Sevilla – Celta Vigo 4:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:1 (2:1)
Celta de Vigo
Pondělí 04.03.2013, 21:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    69
    Sevilla právě vstřelila branku!

    A už je to o tři branky. Reyes přihrával na malé vápno, ale tam se žádný z jeho spoluhráči k míči nedostal. Kulatý nesmysl se ale odrazil na hranici penalty, kde byl ÁLVARO NEGREDO, který opět propálil vše, co mu stálo v cestě!
     
    66
    Sevilla právě vstřelila branku!

    Rakitić se zkoušek prokličkovat do vápna Celty, ale zastavil ho poslední obránce. Jenže míč se odrazil za hranici velkého vápna, kde byl GARY MEDEL, který se do toho opřel a jeho dělovka skončila za zády Varase.
     
    40
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!

    A máme tu kontaktní branku. Hosté rozjeli rychlou kombinaci, domácí obránci to vůbec nezvládli a míč doputoval až na malé vápno, kde byl zcela volný AUGUSTO MATÍAS FERNÁNDEZ, který neměl problém prostřelit Beta.
     
    29
    Sevilla právě vstřelila branku!

    A domácí opět udeřili a už vedou o dvě branky. Po pravé straně utekl Navas, který se dostal ke střele, ale jeho přízemní ránu Varas zlikvidoval. Míč se ale odrazil na velké vápno, kde byl zcela volný ÁLVARO NEGREDO, který prostřelil vše co mu stálo v cestě.
     
    12
    Sevilla právě vstřelila branku!

    A nakonec je z toho první branka tohoto utkání. Po hezké kombinační akci se na malém vápně dostal k míči ÁLVARO NEGREDO, který už neměl problém poslat míč za bezmocného Varase.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 12. Negredo, 29. Negredo, 66. Medel, 69. Negredo - 40. Fernández

    Karty:   55. Rakitić (SEV) - 53. Johny (CVG)


    Sevilla FC: Beto - Navarro, Fazio, Coke, Moreno, Navas, Rakitić, Medel, Kondogbia (79. Maduro), Manu (46.Reyes), Negredo (C) (84. Baba)
    Celta de Vigo: Varas - Cabral, Demidov, Bellvís (82. Lago, Johny, Oubiña (C), Fernández (77. De Lucas), López, Orellana (62. Pranjić), Bermejo, Aspas

    Rozhodčí: Del Cerro - Sobrino, Álvarez
    bahis siteleri