Hr. Králové – Liberec 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Královští lvi Hradec Králové
4:3 (0:1, 3:0, 0:2 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Středa 20.02.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    FILIP HRONEK korunuje své parádní představení. Před brankovištěm se málem zastavil, aby následně vypálil na lapačku Aleše Stezky. Ten sice kotouč zachytil, ale nezastavil, takže se pomalu snážel za jeho záda a gólman si ho ještě navíc sám hodil do brány. Je rozhodnuto, Hradec vítězí 4:3 po samostatných nájezdech!
     
    64:24
    Bělohorský vystihl hradeckou rozehrávku a nabil do mezikruží Filipu Chlapíkovi. Červený chytá.
     
    58:27
    Matouš Bělohorský v přečíslení střílel a když se k němu puk odrazil, dostal druhou šanci. I tentokrát se ale Patrik Červený zaskvěl!
     
    55:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Patrik Červený dělal, co mohl, ale stejně je hradecký náskok v trapu. Domácí brankář senzačně vykopl jednu tečovanou střelu, jenže o chvíli později poslal Chlapík střílenou nabídku SAMUELOVI SOLENSKÉMU, jenž dokázal nádherně změnit dráhu puku přesně pod horní tyčku - 3:3! Asistence: Filip Chlapík.
     
    54:15
    Domácí střídali a na modré čáře dostal přihrávku Matouš Bělohorský. Musel se však rozjíždět, takže pálil jen z větší dálky, což byla parketa pro vyjetého Červeného.
     
    49:01
    Jaroslav Dvořák (HKR) si jde odsedět menší trest za hákování, což pro jeho tým znamená dvě krušné minuty.
     
    43:37
    Okénko v liberecké obraně mohl potrestat Tomáš Zahradník. V poslední chvíli mu však vracející se soupeř klepl do hokejky, takže Zahradník nevypálil na bližší tyč tak, jak by si představoval.
     
    42:49
    Solenský už mohl vyrovnat, ale tentokrát si na Červeného nepřišel! Ani Hrala z dorážky neuspěl, a oba dva si za svou neodbytnost následně vysloužili ruční "poděkování" od domácích beků.
     
    40:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Cokoli si o přestávce Bílí Tygři řekli, nabírá to teď reálné obrysy. Přes celé kluziště si to namířil Filip Chlapík a od brankové čáry nabídl puk nakrátko SAMUELOVI SOLENSKÉMU. Liberecký útočník vypálil k bližší tyčce a Červený stačil kotouč jen líznout, takže obloučkem zapadl za jeho záda - 3:2. Asistence: Filip Chlapík.
     
    39:39
    Hosté také ještě mohli udeřit. Marek Zachar pronikl až za obranu, ale zakončoval už moc blízko Červenému. Neuspěl ani dorážející Tomáš Nezbeda, kotouč se vykutálel kousek vedle hradecké tyče!
     
    38:52
    Další kiks Bílých Tygrů vystihl David Chalupa a přesně věděl, kde má svého kapitána. Tomáš Zahradník puk hned napálil na druhý růžek, kde standartně bývá místo, ale v případě vysokého Aleše Stezky je zde vždy připravená lapačka.
     
    36:41
    Další brejk pro hradeckého forvarda Davida Chalupu! Tentokrát se zdálo, že mu zakončení znemožnil soupeřův faul, ale sudí žádný nedovolený zákrok neviděl.
     
    34:58
    Hrala se před prázdnou bránou natahoval po puku, chybělo mu tak deset čísel!
     
    34:27
    V oslabení se dopředu vydal David Chalupa, ale neměl dostatečnou rychlost. Marek Zachar ho tak stačil výborně dobruslit a dopravit puk do bezpečí.
     
    33:00
    Napadení v podání Nicolase Bureše (HKR) přináší Bílým Tygrům možnost vrátit se do zápasu.
     
    30:39
    Elitní formace domácích to vymyslela dobře. Chalupa nahrál napříč pásmem Tomáši Zahradníkovi, jenž se do střely položil z první, ovšem Stezka se výtečně přesunul.
     
    29:12
    Vzápětí navíc fauluje Kryštof Hrala, který svým krosčekem nabízí Hradeckým první přesilovku v zápase.
     
    28:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    No a na světě je třetí branka domácích v této třetině! Další požár v liberecké obraně vyústil v přečíslení Hradce, které TOMÁŠ ZAHRADNÍK zahájil přihrávkou Filipu Hronkovi. Ten už mohl střílet, ale stejně jako při svém gólu to vymyslel dokonale a puk vrátil svému spoluhráči. Hradecký kapitán to už nemohl nedat - 3:1! Asistence: Filip Hronek, František Hnik.
     
