Slovensko U19 – Německo U18 4:2 (kon.) | SR 18 – Švýcarsko U18 2:1 (kon.)
konec
Slovensko U19
4:2 (3:0, 0:1, 1:1)
Německo U18
sk Čtvrtek 07.02.2013, 13:30 • Easton Aréna • Turnaj Vladimíra Dzurilly
Partner:
     
    Najlepšími hráčmi zápasu sa stali za Nemecko "18" kapitán Erik Gollenbeck a zo slovenskej reprezentácie do 19 rokov Milan Kolena. Ďakujeme za pozornosť, nezabudnite od 17:00 na druhý zápas, kedy naša osemnástka nastúpi proti rovesníkom zo Švajčiarska. (15:30:19)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:21
    Slovensko U19 dalo gól!
    Definitívne potvrdenie víťazstva, keď si pred bránu prešiel PATRIK LUŽA a prekonal Weitzmanna!
     
    59:08
    Šanca Nemecka! Grafenthin potiahol do pásma z ľavej strany, Dovina vyrazil túto strelu do pravej kde bol Gohlke! Na brankárovo šťastie nestihol puk zachytiť.
     
    57:57
    Kolena nechával puk za sebou, ale tam si Lunter s Grígerom nerozumeli a puk opustil útočné pásmo.
     
    56:14
    Hrehorčák z pravého kruhu minul priestor pri ľavej žrdi, neskôr od modrej Šohajda taktiež nepochodil.
     
    55:47
    Hra sa nám trochu zrýchlila, Nemcom na vyrovnanie neostáva veľa času. Eder z ľavej strany len do Dovinu.
     
    55:00
    Pekná prihrávka Kolenu medzi kruhy na Luntera, ktorý ale z prvej prepálil pravý vinkel.
     
    54:21
    Nemecko získalo po vhadzovaní v obrannom pásme puk a cez Gohlkeho sa dostávalo pomaly do útočného, no Gohlke poslal strelu spoza Valjenta len do tohto beka.
     
    54:04
    Gríger mieril z pravého kruhu na vzdialenejšiu žrď, trošku prestrelil. Puk sa dostal na modrú čiaru, odkiaľ páli Valjent, Weitzmann chytá.
     
    53:20
    Šohajda sa stiahol do rohu klziska, kde hodnú chvíľu bojoval o puk, na modrej ho nahradil Schroner. Po druhej strane napokon vyhodenie nezachytil Tomko a až v poslednej chvíli zastavil únik Eisenschmida vypichnutím puku.
     
    52:14
    Schroner medzi kruhmi len jemne podvihol puk, ktorý sa vybral mimo bránu.
     
    52:00
    Hrehorčák nadvakrát od kruhov, ale obe strely zrazil obetavo Gollenbeck, ten druhý pokus inkasoval nepríjemne zrejme do nohy a nemôže sa postaviť sám. Hra je prerušená.
     
    50:14
    Valjent zachytil puk na modrej čiare vo vzduchu a chcel si prejsť bližšie k bráne, no na kruhu ho tvrdo atakoval jeden z nemeckých hráčov. Valjenta po údere do boku stočilo, možno to bol aj zásah do kolena, z môjho pohľadu to neviem posúdiť, pretože sa Valhent práve predieral cez hráčov, ktorí trochu zavadzali. Michal Valjent napokon vstal a odchádza s pomocou spoluhráčov na striedačku.
     
    49:55
    Belovič s Tibenským do pásma, prvý menovaný pálil na bránu sám, Weitzmann ale vyrazil a posunul hokejkou tak, aby nemohol Tibenský dorážať.
     
    49:03
    Žilka dostal puk do jazdy a predral sa až do útočného pásma, kde spoza pravého kruhu vyslal na Weitzmanna strelu bekhendom. Nemecký brankár chytá.
     
    47:25
    Stále sledujeme hokej bez väčšej šance, Lunter nedokázal nepresnú prihrávku vybojovať a na opačnej strane ofsajd Nemecka.
     
    46:04
    Slovensko sa teraz nevie dostať do pásma a udržať sa v ňom, len chvíľu pobudol Schroner či aktuálne Žilka.
     
    43:58
    Tibenský nedobehol puk, Weitzmann ho o zadný mantinel poslal cez neho na druhú stranu a Nemci sa oslobodili.
     
    40:54
    Vylúčenie Slovensko - Tomáš Paleček - dve minúty za držanie.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 2. Trenčan (Hrehorčák), 3. Žilka (Gríger), 18. Gríger (Kolena), 60. Luža - 30. Sturm (Tuomie), 41. Sedlar (Sturm, Schwarz)


    Slovensko U19: Dovina - Rusina, Valjent, J. Predajniansky, Ľ. Dinda, Šohajda, Luža, Talán, S. Tomko - Gríger, Kolena, M. Lunter - Hrehorčák ml., Paleček, Trenčan - Šimun, Schroner, Horanský ml. - Tibenský, Belovič, J. Žilka.
    Německo U18: Knorr (31. Weitzmann) - Schwarz, Möser, Wagner, Bender, Saeftel, Müller, Mayr, Schlager - Tuomie, Gollenbeck, Eisenschmid - Lascheit, Filin, Kammerer - N. Sturm, Eder, Sedlar - Grafenthin, Vollmayer, Gohlke.

    Rozhodčí: Lokšík, D. Konc – Rovenský, V. Snášel

    Diváci: 112
    bahis siteleri