Bayern – Düsseldorf 3:2 (kon.) | Schalke – Dortmund 2:1 (kon.) | Freiburg – Wolfsburg 2:5 (kon.)
Mohuč – Leverkusen 1:0 (kon.) | Fürth – Hoffenheim 0:3 (kon.) | Mönchengladbach – W. Brémy 1:1 (kon.)
konec
FC Schalke 04
2:1 (2:0)
Borussia Dortmund
Sobota 09.03.2013, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    59
    Dortmund právě vstřelil branku!

    Jeden kanonýr musel před chvíli hřiště opustit na nosítkách, druhý zatím snižuje na. ROBERT LEWANDOWSKI (17) se dostal do střelecké pozice a neváhal. Bude to ještě pořádně zajímavé.
     
    35
    Schalke právě vstřelilo branku!

    Jürgen Klopp zasmušile pochoduje ve vyhrazeném prostoru, má proč. Schalke už totiž vede 2:0. Opět skvělá práce Uchidy, který poslal výborný centr z pravé strany přesně na hlavu KLAASE-JANA HUNTELAARA (7), který byl ve vápně trestuhodně nekrytý. Nizozemský střelec měl dostatek času, aby si hlavičku připravil a pak míč posla k levé tyči. Weidenfeller se nezmohl na žádnou reakci, a i kdyby stejně by byl bezmocný.
     
    12
    Schalke právě vstřelilo branku!

    JULIAN DRAXLER (7) má střeleckou formu jako hrom. V minulém ligovém utkání vstřelil dvě branky Wolfsburgu, teď otevírá účet derby. Farfán spolupracoval na pravé straně s Uchidou, ten posléze poslal centr do vápna, kde pohotově uklidil střelou míč k levé tyči právě Draxler.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 12. Draxler, 35. Huntelaar – 59. Lewandowski

    Karty:   32. Huntelaar (SCH), 61. Kolašinac (SCH), 90. Höger (SCH)


    FC Schalke 04: (4 - 2 - 3 - 1) Hildebrand - Uchida, Höwedes (C), Matip, Kolašinac - Höger, Neustädter (73. Fuchs) - Farfán, Draxler (82. Raffael), Bastos - Huntelaar (54. Pukki).
    Trenér: Jens Keller.

    Borussia Dortmund: (4 - 2 - 3 - 1) Weidenfeller (C) - Piszczek, Subotič, Hummels (46. Sahin), Schmelzer - Gündogan (76. Leitner), S. Bender - Blaszczykowski, Götze, Großkreutz (46. Reus) - Lewandowski.
    Trenér: Jürgen Klopp.

    Rozhodčí: Gagelmann - Anklam, Thielert - Gräfe

    Diváci: 61673
    bahis siteleri