho ze spoluhráčů nenašel, zato ale neomylně trefil brusli vracejícího se beka hostů a od ní se puk odrazil do klece nešťastného Tomšů. Asistence: Josef Daněk.
     
    19:57
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Tři sekundy před sirénou střílí Vsetín kontaktní branku. JOSEF DANĚK se vřítil do útočného pásma, naznačil přihrávku Štrbíkovi, místo toho se ale protáhl kolem obránce a pak bekhendem z úhlu překvapil Tumšů. Puk po ledě doklouzal až do brány. Asistence: Martin Kývala.
     
    18:00
    Puk po trase Tobola - Uchin doputoval na zcela volného Kajabu, jeho střelu ze dvou metrů ale fantastickým zákrokem betonem zastavil Tomšů.
     
    16:58
    Daněk pohotově dorážel Báchorovu střelu, odraženou od zadního mantinelu a puk se nejspíš otřel o tyč hostující brány.
     
    16:11
    Domácí navíc budou mít výhodu přesilové hry. Matěj je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    10:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté dvojnásobnou přesilovku bleskově využívají. Nastřelený puk tečoval před Kohnem VÍT PATRMAN a domácí brankář neměl nárok. Asistence: Daniel Graca, Adam Weisser.
     
    10:16
    Agilní Matějek se tlačil do šance, byl při své střele podražen a hosté si zahrají minutovou přesilovku pět na tři. Potrestaným hráčem je Valentík.
     
    09:29
    První přesilovku si zahraje Havířov. Michal Žák podrazil soupeře a je tudíž vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    03:06
    Vsetín si zahraje první přesilovku. Vyloučen Řehulka - dvě minuty, podražení.
     
    01:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. TOMÁŠ MATĚJEK u mantinelu vyškrábl puk z pod klubka těl, v přečíslení dva na jednoho se pokusil o překvapivou střelu a uspěl - puk vsetínskému brankáři propadl skrz betony do sítě. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 20. Daněk (Kývala), 21. Kývala (Daněk), 25. Uchin (Kajaba), 44. Zvonek (Gromus, Hryciow), 57. Tobola (Žák, Uchin), 60. Zvonek (Hryciow) - 2. Matějek, 11. Patrman (Graca, Weisser)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn - Vašíček, Valentík, Daněk, Štrbík, Koutský, Hryciow, Koutník, Gromus, Surý, Kývala, Uchin, Kuchařík, Hradil, Žák, Ondra, Zvonek, Kajaba, Horák, Tobola, Báchor.
    AZ Havířov: Tomšů (Gabler) - Flamík, Szewieczek, Přívara, Ovčaří, Matějek, Mráz, Sýre, Patrman, Smuž, Matěj, Glos, Jaroch, Weisser, Graca, Řehulka.

    Rozhodčí: Husička – Goňa, Smilek
    bahis siteleri