Jaroslavl – Čerepovec 1:2 (kon.) | Petrohrad – Mytišči 1:0 (po pr.) | CSKA Moskva – Lev 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – HC Slovan 5:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Slovan Bratislava
Středa 20.02.2013, 16:30Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak teď je mi Januse opravdu líto. Hostující brankář dokázal vychytat Petružálkův samostatný nájezd, poté vyrazil i střelu Cvetkova z bezprostřední blízkosti, avšak na dorážku JAKUBA PETRUŽÁLKA už stačit nemohl. Český útočník si v brankovišti našel volný kotouč, udělal klečícímu Janusovi kličku a pohodlně přidal pátou branku Dynama. Asistence: Alexej Cvetkov, Denis Kokarev.
     
    47:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    JAKUB PETRUŽÁLEK asi definitivně láme odpor Slovanu v dnešním utkání. Toho ve středním pásmu uvolnil krajan Marek Kvapil a Petružálek přesnou střelou z levého křídla prostřelil Januse. První Petružálkova branka v dresu Dynama. Asistence: Marek Kvapil.
     
    33:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pětice Slovanu už byla příliš unavená a nedokázala ustát domácí nápor. Od modré čáry napřáhl PAVEL DERLJUK, puk se ještě lehce otřel o kalhoty padajícího Tomáše Mikúše a Janus na změnu směru nestačil reagovat. Asistence: Sergej Soin.
     
    26:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Belasí hráli přesilovou hru velmi dobře a nakonec střílí důležitý kontaktní gól! Miklík v útočném pásmu uvolnil rozjetého MICHALA VONDRKU, který si vytáhl Jerjomenka z branky, položil si ho a bezpečně uklidil kotouč za jeho záda. Asistence: Michel Miklík, Juraj Mikúš.
     
    17:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš! Belasí totiž byli blízko vyrovnání po akci dua Kukumberg - Bližňák, ale z následného protiútoku naopak inkasují. Vyhozený puk si ve středním pásmu dojel DENIS MOSALJOV, přejel modrou čáru a ranou, která prošla mezi nohami obránce Tabačka, překonal bezmocného Januse. Puk zamířil přesně do horního růžku. Asistence: Marek Kvapil.
     
    08:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A domácí přesilovou hru rychle využili! Kokarev našel z rohu kluziště před brankovištěm zapomenutého ALEXEJE CVETKOVA a ten se stylově pomstil za Kytnárův faul. Asistence: Denis Kokarev, Jakub Petružálek.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Cvetkov (Kokarev, Petružálek), 18. Mosaljov (Kvapil), 34. Derljuk (Soin), 48. Petruálek (Kvapil), 51. Petružálek (Cvetkov, Kokarev) - 27. Vondrka (Miklík, J. Mikúš)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) - D. Višněvskij, Graňák, Derljuk, Solovjov, Gorochov, A. Mironov, Barancev - Soin, Babenko, Konkov - Cvetkov, Kokarev, Petružálek - Gorovikov, Sopin, Kasjančuk - Pestunov, Mosaljov, Kvapil - Lukin
    HC Slovan Bratislava: Janus (Konrád) – Sigalet, Sersen, Mojžíš, Tabaček, Mihálik, Štajnoch - Vondrka, J. Mikúš, Miklík - Bartovič, Bližňák, Kukumberg - Kytnár, Lipiansky, Hudáček - T. Mikúš, Ölvecký, Šťastný - Preisinger, Daňo.

    Rozhodčí: Kylakov, Šenjev - Alešin, Ivanov

    Diváci: 5212
    bahis siteleri