Barys – Dynamo Moskva 4:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Nižněkamsk – Ufa 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Čerepovec – Kazaň 0:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 2:4 (kon.) | Mytišči – Novosibirsk 2:3 (po s.n.)
Spartak Moskva – HC Slovan 3:4 (po pr.) | Doněck – CSKA Moskva 1:2 (po s.n.) | Riga – Lev 1:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 13.02.2013, 14:00 • Zimní aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Mexická vlna skrz celou Zimní arénou Čeljabinsku. Diváci si vítězství vychutnávají, jak se sluší a patří.
     
    57:18
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto. JEGOR DUGIN dostal parádní přihrávku z rohu kluziště od Antipova skrz celé Lobanovovo brankoviště a u tyčky bez větších problémů do poloodkryté branky zavěsil. Asistence: Vladimir Antipov.
     
    54:07
    Glinkin si najel po levé straně a vystřelil! Skvěle ho ale vyčapal Lobanov, i když měl velké štěstí, že se Karpovovi nepodařilo dorážet.
     
    46:02
    Již čtvrté vyloučení Avtomobilistu. Na trestnou lavici usedá na dvě minuty Rybnickij (JEK).
     
    39:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čeljabinsk těsně před koncem druhé třetiny skóruje. Po bleskové akci se puk od červené čáry a následné přihrávce Popova dostal až k rozjetému ANDREJOVI KOSTICYNOVI, který z pravé strany prostřelil betony Lobanova. Asistence: Andrej Popov.
     
    37:18
    Quint hezky nahodil od modré čáry, Lobanov puk nedokázal zkrotit. Bulis se chtěl prosadit těsně poté dorážkou, ale snad ani natřikrát se mu to nepovedlo.
     
    36:22
    Sazonov (JEK) podruhé na trestné lavici. Ve vyložené pozici totiž fauloval Bulise.
     
    29:21
    Dugin, Glinkin a pak Karpov. A zase to bylo pořádně nebezpečné! Lobanov vůbec nevěděl, kam střela směřuje, naštěstí pro něj zamířila jen těsně vedle.
     
    27:23
    Savčenko zachytil přihrávku soupeře a řítil se do protiútoku! Následně přihrál doleva na najíždějícího Lapenkova, který však neměl úplně dobrou pozici, takže Garnett v pohodě tuhle situaci vykryl.
     
    20:53
    Vyloučení hostů, na trestnou lavici usedá Sazonov (JEK) a Avtomobilist se bude muset bránit chvilku ve třech hráčích na ledě!
     
    19:04
    Žmakin (JEK) si ale počínal vůči Garnettovi nedovoleně, máme tu první přesilovku pro Traktor.
     
    17:09
    Druhá lajna Avtomobilistu opět pořádně zazlobila! Špirko se Simakovem vybojovali puk pro svého spoluhráče, jehož vyraženou střelu mohl následně dorazit do poloodkryté branky Rybnickij, to se mu ale nakonec nepovedlo.
     
    13:54
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Slovenský útočník RASTISLAV ŠPIRKO z ničeho nic srovnává hru, když sám z mezikruží zamířil přesně k tyči. Naslepo ho bekhendem krásně našel od rohu kluziště Simakov. Asistence: Aleksej Simakov.
     
    09:23
    Panov dostal opět příliš mnoho prostoru! Domácí forvard to na Lobanova zkoušel kličkou kolem branky, hostující gólman ale ještě přece jenom stačil do jeho bekhendové střely vložit svou hůl.
     
    08:18
    Kuzněcov společně s Čistovem unikali do brejku, prvně jmenovaný se nakonec rozhodl pro střelu, kterou musel likvidovat Lobanov.
     
    04:57
    Nádherná akce domácího celku, je vidět, že si hokej užívá od první minuty. Nyní pálil z mezikruží parádně Panov, puk se ale odrazil od tyčky a k brankáři Lobanovovi.
     
    03:35
    Kuzněcov zkusil jen jednoduchou kličku do forhendu, tu mu ale Lobanov bez problémů vykryl. Čeljabinsk tak vede stále o branku.
     
    03:35
    Kuzněcov byl faulován Rybnickijem při sólu a bude z toho hned na úvod utkání a po již vstřelené brance trestný nájezd pro Traktor!
     
    00:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DERON QUINT, který nepotřeboval ani minutu k tomu, aby se po svém pobytu na ledě trefil. Byla to přitom po výborné pobídce Kuzněcova přesně umístěná střela k tyči nad beton Lobanova. Lepší start do utkání si domácí zkrátka nemohli ani přát. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 1. Quint (Kuzněcov), 40. Kosticyn (Popov), 58. Dugin (Antipov) - 14. Špirko (Simakov)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) - Quint, Rjabykin, Vasilčenko, Bělov, Katičov, Razin, Šinin, Něstěrov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Kontiola, Jakucenja, Panov - Popov, Kosticyn, Antipov - Dugin, Glinkin, Karpov
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Lobanov (Borodin) - Mezei, Juksejev, Sokolov, Rybnickij, Sazonov, Kurbatov, Stupin - Vorobjov, Žmakin, Malychin - Špirko, Simakov, Makejev - Jemelejev, Savčenko, Lapenkov - Pronin, V. Strelcov, Čisťjakov

    Rozhodčí: Komarov, Kiseljov - Sysujev, Parfjonov
    bahis siteleri