Třinec – Kladno 7:2 (kon.) | Motor ČB – Chomutov 2:0 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:2 (po s.n.)
Zlín – Sparta 2:1 (po pr.) | K. Vary – Vítkovice 8:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 3:2 (po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:2 (2:2, 4:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Středa 13.02.2013, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá i tuto přesilovou hru! LUKÁŠ ZÍB od modré čáry svou proslulou dělovkou zavěsil puk do horních pater kladenské brány. Asistence: Josef Hrabal, Daniel Rákos.
     
    38:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rytíři sice dokázali ubránit přesilovou hru, ale nedokázali uhlídat JIŘÍHO POLANSKÉHO, který z levé strany překonal kladenského Cháberu. Asistence: Martin Růžička, Tomáš Klouček.
     
    35:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přidávají další branku! Lojek z levé strany poslal puk do mezikruží MARTINU ADAMSKÉMU, který si vyčkal na správnou příležitost a prostřelil Cháberu mezerou pod jeho pravým ramenem. Vypadalo to tak jednoduše v podání Adamského. Asistence: Martin Lojek, Jiří Polanský.
     
    32:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec trestá! JOSEF HRABAL od modré čáry z pravé strany příklepem perfektně propálil vše, co mu stálo v cestě a puk se zatřepotal až v kladenské síti. Asistence: Martin Růžička, Lukáš Zíb.
     
    22:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou již potřetí v tomto zápase do vedení! Orsava začal protiútok, přihrál na pravou stranu Rákosovi a předložil puk před kladenskou brankou DAVIDU KVĚTOŇOVI, který dokázal zakončit k pravé tyči. Asistence: Daniel Rákos, Jakub Orsava.
     
    17:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno v závěru periody vyrovnává! Látal vyslal do útoku Lukáče, který v přečíslení z pravého křídla našel na středu dobře najíždějícího DAVIDA RŮŽIČKU a ten přesně trefil pravý růžek třinecké branky. Asistence: Michal Lukáč, Martin Látal.
     
    09:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se však velmi rychle dostávají znovu do vedení! Třinečtí pronikli do pásma Kladna a ERIK HRŇA před bránou dokázal dostat puk až za brankovou čáru. Asistence: Radim Matúš, Josef Hrabal.
     
    08:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři vyrovnávají! Ihned po buly Kameš posunul puk na Kuchlera a v mele před třineckou bránou se dostal kotouč až na JAKUBA VALSKÉHO, který propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Kuchler, Vladimír Kameš.
     
    03:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Martin Adamský z levého kruhu pro vhazování vystřelil příklepem a tento pokus se zachytil v hloučku hráčů před bránou Rytířů. Tam se nejlépe zorientoval JIŘÍ POLANSKÝ, který zametl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Martin Adamský, Martin, Růžička.
    Marken.cz

    Luboš Olszar

    Branky a nahrávky: 4. Polanský (Adamský, Růžička), 10. Hrňa (Matúš, Hrabal), 23. Květoň (Rákos, Orsava), 33. Hrabal (Růžička, Zíb), 36. Adamský (Lojek, Polanský), 39. Polanský (Růžička, Klouček), 41. Zíb (Hrabal, Rákos) - 9. Valský (Kuchler, Kameš), 18. Růžička (Lukáč, Látal)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) - Roth, Ovčačík, Zíb, Hrabal, Lojek, Klouček, Bezuška, Kania - M. Růžička, Peterek, Varaďa - Orsava, Rákos, Květoň - Adamský, Polanský, Klimenta - Hrňa, Zagrapan, Matuš.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - D. Růžička, Procházka, Doudera, P. Hořava, Drtil, Piskáček, Kameš, Macholda - Eberle, Lukáč, Látal - Jass, Patera, M. Hořava - Valský, Kuchler, Kuchejda - Dalecký, Strnad, Obdržálek.

    Rozhodčí: Fraňo, Mikula - Jindra, Skopal
    bahis siteleri