Martin – Žilina 2:1 (po pr.) | Skalica – Nitra 4:3 (po s.n.) | Poprad – Piešťany 3:4 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 2:0 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:4 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (1:2, 0:2, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Úterý 22.01.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:48
    Oddychový čas si napokon berie aj domáci tréner Milan Jančuška!
     
    59:44
    Slipčrnko korčuľuje na striedačku a popradskí hráči budú hrať v šestici! Je tu powerplay!
     
    59:29
    Piešťanský tréner Milan Klement si vyžiadal oddychový čas! Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    57:21
    Poprad dal gól!
    Popradská ofenzívna sila v presilových hrách je enormná, čo potvrdili aj tentokrát! Početnú výhodu o dvoch hráčov využil MICHAEL VANDAS. Po tvrdej strele od Hvilu gólman Tomek puk len vyrazil pred seba, kde stál Balán. Ten prihral na Vandasa a domáci tak strieľajú kontaktný gól! Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    56:28
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch hráčov. K Drgoňovi sa pridá Henrich Ručkay, ktorý si odpyká dvojminútový trest za seknutie.
     
    56:06
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si na trestnú lavicu Piešťan odchádza sadnúť Adam Drgoň.
     
    50:59
    Saliji sa dostal do skvelej gólovej šance po prihrávke od Mertela, no gólman Slipčenko nám predviedol dobrý zákrok, keď strelu svojho súpera zblokoval betónom.
     
    46:11
    Poprad dal gól!
    Popradčania znižujú! Po nepresnej rozohrávke Piešťancov sa k puku na ľavej strane dostal Balán. Ten presne našiel LUKÁŠA HVILU, ktorý ani na sekundo nezaváhal a skvelým švihom prekonal ľavé rameno gólmana Tomeka. Naozaj skvelý moment pre popradský tím. Asistenciu si pripisuje Stanislav Balán.
     
    45:59
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal Mertel, no gólman Slipčenko sa nenechal zahanbiť a predviedol nám dva dobré zákroky svojími pozornými betónmi!
     
    44:15
    Z bezprostrednej blízkosti pred Tomekom zakončoval z pravej strany Vaic, no gólman hostí sa nenechal zahanbiť a puk úspešne zblokoval svojou hruďou do bezpečia.
     
    41:53
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedol Vaic a mieril ho dobre! Puk však napokon gólman Tomek zblokoval svojím betónom a následne vyrazil do bezpečia.
     
    39:14
    Piešťany dali gól!
    A je to tu! Ležerný popradský výkon v defenzíve bol potrestaný! Po nepresnej prihrávke jedného z popradských obrancov puk zachytil Stupka. Ten následne prihral na Šišovského, ktorý si obišiel Fabiana a prihral na SAMIRA SALIJIHO. Posledný spomínaný nemal už žiaden problém a puk jednoducho dopravil do popradskej siete. Asistencie si pripisujú hráči Peter Šišovský a Václav Stupka.
     
    38:47
    Lukáš Hvila svoje skúsenosti mierne prekombinoval a po rýchlom šprinte sa musel vrátiť, keďže ho od puku odstavil pozorný Stupka. Ten sa následne do zakončenia nedostal, pretože Hvila svoje resty napravil.
     
    36:51
    Nasleduje vylúčenie. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Šišovský, ktorý dáva Popradčanom šancu na vsietenie kontaktného gólu.
     
    35:20
    Piešťanský gólman nám potvrdzuje svoje gólmanské štatistiky a očividne už nechce inkasovať. Tentokrát zlikvidoval dve skvelé zakončenia od Vaica a aj následnú delovku Buca z ľavého krídla.
     
    34:24
    Piešťany dali gól!
    Piešťanskí hráči využívajú početnú výhodu o jedného muža! Pri puku na pravej strane bol Drgoň. Ten nezaváhal a nekompromisnou prihrávkou na ľavú stranu našiel MICHALA PEŠKA. Peško stál pred poodkrytou bránou popradského celku a už mu nerobilo problém zasunúť puk za Slipčenkov chrbát. Asistenciu si pripisuje Adam Drgoň.
     
    33:08
    Piešťanci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za napadnutie si na trestnú lavicu Popradu odchádza sadnúť Roman Tomas.
     
    31:39
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal Saliji, ktorý zinkasoval skvelú prihrávku od Stupku do medzikružia. Svojím príklepom však puk umiestnil len tesne vedľa domácej brány.
     
    28:12
    Popradčania si svojím ofenzívnym tlakom vybojovali presilovú hru. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť piešťanský hráč Michal Peško.
     
    23:18
    Roman Tomas nám predviedol svoje individuálne schopnosti a tvrdo zakončil spoza kruhov! Jeho delovka však napokon skončila na pravej žŕdke piešťanskej brány.
     
