Lipt. Mikuláš – Detva 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 3:2 (po s.n.)
Prievidza – Senica 1:4 (kon.) | Bardejov – Trebišov 6:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 3:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HK Detva
sk Pátek 25.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Pre dnešok sa s vami lúči Tomáš Batiz, verím že ste si tento zápas prostredníctvom nášho portálu užili. Prajem Vám pekný zvyšok večera, ale aj samotného víkendu. (19:14:25)
     
    Skončil sa nám zápas 40. kola medzi Liptovským Mikulášom a Detvou výsledkom 3:1. Prvá tretina nebola moc záživná, veľké akcie sa zrodili v jej samotnom úvode, ale nepresne mierili mladíci či už Matejka, alebo o pár minút Poliaček. V druhej časti hry to bolo na góly už o niečo živšie, v 24. minúte sa presadil pred brankárom Fabo, následne na 2:0 zvyšoval Galko. Konečný verdikt v druhej tretine však mali hostia, konkrétne Mahdalík, ktorý znižoval na 2:1. V poslednej časti hry to bol taký dravý hokej, viac sa bilo ako hralo, posledný gól v stretnutí zaznamenal v 41. minúte Bača, ktorý prekonal zblízka brankára Škrečka.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Tak toto, keby vyšlo písalo by sa o tom ešte veľmi dlho. Domáci brankár Palko v závere stretnutia zasiahol lapačkou, videl že zápas sa pomaly končí, hodil si tak teda puk na hokejku a vyhodením cez všetky čiary minul bránu len tesne!
     
    59:42
    Cez celé ihrisko vyhadzuje puk asistent kapitána Mravec, vyzerá to tak že domáci si tri body z dnešného zápasu udržia.
     
    59:18
    Detva sa dostala do útočného pásma, tam to však nevyskúšala strelecky, z čoho už, už ťažili domáci hráči, Bartík sa snažil presadiť medzi dvoma obrancami, avšak lepšie to zvládli na teraz hostia.
     
    58:47
    ŠKREČKO ostáva na striedačke!
     
    58:47
    V závere stretnutia odchádza na trestnú lavicu Kledrowetz, na tento fakt skúša dobrými radami nadviazať tréner hostí, ktorý si zobral oddychový čas.
     
    57:58
    Dobrá akcia začínala v strednom pásme, domáci hráči sa rútili do útoku s trojicou hráčov. Poliaček sa tak trošku unáhlil s prihrávkou na Kurica, resp. ho nenašiel najpresnejšie.
     
    57:32
    Detva prenikla do útoku najskôr cez stred, hra sa po prihrávke presunula na pravú stranu odkiaľ vyskúšal pozornosť Palka autor jediného gólu hostí Mahdálik, ktorý však na teraz pálil do lapačky mikulášskeho brankára.
     
    56:54
    Pripomínam, že stále sa pokračuje v hre 4 na 4, po buly v pásme domácich sa Liptáci dostali do útoku, ale z toho nič veľké nespravili, pretože osamotený Bartík prišiel o puk.
     
    56:29
    Okolo brány v týchto sekundách obiehal Bartík, ten vzápätí prihral pred bránu, kde sa strelou prezentoval Mravec, jeho pokus dokázal brankár Škrečko zlikvidovať.
     
    55:38
    Atmosféra by sa v závere stretnutia dala krájať, na trestnú odchádza z domáceho tímu Bača a z tímu súpera Špila.
     
    54:55
    Na rozohrávku čakajú vo vlastnom pásme hráči Detvy, v týchto chvíľach ešte oba tímy striedajú. Útok na strane hostí aj prišiel, avšak v útočnom pásme sa nič veľkého nestalo.
     
    54:17
    Liptovský Mikuláš si pripisuje ďalší strelecký pokus na bránu súpera, tentokrát je to od modrej čiary z hokejky Klepáča, brankár Škrečko opäť zasahuje.
     
    53:05
    Buly v útočnom pásme Detvy, z vhadzovania bol vylúčení Matejka, následne sa na buly objavil Fabo, ktorý v tomto súboji nezvíťazil.
     
    52:56
    V boji o puk za bránou Palka to skončilo víťazne pre domáci tím, ten sa však až tak moc z tejto malej výhry netešil, po tom čo prihrávka prechádza všetkými čiarami, zakázané uvoľnenie.
     
    52:23
    Liptovský Mikuláš sa postupne cez stredné pásmo dostal aj do zakončenia na bránu, pokus Bartíka spomedzi kruhov skončil na brankárovi, ktorý schoval puk do lapačky.
     
    51:48
    Hra sa nám na teraz tak povediac spomalila, Detva sa ešte snaží z posledných síl niečo spraviť s výsledkom, resp. spôsobiť nejakú drámu v závere zápasu.
     
    50:34
    Liptovský Mikuláš sa z vlastného pásma snažil dostať, avšak rozohrávku zachytil súper, ktorý to v konečnom dôsledku nevyužil. Nahodený puk zachytili obrancovia.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Fabo (Bartík), 38. Galko, 41. Bača (Paukovček, Bartik) - 39. Mahdálik (Kamzík)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Kuric, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Detva: Škrečko (Trebuľa) - Šúrek, Neumann, Buda, Petro, Špila, Hegyi, Srnka, Gutwald, Hataš, Mahdalík, Mačkovič, Páč, Nemček, Trochta, Kanaet, Štepán, Hrčka, Kamzík, Nociar.

    Rozhodčí: Píšťanský, Vido, Farkaš

    Diváci: 328
    bahis siteleri