Švýcarsko – Švédsko 2:10 (kon.) | Česko – Finsko 1:2 (po s.n.)
konec
Švýcarsko
2:10 (0:2, 0:6, 2:2)
Švédsko
Čtvrtek 07.02.2013, 15:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli vše, od 18:30 ovšem bude turnaj pokračovat čtvrtým zápasem, který bude zajímat i české fanoušky. Český národní tým se totiž utká s Finskem. Za několik desítek minut se tak opět z Poruby přihlásíme. (17:11:47)
     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni na straně Švédska útočník Oskar Sundqvist, ze švýcarského týmu si skleněný kotouč z utkání odnesl obránce Anthony Rouiller.
     
    Skončilo utkání mezi Švýcarskem a Švédskem. To přineslo jednoznačnou převahu švédského týmu, který vsítil deset branek a až v úplném závěru dvakrát inkasoval. Tři korunky podaly vskutku skvělý výkon, kterým ještě více potvrdily roli největšího favorita na turnajové prvenství.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Švédové se drží v útočné třetině s pukem na holi, už se asi nic nestane.
     
    58:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A další branka ve švédské síti. Müllerova střela se odrazila od zadního mantinelu přesně k JULIANU SCHMUTZOVI, který prázdnou klec nemohl netrefit. Asistence: Marco Müller.
     
    58:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Jakobych to zakřikl, přece jen se v závěru prosazují i Švýcaři. Za obranu se dostal RAOUL SEILER a svůj únik i přes dotírání obránců zakončil pohledným blafákem, po němž švédského brankáře doslova vykoupal. Bez asistence.
     
    57:33
    Julian Schmutz se dostal velmi rychle do útočné třetiny, mířil ke vzdálenější tyči, ale Siönäs si svou nulu nadále výborně střeží.
     
    56:59
    Švédský útok zastavuje ofsajd.
     
    56:15
    Za stálého švédského snažení se utkání už jakoby jen dohrává. Především Švýcaři si zajisté přejí brzký konec.
     
    55:27
    Švýcaři vyhazují, ale čároví rozhodčí nechávají hru plynout, zakázané uvolnění se pískat nebude.
     
    54:58
    I za stavu 0:10 mají Švédové nadále drtivý tlak.
     
    54:12
    Karlsson u mantinelu dobře vybojoval puk a poslal jej mezi kruhy na úplně volného Kalina. Ten měl dostatek prostoru i času, přesto na Guntera nevyzrál.
     
    53:33
    Tato početní výhoda se hostům příliš nepovedla. Švýcaři jsou v plném počtu.
     
    52:45
    Švédsko je kompletní, začíná jeho krátká přesilovka.
     
    52:14
    Sandberg protáhl švýcarského gólmana svou tvrdou střelou, oběma celkům již naskočil do hry čtvrtý hráč.
     
    51:33
    Série vyloučení pokračuje. Simon Sterchi v útočné třetině zcela zbytečně hákoval, což neuniklo pozornosti arbitra Jeřábka. Pokračuje se 3 na 3.
     
    50:45
    Máme tady další vyloučení a Švýcarsko si zahraje přesilovku 4 na 3. Linus Arnesson se totiž provinil podražením.
     
    50:15
    Současné vyloučení. Filip Sandberg dostává 2 minuty za držení protihráče, Julian Schmutz za držení hole. Hraje se 4 na 4.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 59. Seiler, 59. Schmutz (Müller) - 13. Arnesson (Ljunggren, Johnson), 18. Andersson (Sundqvist), 21. Sundqvist (Rosén, Possler), 26. Possler (Sandberg), 31. Possler (Sandberg, Sundqvist), 32. Johnson (Sandberg, Andersson), 38. Kalin (Karlsson, Lundberg), 40. Sandberg (Sundqvist), 44. Lindholm (Kalin), 47. Kalin (Zaar)


    Švýcarsko: Gunter (Kuonen) – Barbezat, Rouiller, Jecker, Tanner, Paschoud, Frick, Sartori, Dotti – Schmutz, Müller, Sterchi – Ranov, Studer, Praplan – Herzog, Dünner, Brandi – Seiler, Albrecht, Frei.
    Švédsko: Siönäs (Högberg) – Rosén, Lindholm, Arnesson, Andersson, Byström, Lundberg, Hansson – Possler, Sundqvist, Sandberg – Karlsson, Kalin, Zaar – Johnson, Ljungreen, Gunnarsson – Nilsson, Rydahl, Olofsson – Frödrén.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Gebauer, Tošenovjan.
    bahis siteleri