Poruba 2011 – Vsetín 5:6 (kon.) | Havířov – Prostějov 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 0:0 (odl.)
Písek – Kolín 4:6 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
5:6 (1:2, 3:2, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 25.01.2013, 17:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • Liga juniorů
Partner:
     
    S konstatováním, že Poruba podlehla Vsetínu 5:6, se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek pátečního večera. (19:40:10)
     
    STŘELY NA BRANKU CELKEM: 33:31.
     
    Střely na branku ve 3. třetině: 7:9.
     
    Velmi zajímavé utkání mezi Porubou a Vsetínem nakonec přineslo jedenáct branek a šťastnějším týmem jsou Valaši, kteří šest minut před koncem dvěma slepenými góly dokázali otočit výsledek na svou stranu. Poruba však podala velmi dobrý výkon a rovněž by si zasloužila bodovat.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    54:29
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Volný kotouč u levé tyče dokázal poslat do branky KAMIL ŠIAFUTDINOV a hosté otáčejí stav. Asistence: Tomáš Žabčík, Vojtěch Baroš.
     
    54:04
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou druhou přesilovku, když Uchinovu střelu tečoval šikovně před Mačkem MICHAL ŽÁK. Asistence: Jaroslav Uchin, Lukáš Gromus.
     
    45:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR ROSYPKA vracejíce se z trestné lavice dostal přesnou přihrávku do jízdy a přízemní střelou překonal Kohna. Asistence: Jakub Dominec.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: 15:13.
     
    Ve druhé třetině pokračovala pohledná, vyrovnaná a útočně laděná bitva. Stav 4:4 po čtyřiceti minutách hry se tak jeví jako zasloužený a můžeme se těšit na třetí třetinu, která snad přinese rozuzlení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    Pouhých třináct vteřin před koncem druhé části Poruba srovnává. Do Rosypkovy střílené přihrávky vložil hůl RENÉ KYSUČAN a Kohn byl naprosto bez šance. Asistence: Vladimír Rosypka, Filip Ryška.
     
    31:23
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté však bleskově jdou zpět do vedení. Porubská obrana zaváhala a nechala v předbrankovém prostoru bez povšimnutí VOJTĚCHA BAROŠE, který zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Michal Ondra, Tomáš Žabčík.
     
    30:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    V přesilové hře se prosazuje i Poruba, která tím maže dvoubrankové manko. Střela obránce FILIPA RYŠKY si našla cestu až za Kohnova záda. Asistence: David Maček, Lukáš Kofroň.
     
    28:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velký tlak porubského celku končí gólem. Vsetínská obrana již byla zjevně unavená a Kysučan našel před brankou volného VLADIMÍRA ROSYPKU, který zamířil za dezorientovaného Kohna. Asistence: René Kysučan.
     
    24:24
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    A opět ta stejná formace Valachů navyšuje skóre. Před branku dostal puk ideálně do jízdy kapitán JOSEF DANĚK, potáhl si jej do strany a zakončoval prakticky do prázdné branky. Asistence: Martin Kývala, Martin Štrbík.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 7. Mihal (Rosypka, Franek), 29. Rosypka (Kysučan), 31. Ryška (Maček, Kofroň), 40. Kysučan (Rosypka, Ryška), 46. Rosypka (Dominec) - 10. Kývala (Daněk, Valentík), 17. Daněk (Kývala, Valentík), 25. Daněk (Kývala, Štrbík), 32. Baroš (Ondra, Žabčík), 55. Žák (Uchin, Gromus), 55. Šiafutdinov (Žabčík, Baroš)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Maček M. (Peslarová) – Dusík, Ryška, Franek, Jasiok, Puškár, Demel, Vrána, Baca – Dominec, Maček D., Kofroň – Kysučan, Mihal, Rosypka – Pobuta, Kaleta, Gřeš – Palkovič.
    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Mana) – Báchor, Valentík, Žák, Hradil, Vašíček, Koutský, Žabčík – Daněk, Štrbík, Kývala, Uchin, Baroš, Gromus, Ondra, Zvonek, Šiafutdinov.

    Rozhodčí: Jeřábek J. – Bojda, Mikler.
    bahis siteleri