Olomouc – Vítkovice 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 5:1 (kon.) | Vsetín – Opava 4:1 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 10.03.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    53:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další nádherný okamžik už nejspíš definitivně rozhoduje o tom, že plný počet bodů zůstane pod Bílou věží! Hradečtí prchli dopředu ve dvou na jednoho a RADOVAN PAVLÍK přihrál Patrikovi Hidveghymu. Ten pak v poslední možný moment vrátil puk svému parťákovi, který už jen zametl do prázdné brány - 5:1! Asistence: Patrik Hidveghy.
     
    37:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Vlna euforie zalévá hradecký stadion počtvrté! Hosté si v rozehrávce vůbec nerozuměli a namazali kotouč do brejku RADOVANU PAVLÍKOVI. Hradecký štírek dokončil svou práci dokonalým bekhendovým blafákem a pak odjel ke střídačce, kde na něj naskákali všichni spoluhráči - 4:1! Bez asistence.
     
    30:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    První formaci Lvů to jde i bez zraněného kapitána, lahůdková akce v podání jeho náhradníka posílá domácí do dvoubrankového vedení! Chalupa posunul po hrazení puk DAVIDU MALÍKOVI, který mohl ještě přihrávat. Místo toho se ale kličkou od brankové čáry sám dostal před Groha a bekhendem skvěle zakončil zpět k bližší tyčce - 3:1! Asistence: David Chalupa.
     
    23:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka z domácích hokejek obrací skóre utkání! Dělovku Nicolase Bureše sklepl jeden z hráčů přímo na hokejku TOMÁŠE HOFMANA, jenž okamžitě zasunul za bezmocného Groha - 2:1! Asistence: Nicolas Bureš.
     
    16:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na světě je zcela zasloužené vyrovnání domácího týmu! Za pardubickou klecí vybojoval puk David Chalupa a dobře věděl, kde se nachází jeho spoluhráč TOMÁŠ ZAHRADNÍK. Hradecký kapitán dostal puk do mezikruží a nekompromisně rozvlnil síť za Grohem - 1:1! Asistence: David Chalupa, Tomáš Hofman.
     
    12:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jako první se v derby ujímají vedení hosté! Před Patrikem Červeným byl rušný provoz, čehož využil obránce DANIEL VOLTNER. Z levého kruhu vyslal střelu, která skončila přesně v druhém růžku hradecké branky - 0:1! Asistence: Martin Franc.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 17. Zahradník (Chalupa, Hofman), 24. Hofman (Bureš), 31. Malík (Chalupa), 38. Pavlík, 54. Pavlík (Hidveghy) – 13. Voltner (Franc)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Petr) – Veselý, Luštinec, Píč, Šalda, Fanderlik, Čech, N. Bureš – Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", V. Martinec, Malík, Netušil, Hofman, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Pavlík. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Groh (Klouček) – Rudy, Voltner, Benýšek, Horyna, Kučera, Franc, Vála, Mikulčák – Krejčík, Syrovec, J. Martinec, Macháček, Rohlík "C", Jajcay, Kusý, Bor, Voženílek, Hoskovec, D. Bureš, Dušek. Trenér: Marek Zadina.

    Rozhodčí: Machač – Pechánek, Hidvéghy.
    bahis siteleri