Liberec – Bohemians 1905 0:3 (kon.) | Jihlava – Znojmo 2:1 (kon.) | Karviná – Frýdek-Místek 5:2 (kon.)
Slavia – Jablonec 4:0 (kon.) | Dukla Praha – Táborsko 2:1 (kon.) | Brno – Slovácko 2:0 (kon.)
Č. Budějovice – Žižkov 0:2 (kon.)
konec
FC Vysočina Jihlava
2:1 (1:1)
1. SC Znojmo FK
Sobota 19.01.2013, 11:00 • TCM Brno Ivanovice • Tipsport liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    V závěru zápasu mohl přidat třetí branku Karel Kroupa, ale sám před Štefanem Yonovem zakončil pouze do jeho rukavic.
     
    61
    Jihlava právě vstřelila branku!
    I v tomto případě byla penalta provedena naprosto přesně a s přehledem. JAN KOSAK umístil míč doprostřed brány, Štefan Yonov si vybral levou stranu a Vysočina podruhé v zápase vede. Nutno dodat, že za druhý poločas ta branka padla zaslouženě.
     
    60
    Penalta jasná i na druhé straně. Nabíhajícího Vašíčka zastavil nedovoleně brankář Štefan Yonov a byla nařízena další dnešní jedenáctka.
     
    58
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je znojemský Radek Buchta.
     
    52
    Teď už to vážně zavánělo gólem. Z dvaceti metrů střílel Rada, Štefan Yonov míč vyrazil pouze před sebe, kde byl připravený Václav Vašíček a po je bombě opět skvěle zasahuje strážce znojemské brány. Dvě velké příležitosti nekončí druhým gólem v bráně Znojma.
     
    47
    Druhý poločas začal obrovskou šancí Vysočiny. Na centr z pravé strany si naběhl Karel Kroupa a jeho volej musel Štefan Yonov vyboxovat před sebe. Následně obránce Todor Yonov razantně odkopává.
     
    40
    Obrovská šance Vaněčka, který běžel sám na bránu. Postupoval až před Dolečka, ale ten mu dokázal zmenšit střelecký úhel a podle toho také to zakončení vypadalo. Míč letěl vedle.
     
    37
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. K penaltovému puntíku se postavil kapitán TODOR YONOV a ten tyto exekuce zahrává s jistotou. Míč uklidil na opačnou stranu, kam letěl Hanuš.
     
    36
    Pokutový kop pro Znojmo. Brankář Hanuš zastavil nedovoleně ve vápně Tomáše a přes protesty Jihlavských bude zahrávat Znojmo penaltu.
     
    20
    Marek Heinz si nyní vytvořil tutovou šanci Znojma. Dostal se až před bránu a obhodil vyběhnuvšího Hanuše. Míč šel k levé tyči, kde se jej ještě snažil uklidit do brány Hříbek, ale míč končí překvapivě v autu.
     
    10
    A rozhodně to není konec, protože Vysočina stále tlačí a v útoku si vytváří šance. Znovu to byl Vaněček, který byl zcela sám před znojemskou svatyní a jen díky Dolečkovi, který vyráží míč do bezpečí, se stav nemění.
     
    8
    Jihlava právě vstřelila branku!
    A ten druhý dokázala využít. Na malém vápně se ocitl hlavičkující DAVID VANĚČEK a znojemský brankář neměl šanci reagovat. Hlavička jihavského střelce byla přesná a nechytatelná. Tlak Vysočiny je tak zužitkován.

    Roman Zajíček

    Branky: 8. Vaněček, 61. Kosak (pen.) - 37. Yonov (pen.)

    Karty:   58. Buchta R. (ZNO)


    FC Vysočina Jihlava: Hanuš - Gavrič, Šourek, Marek, Josl - Kučera, Vaculík, Karlík, Vaněček - Ovseannicov, Tomeček. Trenér: František Komňacký.
    1. SC Znojmo FK: Doleček - Zečevič, Yonov (K), Cihlář, Ševčík, Helísek, Lacko, Heinz, Hříbek, Lukáš, Hnaníček. Trenér: Leoš Kalvoda.

    Rozhodčí: Adámková - Peřina, Dobrovolný
    bahis siteleri