    22:41
    V oslabení sa do skvelej gólovej šance dostal Lukáš Hvila, ktorý zachytil piešťanskú prihrávku, no gólman Tomek ho skvele vychytal svojím prevým betónom.
     
    21:08
    Nasledovať bude vylúčenie. Na dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou si na popradskú trestnú lavicu odchádza sadnúť Roman Tomas.
     
    16:45
    Po skvelej prihrávke od Vaica sa k puku dostal Dávid Buc, ktorý pálil z medzikružia. Jeho delovka z prvej bola však napokon neúspešná. Gólman Tomek sa stihol premiestniť a puk vyrazil svojími betónmi.
     
    15:03
    Piešťany dali gól!
    Piešťanci sa dostávajú do vedenia! Popradská obrana tentokrát poriadne zaspala a pozabudla na MAREKA MERTELA, ktorý sa dobre presúval po pravej strane a následne skvele zakončil z hranice pravého kruhu. Gólman Slipčenko sa snažil úspešne zasiahnuť, no napokon sa mu to nepodarilo. Asistenciu si pripisuje Tomáš Bučka.
     
    14:03
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Piešťanec Škadra, ktorý nám predviedol nedovolené bránenie.
     
    13:49
    Nasleduje presilová hra pre hostí. Na dve minúty za napadnutie si odchádza sadnúť Stanislav Balán, ktorý nekompromisne zložil Šišovského.
     
    12:27
    Poprad dal gól!
    Popračanom sa podarilo vyrovnať! Po fantastickej prihrávkovej kombinácii sa k puku na modrej dostal Jáchym, ten však prihrával ešte do medzikružia, kde stál ĽUBOMÍR VAIC! Popradský útočník nezaváhal a skvelým švihom prekonal bezmocného gólmana Tomeka. Asistencie si pripisujú hráči Miloslav Jáchym a Jaroslav Jabrocký.
     
    11:15
    Do skvelej gólovej šance sa dostal Henrich Ručkay, no ten po skvelej prihrávke na pravú stranu napokon nedokázal prekonať gólmana Slipčenka, ktorý puk zblokoval svojou vyrážačkou!
     
    08:48
    Nasledovať bude popradská presilová hra. Na dve minúty za faul lakťom si odchádza sadnúť piešťanský kapitán Richard Filip, ktorý nekompromisne zložil k ľadu popradského hráča.
     
    05:58
    Hvila nám predviedol ďalší skvelý únik a následné zakončenie, ktoré Tomekovi vypadlo. Následne sa snažil dorážať Balán, no jeho delovku gólman Tomek zblokoval svojím pravým ramenom.
     
    03:13
    Popradskí hráči sa neboja útočiť aj v oslabení! Klouda zaviezol puk za Tomekovu bránu, následne ho poslal k Tomasovi, ktorý tvrdo vypálil z prvej. Jeho delovku však gólman Tomek zblokoval na svojej výstroji.
     
    02:57
    Nasledovať bude presilová hra pre piešťanský tím. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Stanislav Balán.
     
    02:10
    Po skvelej prihrávke od Takáča sa k zakončeniu tesne pred gólmanom Tomekom dostal Smotrila, no ten napokon nedokázal prekonať jeho reflexy. Tomek puk vyrazil svojími betónmi.
     
    00:12
    Piešťany dali gól!
    Tak gólman Slipčenko na úvod tohto zápasu asi dobre spomínať nebude. Po dobrej prihrávke od Nemca sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal TIBOR MELICHÁREK, ktorý nekompromisnou delovkou z ťažkého uhla prekvapil popradského gólmana. Asistenciu si pripisuje Vladimír Nemec.

    Branky a nahrávky: 13. Vaic (Jáchym, Jabrocký), 47. Hvila (Balán), 58. Vandas (Balán) - 1. Melichárek (Nemec), 16. Mertel (Bučka), 35. Peško (Drgoň), 40. Saliji (Šišovský, Stupka)


    HK Poprad: Slipčenko (Sidor) - Šterbák, Špelda, Kovačevič ("A"), Brejčák, Fabian, Jáchym, Kurali - Vandas, Balán, Hvila - Sabolič, Klouda ("C"), Tomas - Buc, Vaic, Jabrocký - Paločko, Takáč, Smotrila.
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) - Cuník, Škadra, Filip ("C"), Drgoň, Urban, Bučka, Hruška - Šišovský, Nemec ("A"), Melichárek ("A") - J. Ručkay, Mišura, H. Ručkay - Saliji, Mertel, Stupka - Hudec, Peško, Haring.

    Rozhodčí: M. Gašparík - M. Valach, Zvrškovec

    Diváci: 1256
    bahis siteleri