HC Kladno – Liberec 1:5 (kon.) | HC Plzeň – Třinec 5:3 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Olomouc – Pardubice 9:3 (kon.) | HC Litvínov – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:2 (kon.)
Jihlava – Slavia 2:1 (po s.n.) | Motor ČB – Vítkovice 4:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
9:3 (2:0, 1:2, 6:1)
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 17.01.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (19:38:32)
     
    59:07
    Jiří Jergl (OLO) inkasoval dvě minuty za krosček.
     
    56:48
    David Brančík (OLO) se provinil hákováním.
     
    56:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hanáci ve vlastní přesilové hře nechali uniknout DAVIDA BŘEZINU, který tváří v tvář Lukášovi skóroval. Asistence: Jan Škvor.
     
    53:08
    Východočeši hrají ve čtyřech.
     
    51:08
    Na hráčích hostujícího celku se projevuje velká frustrace z výsledku. Ladislav Havlík (PCE) neukočíroval emoce a po faulu na domácího hráče do něj chvíli bušil na ledě. Hlavní sudí mu tak uděluje pětiminutový trest plus do konce utkání. Dvě minuty za sekání navíc vyfasoval David Březina (PCE). Mora bude hrát proti třem.
     
    49:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí si evidentně užívají skvělé hokejové momenty, soupeři během prvních deseti minut třetího dějství nasázeli už šest branek! O tu poslední se postaral RICHARD VACULÍN. Asistence: Oldřich Heža.
     
    49:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Až příliš kruté pro Pardubice, které dvě třetiny se soupeřem dokázali držet krok. Domácí v početní výhodě předvedli v útočném pásmu pardání kombinaci, na jejímž konci stál DAVID ŠŤASTNÝ. Asistence: Daniel Kunce, Lukáš Králík.
     
    47:52
    Patrik Lenoch (PCE) musí opustit kluziště po seknutí jednoho z domácích hráčů. Dvě minuty přesilové hry.
     
    47:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Východočeši zřejmě úplně odpadají a o utkání je rozhodnuto. Sedmou branku Kohoutů přidal po kombinaci v útočném pásmu střelou z levého kruhu JIŘÍ HES. Asistence: Milan Ostřanský, Aleš Jergl.
     
    46:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využili početní výhodu a dostávají se do čtyřbrankového vedení. LUKÁŠ KRÁLÍK se proháčkoval mezi obránci soupeře a poslal kotouč do levé šibenice hostující branky. Bez asistence.
     
    45:03
    Na ledové ploše zůstal po ostém střetu s domácím hráčem ležet Lukáš Bureš, pro kterého rozhodčí okamžitě zavolali lékaře. Hostující hráč zamířil za jeho doprovodu na ošetřovnu. Ihned po zákroku se do sebe navíc pustili Daniel Robertson (PCE) a Jakub Schejbal (OLO). Oba hříšníci inkasovali po dvou minutách za hrubost. Pardubický hráč obdržel ještě dvě minuty navíc za vyvolání konfliktu. Mora bude hrát přesilovku.
     
    43:25
    Pardubičtí si vybrali oddechový čas.
     
    43:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přetavili útočný tlak již ve druhou branku. Ve skrumáži na brankovišti Pardubic se nejlépe zorientoval DAVID ŠŤASTNÝ, který posunul puk za záda brankáře Východočechů. Asistence: Daniel Kunce, David Nesvadba.
     
    42:41
    Kohouti od úvodu třetiny buší do soupeřovy obrany. Pardubičtí mohou být rádi, že tlak Hanáků vyústil v zatím jednu branku.
     
    41:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci vstoupili do posledního dějství nejlépe, jak mohli. Po minutě hry získali domácí domácí v útočném pásmu kotouč, Daniel Kunce jej posunul na DAVIDA BRANČÍKA, který nikterak tvrdým pokusem prostřelil pardubického gólmana. Asistence: Daniel Kunce, David Šťastný.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:02.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 6. Vaculín (Novotný), 17. Šťastný (Králík), 40. Kunce (Šťastný, Králík), 42. Brančík (Kunce, Šťastný), 44. Šťastný (Kunce, Nesvadba), 47. Králík, 48. Hes (Ostřanský, Jergl A.), 50. Šťastný (Kunce, Králík), 50. Vaculín (O.) - 26. Veselý (Poulíček), 28. Poulíček (Veselý, Havlík), 57. Březina (Škvor)


    HC Olomouc: Lukáš (Kochta) – Jergl J., Pšeja, Schejbal J., Hradil Z., Vondra, Nesvadba, Brančík, Kovář – Ostřanský, Hes J., Jergl A. – Kunce, Králík, Šťastný – Zítka, Novotný, Vaculín – Číp, Heža O., Machala.
    HC Dynamo Pardubice: Jeschke (Bernart) – Škvor, Petira, Vácha, Robertson, Lenoch, Starý, Voženílek, Havlík, – Bureš, Chmelař, Půhoný, Březina, Veselý, Vachutka, Zelinger, Poulíček, Schneider, Řezníček, Moravec.

    Rozhodčí: Husička – Bryška, Novák
    bahis siteleri