    28:07
    Jako bych to zakřikl, málo totiž chybělo prvnímu útoku Hradeckých. Tomáš Zahradník už měl pálit, ovšem hledal ještě Františka Hnika. Ten měl ale hokejku na druhou stranu.
     
    24:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tohle byla nádhera. Nervózní pasáž v obou obranách končí hradeckým gólem, který znamená obrat v zápase! Domácí dokázali ustát přečíslení soupeře a když se vzápětí dostali do útoku, Jaroslav Dvořák poslal z pravého kruhu nabídku FILIPU HRONKOVI. Ten si před Stezkou počínal jako ostřílený mazák, kotouč zachytil, nechal brankáře odjet a pak bekhendem napodruhé zakončil do odkryté klece - 2:1! Asistence: Jaroslav Dvořák, Štěpán Matějček.
     
    23:26
    O pár sekund později prchnul na druhé straně Filip Chlapík. Před Červeným už byl sám, tak zvolil dlouhou bekhendovou kličku. Nedokázal ale kotouč zvednout a u druhé tyče našel na ledě položený beton hradeckého brankáře!
     
    22:53
    Nenápadně, ale o to zajímavěji se hradecký obránce Nicolas Bureš prohnal pásmem až do střelecké pozice. Jeho pokus jen těsně minul druhý růžek!
     
    20:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlý start druhé části! David Chalupa vystihl za libereckou bránou chybu obránce a nabídl kotouč Tomáši Zahradníkovi. Toho ještě Stezka vychytal, ale puk odrazil do míst, kde číhal připravený VÍTEK MARTINEC. Jeho bekhendová dorážka do prázdné brány znamená vyrovnaný stav 1:1! Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    18:21
    Hradecká obranná chyba nabídla kotouč Matouši Bělohorskému. Ten s ním vykroužil až na hranici brankoviště, odkud napálil tyčku! Jeho dorážku pak skvěle vykopl Patrik Červený.
     
    11:58
    Hned po buly ujel do samostatného úniku Filip Chlapík. Na Červeného zkusil bekhendový blafák, který mu ale sjel z hokejky!
     
    10:48
    V další šanci musel Kačírkův bekhend vykopnout hradecký brankář betonem.
     
    09:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gól z kategorie šťastných otevírá účet zápasu. Od modré čáry poslal nepříliš nebezpečně vyhlížející puk Tomáš Němeček, ale RADKU ŠÍROVI se ho podařilo nějakým způsobem tečovat tak, že Červený nedostal šanci zareagovat - 0:1. Asistence: Tomáš Němeček, Filip Chlapík.
     
    08:04
    A tak to zkusili opět Liberečtí, zuby si znovu brousil Patrik Antonín. V přečíslení se sice do spoluhráčova pasu položil slušně, ale bránu minul.
     
    07:28
    Na druhé straně předvedl krásné sólo Tomáš Zahradník. Proklestil si cestu až od modré čáry, ale obrovitý Stezka ho tváří v tvář vychytal lapačkou!
     
    05:24
    Chlapík to provedl parádně a křižnou přihrávkou vyzval ke skórování Patrika Antonína. Ten ale chvíli vyčkával, a dal tak Červenému možnost se přesunout!
     
    04:30
    David Malík (HKR) však zastavil rozjetého soupeře a je z toho první přesilovka pro Liberec. Menší trest za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. Martinec (Zahradník), 25. Hronek (Dvořák, Matějček), 29. Zahradník (Hronek, Hnik), 65. Hronek - 10. Šír (Němeček, Chlapík), 41. Solenský (Chlapík), 56. Solenský (Chlapík)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Petr) – Veselý, Havránek, Hroudný, Píč, Fanderlik, Čech, Bureš, Šalda – Šebek, Hronek, Zahradník "C", Martinec, Malík, Netušil, Hnik, Pažourek, Matějček, Dvořák, Chalupa. Trenér: Tomáš Martinec.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Žajdlík) – Eichler, Klinger "C", Balabán, Suchý, Kunst, Mečíř, Němeček – Šír, Chlapík, Wiencek, Solenský, Nezbeda, Antonín, Zachar, Chrtek, Kačírek, Hrala, Chlum, Bělohorský. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Samek – Votroubek, Hidvéghy.
    bahis siteleri