Barys – HC Slovan 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Lev 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.)
Mytišči – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Riga – Jaroslavl 1:2 (po s.n.)
konec
Atlant Mytišči
5:2 (3:0, 2:1, 0:1)
Spartak Moskva
Úterý 22.01.2013, 16:30 • Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    ANDREJ ANKUDINOV doráží po střele Vasiljeva od modré z blízkosti pravé tyče Galimovi branky a hosté přece jenom snižují. Do konce však zbývá již něco málo přes jedenáct minut. Asistence: Valerij Vasiljev.
     
    38:20
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    KONSTANTIN KOLCOV dává pátou branku Atlantu Mytišči, když doráží do prázdné branky střelu Rukavišnikova od modré! Asistence: Roman Rukavišnikov.
     
    31:53
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Domácí získávají opět tříbrankové vedení. Konstantin Kolcov proniká s pukem na holi do útočné třetiny, všímá si na pravé straně dobře postaveného MICHAILA GLUCHOVA, který pálí z voleje a puk končí za zády Lašáka. Asistence: Ilja Kablukov, Konstantin Kolcov.
     
    30:32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartaku Moskva se podařil rychlý brejk na jehož konci je přesná střela z mezikruží VJAČESLAVA KOZLOVA, který letí nad pravým ramenem Lašáka do branky. Asistence: Alexander Suglobov.
     
    10:34
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Hostující obrana je "na ručník", domácí si před bezmocným Lašákem dělají doslova, co chtějí. Michnov si nabruslil zpoza brány, přihráva lépe postavenému a nikým nebráněnému NIKITOVI TOČICKÉMU, který střelou z bezprostřední blízkosti nedává Lašákovi šanci. Asistence: Alexej Michnov.
     
    09:42
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    ALEXEJ MICHNOV již samostatný únik dokázala proměnit, hosté propadli v obraně a domácí hráč jim uniká po pravé straně a přesnou střelou k tyči překonává Lašáka. Asistence: Andreas Engqvist.
     
    06:00
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    A je to první branka utkání! Domácí využívají přesilovou hru, když se u levé tyče krásně otočil s pukem na holi mladičký SERGEJ ŠMELJOV a přesnou střelou překonává Lašáka. Asistence: Igor Ignatuškin.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 6. Šmeljov (Ignatuškin), 10. Michnov (Engqvist), 11. Točickij (Michnov), 32. Gluchov (Kablukov, Kolcov), 39. Kolcov (Rukavišnikov) - 31. Kozlov (Suglobov), 49. Ankudinov (Vasiljev)


    Atlant Mytišči: Galimov (Davydov) - Batyršin, Rukavišnikov, Kolcov, Kablukov, Gluchov - Dyblenko, Osipov, Ševčenko, Engqvist, Majorov - Višněvskij, Ozolinš, Michnov, Točickij, Krikunov - Kosmačjov, Ignatuškin, Petrov, Jašin, Šmeljov
    Spartak Moskva: Lašák (Jachin) - Bodrov, Šefer, Růžička, Bušujev, Petrov - Ščitov, Obšut, Suglobov, Radivojevič, Kozlov - Morrisonn, Vasiljev, Nikoncev, Voronin, Ankudinov - Mamkin, Želďakov, Gubin, Michajlov, Romanovkij

    Rozhodčí: Ronn (FIN), Sergejev - Sadovnikov, Sazonov