Martin – Žilina 2:1 (po pr.) | Skalica – Nitra 4:3 (po s.n.) | Poprad – Piešťany 3:4 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 2:0 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:4 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (1:2, 0:2, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 22.01.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:21
    Poprad dal gól!
    Popradská ofenzívna sila v presilových hrách je enormná, čo potvrdili aj tentokrát! Početnú výhodu o dvoch hráčov využil MICHAEL VANDAS. Po tvrdej strele od Hvilu gólman Tomek puk len vyrazil pred seba, kde stál Balán. Ten prihral na Vandasa a domáci tak strieľajú kontaktný gól! Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    46:11
    Poprad dal gól!
    Popradčania znižujú! Po nepresnej rozohrávke Piešťancov sa k puku na ľavej strane dostal Balán. Ten presne našiel LUKÁŠA HVILU, ktorý ani na sekundo nezaváhal a skvelým švihom prekonal ľavé rameno gólmana Tomeka. Naozaj skvelý moment pre popradský tím. Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    39:14
    Piešťany dali gól!
    A je to tu! Ležerný popradský výkon v defenzíve bol potrestaný! Po nepresnej prihrávke jedného z popradských obrancov puk zachytil Stupka. Ten následne prihral na Šišovského, ktorý si obišiel Fabiana a prihral na SAMIRA SALIJIHO. Posledný spomínaný nemal už žiaden problém a puk jednoducho dopravil do popradskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Peter Šišovský a Václav Stupka.
     
    34:24
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči využívajú početnú výhodu o jedného muža! Pri puku na pravej strane bol Drgoň. Ten nezaváhal a nekompromisnou prihrávkou na ľavú stranu našiel MICHALA PEŠKA. Peško stál pred poodkrytou bránou popradského celku a už mu nerobilo problém zasunúť puk za Slipčenkov chrbát. Asistenciu si pripisuje Adam Drgoň.
     
    15:03
    Piešťany dali gól!
    Piešťanci sa dostávajú do vedenia! Popradská obrana tentokrát poriadne zaspala a pozabudla na MAREKA MERTELA, ktorý sa dobre presúval po pravej strane a následne skvele zakončil z hranice pravého kruhu. Gólman Slipčenko sa snažil úspešne zasiahnuť, no napokon sa mu to nepodarilo. Asistenciu si pripisuje Tomáš Bučka.
     
    12:27
    Poprad dal gól!
    Popračanom sa podarilo vyrovnať! Po fantastickej prihrávkovej kombinácii sa k puku na modrej dostal Jáchym, ten však prihrával ešte do medzikružia, kde stál ĽUBOMÍR VAIC! Popradský útočník nezaváhal a skvelým švihom prekonal bezmocného gólmana Tomeka. Asistencie si pripisujú hráči Miloslav Jáchym a Jaroslav Jabrocký.
     
    00:12
    Piešťany dali gól!
    Tak gólman Slipčenko na úvod tohto zápasu asi dobre spomínať nebude. Po dobrej prihrávke od Nemca sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal TIBOR MELICHÁREK, ktorý nekompromisnou delovkou z ťažkého uhla prekvapil popradského gólmana. Asistenciu si pripisuje Vladimír Nemec.

    Branky a nahrávky: 13. Vaic (Jáchym, Jabrocký), 47. Hvila (Balán), 58. Vandas (Balán) - 1. Melichárek (Nemec), 16. Mertel (Bučka), 35. Peško (Drgoň), 40. Saliji (Šišovský, Stupka)


    HK Poprad: Slipčenko (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič ("A"), Brejčák, Fabian, Jáchym, Kurali - Vandas, Balán, Hvila - Sabolič, Klouda ("C"), Tomas - Buc, Vaic, Jabrocký - Paločko, Takáč, Smotrila.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Cuník, Škadra, Filip ("C"), Drgoň, Urban, Bučka, Hruška - Šišovský, Nemec ("A"), Melichárek ("A") - J. Ručkay, Mišura, H. Ručkay - Saliji, Mertel, Stupka - Hudec, Peško, Haring.

    Rozhodčí: M. Gašparík - M. Valach, Zvrškovec

    Diváci: 1256
    bahis siteleri