Olomouc – Vítkovice 4:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 5:1 (kon.) | Vsetín – Opava 4:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 10.03.2013, 11:45 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:47
    A je po nadějích hostů. Krenželok (VIT) na útočné modré nedovoleně zastavil protihráče.
     
    58:02
    V závěru zápasu budou hosté hrát proti čtyřem. Hákováním se provinil Štefka (OLO).
     
    45:30
    Znovu se bude hrát chvíli ve čtyřech. Dvouminutový trest za podražení odsedí Krenželok (VIT).
     
    43:53
    Olomoučtí hráči se vlastní chybou připravují o zbytek přesilové hry, navíc se po návratu hostujícího hráče budou muset bránit. Podlaha (OLO) obdržel menší trest za faul loktem.
     
    42:17
    A hned vzápětí jdou do čtyř Vítkovice. Spratek (VIT) si počínal v rohu kluziště nedovoleným způsobem a putuje na trestnou lavici.
     
    39:59
    V poslední vteřině druhé části je potrestán dvěma minutami Štefka (OLO) za vysokou hůl. Pro domácího hráče je to už třetí trest během prostředního dějství.
     
    38:53
    Bude se hrát ve čtyřech. Malina (VIT) v útočném pásmu zahákoval Krejčiříka (OLO). Olomoucký hráč ovšem až příliš teatrálně upadl a inkasuje také dvě minuty.
     
    36:56
    Hosté předvedli rychlý protiútok dvou na jednoho, který zakončil tečí Krčmář. Ačkoli byl dle mého kotouč za brankovou čárou, sudí rozpažuje.
     
    34:06
    Sledovali jsme dlouhou hru bez přerušení, která trvala snad pět minut. K vidění bylo několik ostřejších zákroků jak ze strany Vítkovic, tak ze strany domácích. Hostující Slíž (VIT) to ale už přepískl a poputuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    28:24
    Hosté se snaží s třígólovým mankem něco udělat a díky své aktivitě v útočném pásmu získávají přesilovou hru. Štefka (OLO) si pomohl držením protihráče.
     
    25:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí tým je při chuti a přidává další parádní gól. Na pravé straně se zmocnil kotouče JAN MÜLLER, jehož pokus se otřel o horní tyčku a skončil za zády Zavadila. Bez asistence.
     
    24:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se dokázali vymanit z hostujícího tlaku a sami vstřelili branku. Štefka přesným pasem do jízdy vybídl k samostatnému nájezdu TOMÁŠE ŠOUSTALA, který se nemýlil. Asistence: Jan Štefka, Jaroslav Škoda.
     
    21:04
    Hostující celek si hned v úvodu druhé části vytvořil tlak, z čehož vyústil nedovolený zákrok Štefky (OLO).
     
    17:42
    Sám se před domácím gólmanem zjevil Malina, který jej zkusil překonat blafákem. Michal Šoustal byl pozorný a šanci zlikvidoval.
     
    15:45
    Hanáci mohli mít už dvoubrankový náskok. Přečíslení tři na jednoho, které zakončoval Tomáš Šoustal, ovšem v bráně neskončilo.
     
    13:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jdou po povedeném rychlém protiútoku do vedení. Heža se s kotoučem rozjel po pravé straně, odkud následně poslal pas před brankoviště Vítkovic. Tam už byl připravený TOMÁŠ MALÝ, který posunul puk do brány. Asistence: Jakub Heža.
     
    09:33
    Hosty čeká první početní výhoda v duelu. Beutl (OLO) se provinil vražením.
     
    05:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká Mora ale záhy odpovídá. JOSEF PODLAHA se protáhl mezi dvěma obránci soupeře a tváří v tvář gólmanovi Vítkovic protlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Miroslav Kuba.
     
    04:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté po necelých pěti minutách hry otevírají brankový účet utkání. Po pravé straně se DANIEL SPRATEK protáhl až k domácímu brankovišti, kde prostřelil Šoustala. Asistence: Jonáš Franz.
     
    01:55
    Vzápětí se vítkovický hráč dopustil nedovoleného zákroku. Slánský (VIT) inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    01:50
    Slánský se dostal mezi kruhy do dobré pozice, ránou zápěstím trefil tyčku olomoucké klece.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 6. Podlaha (Kuba), 14. Malý (Heža J.), 25. T. (Štefka, Škoda), 26. Müller – 5. Spratek (Franz)


    HC Olomouc: Šoustal M. (Venkrbec) – Klvaňa, Škoda, Piska, Kolovrátník, Galvas, Beutl, Müller – Šoustal T., Zabloudil Z., Štefka – Holibka, Heža J., Malý – Zabloudil M., Kuba, Podlaha – Urban, Krejčiřík.
    HC Vítkovice Ridera: Zavadil (Kováč) – Čechman, Krčmář, Slíž, Šendera, Veřmířovský, Krenželok – Hartmann, Hill, Korec, Malina, Raška, Slánský, Spratek, Stupka, Šala, Maxner, Franz, Stránský.

    Rozhodčí: Cik – Kratochvíl, Doleček
    bahis siteleri