Vsetín – Poruba 2011 7:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:4 (2:0, 3:1, 2:3)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 10.03.2013, 17:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Liga juniorů
Partner:
     
    47:20
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Prosazuje také první formace Valachů! Po střele Kývaly Seifert neměl puk v moci a za jeho záda jej doklepl vsetínský kapitán JOSEF DANĚK. Asistence: Martin Kývala, Stanislav Báchor.
     
    44:24
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí si vzali time-out a oddych jim pomohl! Opět to byla třetí lajna, když dostal do mezikruží přihrávku KAMIL ŠIAFUTDINOV a svou třetí trefou do horního růžku završuje hattrick. Asistence: René Kajaba, Dalimil Zvonek.
     
    44:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se v zápase ještě nevzdávají a mají jen krok k vyrovnání! Poté, co hosté semkli domácí v pásmu se po pár přihrávkách dostal puk před Kohna na hůl VLADIMÍRA ROSYPKY a ten prostřelil domácího brankáře. Asistence: René Kysučan, Dalibor Mihal.
     
    41:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    A další branka hostů! Zápas ještě budeme zajímavý. Ve středu hřiště se srazili dva hráči Vsetína a Poruba jela ve třech na Kohna. Skvěle to udělal Mihal, který nechal puk před brankovištěm a touš ranou nahoru doklepl za záda Kohna RENÉ KYSUČAN. Asistence: Dalibor Mihal.
     
    40:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    V úvodu třetiny hosté snižují! Sám na Kohna ujížděl hostující hráč, který byl faulován. Kohn byl vymíchán z brány a odražený puk zasunul do odkryté klece LUKÁŠ KOFROŇ. Asistence: David Maček, Michael Dusík.
     
    37:53
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se opět prosazuje vsetínská třetí formace. Šiafutdinov nabruslil do útočného pásma na střed předal Kajabovi, který pálil do Seiferta, jenž odrazil puk vedle sebe na hůl DALIMILA ZVONKA, který uklidil puk do prázdné klece. Asistence: René Kajaba, Kamil Šiafutdinov.
     
    35:11
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 4:1! V přesilovce Vsetín Porubu nakonec umotal, Kajaba zpoza branky mohl zakončovat na druhé tyči do odkryté brány ale to se mu ještě nepodařilo. Seifert, který se od jedné tyče vracel k druhé si pak nevšiml, že puk už je zase na druhé straně a tam jej do odkryté části zametl KAMIL ŠIAFUTDINOV. Asistence: René Kajaba.
     
    32:29
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Branka v oslabení a domácí vedou 3:1! Hotovou hokejovou poezii nyní předvedl KAMIL ŠIAFUTDINOV, který ujel v oslabení sám na Seiferta a ve velké rychlosti s ním provedl něco, co vidíváme v utkáních hvězd a zasunul do prázdné klece. Bez asistence.
     
    26:23
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují těsně po vypršení přesilové hry. PATRIK ODSEDEK dorazil střelu Puškára za záda Kohna, který v té chvíli neměl šanci v leže brance zabránit. Asistence: Jan Puškár.
     
    12:07
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši bleskově využívají přesilovou hru. Po střele Šiafutdinova Seifertovi propadl puk mezi betony a do prázdné klece jej uklidil RENÉ KAJABA. Asistence: Kamil Šiafutdionv, Dalimil Zvonek.
     
    10:24
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do zaslouženého vedení! Tobola přihrál do mezikruží VOJTĚCHU BAROŠOVI a ten rychlou ranou k tyči překonal Seiferta. Asistence: Dominik Tobola, Jaroslav Uchin.

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 11. Baroš (Tobola, Uchin), 13. Kajaba (Šiafutdinov, Zvonek), 33. Šiafutdinov, 36. Šiafutdinov (Kajaba), 38. Zvonek (Kajaba, Šiafutdinov), 45. Šiafutdinov (Kajaba, Zvonek), 48. Daněk (Kývala, Báchor) – 27. Odsedek (Puškár), 41. Kofroň (Maček, Dusík), 42. Kysučan (Mihal), 45. Rosypka (Kysučan, Mihal)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn – Kajaba, Koutský, Žabčík, Daněk, Šiafutdinov, Štrbík, Báchor, Koutník, Baroš, Uchin, Žák, Valentík, Zvonek, Tobola, Hradil, Kývala, Vašíček.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Seifert – Pobuta, Ryška, Dusík, Palkovič, Odsedek, Puškár, Maček, Franek, Mihal, Kofroň, Chamrád, Jasiok, Rosypka, Kysučan.

    Rozhodčí: Fiedler – Novák, Smilek
    bahis siteleri