Skalica – Piešťany 5:3 (kon.) | Martin – Trenčín 1:5 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
Zvolen – Žilina 3:4 (po pr.) | Košice – Poprad 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
5:2 (3:0, 2:0, 0:2)
HK Poprad
sk Středa 13.02.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    54:31
    Poprad dal gól!

    Rozdiel je už iba v troch presných zásahoch. JURIS STALS prekvapil dezorientovaného Riečického a znížil na 5:2. Asistencie: Richard Smotrila, Ľubomír Vaic.
     
    53:13
    Poprad dal gól!

    Čestný gól Popradu je na svete. Už v hre 5 proti 5 sa oň postaral LUKÁŠ HVILA. Ten dostal prihrávku do medzikružia a okamžitou strelou ponad ležiaceho Riečického znížil na rozdiel 4 gólov. Asistencie: Stanislav Balán, Michael Vandas.
     
    50:43
    Košice - Slovák - 2 min. za krošček.
     
    47:15
    Domáci nie len že sa skvele bránia, ale teraz dokonca mohli skórovať! Marek Slovák sa vo vlastnom oslabení rútil úplne sám na Sidora, ktorý ale jeho pokus o blafák vyčítal a zneškodnil.
     
    46:09
    Košice - Haščák - 2 min. za nedovolené bránenie.
     
    43:50
    Svitana spoza brány na Jokeľa, ten si vylepšil pozíciu, ale Sidor vyrazil puk hokejkou.
     
    V domácej bráne nahradil Hyláka Riečický.
     
    40:19
    Hneď v úvode dostal skvelú prihrávku spoza brány nikým nekrytý Devečka, s ktorého pokusom si ale Hylák poradil.
     
    39:50
    Poprad v obrovskom tlaku. Strelu od modrej najskôr zblokoval Štrbák, potom aj Kolba, ale tretí pokus hostí vyrazil už Hylák a to do hornej časti konštrukcie brány!
     
    39:30
    Košice - Marcinko - 2 min. za seknutie.
     
    38:17
    Košice - Matis - 2 min. za hákovanie.
     
    Slipčenka strieda Sidor.
     
    37:59
    Košice dali gól!

    Domáci majú skutočne hru pod kontrolou. MARCEL HAŠČÁK pridáva svoj druhý gól v stretnutí. Puk najskôr v pásme posunul Marcinkovi, ktorý mu ho ale vzápätí elegantnou zadovkou vrátil a Haščák švihom zvyšuje na 5:0. Asistencie: Tomáš Marcinko, Richard Jenčík.
     
    36:03
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú výhodu presilovej hry a uskakujú už na rozdiel štyroch presných zásahov. Svitanovu prihrávku spoza brány bez väčších problémov spracoval a do siete Popradu poslal OLIVER JOKEĽ. Asistencie: Patrik Svitana, Marek Slovák.
     
    35:22
    Bol to pravdepodobe Richard Jenčík, kto sa teraz dostal do rýchleho brejku, ale jeho pokus úspešne zakončený nebol. Slipčenko so šťastím vychytal, pravdepodobne mu ale ešte pomohla aj konštrukcia brány.

    Poprad - Jáchym - 2min, za seknutie.
     
    32:20
    Košičania sa vrátili do útočnej tretiny, Po Kolbovom pokuse od modrej nastal v pásme zmätok a domáci mohli dorážať v podstate do prázdnej časti brány, ale jeden z hostí puk včas odpálil preč.
     
    30:49
    Tá teraz prišla a zakončoval pravdepodobne Marcinko, ktorý bol ale faulovaný.

    Poprad - Vandas - 2 min. za držanie.
     
    26:55
    Košice - Šeda - 2 min. za podrazenie.
     
    24:20
    Veľmi pekná akcia hostí! Na jej konci zakončoval Daniel Brejčák bránený kapitánom Kolbom, ale košický brankár aj keď dezorientovaný, ale v poslednej sekunde puk vypichol vrchnou časťou hokejky.
     
    18:31
    Dvojminútový trest pre hráčsku lavičku hostí za nedodržanie postupu pri striedaní.
     
    17:39
    Košice dali gól!

    Domáci sa skutočne bavia a svojho východniarskeho súpera nešetria. S pukom za bránou operoval Marcinko, chcel ho hodiť pred bránu, ale nepodarilo sa mu to a odrazil sa od zadnej konštrukcie brány. Prevzal si ho MARCEL HAŠČÁK a parádičkou ho podvihol nad betón ležiaceho Slipčenka. Asistencie: Tomáš Marcinko, Richard Jenčík.
     
    17:15
    Vody zamútila už niekoľkýkrát v stretnutí aj posledná domáca formácia, Pašekova strela ale končí v náručí gólmana hostí.
     
    15:42
    Marcinko sa rútil na bránu po Slipčenkovej pravici, bol však bránený jedným z protihráčov, ale aj tak sa mu podarilo vystreliť. Hosťujúci brankár puk zachytil medzi betónmi a pre istotu aj pohľadom vzad kontoroloval, či mu neprekĺzol za čiaru.
     
    11:20
    Poprad - Jabrocký - 2 min. za nedovolené bránenie.
     
    09:37
    Košice dali gól!

    A rozdiel na kocke je už dvojgólový. Pašek okabátil hosťujúcu obranu, vnikol do pásma, puk posunul pred bránu, kde bol SAMUEL MLYNAROVIČ a ten si svoju chvíľu naozaj užil. Z otočky zasunul puk za čiaru popri ľavom betóne brankára Slipčenka. Asistencie: Dušan Pašek, Michal Šeda.
     
    04:44
    Košice dali gól!

    Domáci otvorili skóre stretnutia. Jokeľ najskôr zastavil bombu spoluhráča od modrej, následne sa k puku dostali hostia, ktorí ho chceli z pásma vyhodiť, ale nepodarilo sa im to. Svitanova prihrávka cez medzikružie našla MAREKA SLOVÁKA a ten strelou pod hornú žrď otvára streleckú listinu. Asistencie: Patrik Svitana, Oliver Jokeľ.
     
    03:50
    Haščák v obrovskej príležitosti! Vicemajster sveta si obhodil obrancu, brankár hostí puk iba vyrazil betónom a k dorážke sa dostal zrejme Jenčík, avšak už z uhla.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Slovák (Svitana, Jokeľ), 10. Mlynarovič (Pašek, Šeda), 18. Haščák (Marcinko, Jenčík), 37. Jokeľ (Svitana, Slovák), 38. Haščák (Marcinko, Jenčík) - 54. Hvila (Vandas), 55. Stals (Smotrila, Vaic)


    HC Košice: Hylák (43. Riečický) - Macejko - Cebák, Štrbák (A) – Kolba (C), Takáč – Deyl, Šeda – Martin Chovan, Jenčík – Marcinko – Haščák (A), Jokeľ – Slovák – Svitana, Podsedlý – Matúš Chovan - Matis, Boltun - Pašek – Mlynarovič
    HK Poprad: Slipčenko (38. Sidor) - Šterbák - Fabian, Kovačevič (A) - Brejčák, Devečka - Jáchym, Dinda - Kurali, Vandas - Balán - Hvila, Buc - Klouda (C) - Jabrocký, Vaic - Stals - Smotrila, Paločko - Stanfield - Takáč

    Rozhodčí: J.Konc - Gajan, Gavalier

    Diváci: 3697
    bahis siteleri