Vsetín – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Prostějov – Karviná (Baník) 4:7 (kon.) | Nový Jičín – Opava 0:5 (kon.)
Havířov – Val. Meziříčí 7:0 (kon.) | Poruba 2011 – Přerov 2:3 (kon.) | Kolín – Žďár n/S 5:4 (kon.)
SHK Hodonín – Chotěboř 7:1 (kon.) | Pelhřimov – Břeclav 3:4 (po pr.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC ZUBR Přerov
Středa 20.02.2013, 18:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na straně Přerova, který v úplném závěru otáčí skóre a je velmi blízko k prvenství po základní části. Pouhých 43 vteřin před koncem si drze najel zpoza branky před Rudla MAREK KUNDRÁTEK, který si počkal a přehodil ležícího gólmana. Asistence: Petr Sakrajda, Richard Brančík.
     
    51:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté necelých devět minut před koncem základní hrací doby srovnávají stav. Skoumal poslal puk na levý kruh, kde operoval obránce DAVID KUDĚLKA. Ten zamířil přesně nad lapačku domácího gólmana, který nestačil reagovat. Asistence: Michal Skoumal.
     
    42:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba otáčí výsledek utkání. Seidler zajížděl za branku a chytrou zadovkou zcela zmátl Vojtka, který se přesouval již ke druhé tyči. LUKÁŠ VRÁNA tak měl již lehkou úlohu doklepnout puk do z poloviny opuštěné klece. Asistence: Petr Seidler.
     
    28:00
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští srovnávají stav a nutno říci, že za jejich útočnou snahu v úvodu druhé části, zcela zaslouženě. Po buly našel Buček na brankovišti operujícího PETRA SEIDLERA, který z blízkosti Vojtka dokázal puk přesně zvednout nad jeho rameno. Asistence: Martin Buček.
     
    13:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Michal Skoumal dlouho kouzlil s pukem, nakonec byl odstaven obráncem, ale kus černé pryže se odrazil přesně na hůl MATĚJE BLINKY, který se s tím nepáral a trefil přesně horní část porubské branky. Asistence: Michal Skoumal, Antonín Sprušil.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 28. Seidler (Buček), 43. Vrána (Seidler) - 14. Blinka (Skoumal, Sprušil), 52. Kudělka (Skoumal), 60. Kundrátek (Sakrajda, Brančík)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Rudl (Seifert) – Šindelář, Wolf, Prokop L., Prokop P., Slavík, Hruzík, Mládenka, Axman – Sedlář, Krayzel, Vaněk – Buček, Vrána, Seidler – Hašek, Pavlačka, Kysučan – Chomič.
    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Sklenář) – Pala, Tomeček, Vlček, Kudělka, Ferenc, Osina – Sedlák, Goiš, Málek, Brančík, Kundrátek, Sakrajda, Skoumal, Sprušil, Blinka, Rajnoch.

    Rozhodčí: Czubaj – Moravec, Mikler.
    bahis siteleri