Olomouc – Berani Zlín 3:0 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 9:0 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 3:1 (kon.)
Písek – PZ Kladno 6:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
9:0 (1:0, 5:0, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 17.03.2013, 13:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Indiáni se se svými příznivci rozloučili drtivou porážkou Karlových Varů a dávají znovu hlasitě najevo, že před finálovým turnajem ladí formu.
    Hosty musí namísto ztraceného zápasu, ve kterém na domácí prostě neměli, mrzet spíše zranění jejich gólmana Ondřeje Kuchaře. Doufejme, že bude brzy fit.

    Mějte se prima, užívejte zbytek víkendu, který je v Plzni zasvěcen prvoligovému fotbalu. (14:58:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A Černý, který v brance stráví necelou minutu, ani neudrží čisté konto. Dobrý den si z něj totiž v krásném zakončení udělal MARTIN HAJŠMAN. Asistence Filip Kokoška, Petr Kodýtek.
     
    59:18
    Skutečně. Karlovarský gólman odjíždí na střídačku podpírán dvěma spoluhráči a nedošlapuje na levou nohu. To je ale nemilý konec utkání...
     
    59:18
    Pozor, to je ale nemilé! Po nepřehledné situaci v brankovišti hostů zůstává ležet Kuchař a vypadá to na zranění.
     
    57:54
    Pastierovi se pod brusli dostala hokejka Marka Rubnera (PLZ) a hostující hráč v letu zakřičel hlasitě tak, že přehlušil i povykující hráče plzeňského áčka, kteří se rozcvičují před tréninkem. Plzeňští zápas dohrají v oslabení.
     
    57:24
    Kantnerovi nesedla střela z voleje a poté míří mimo.
     
    56:50
    Krásný šikovně obral před brankou soupeře o kotouč, ale Kuchař mu vzápětí oplatil stejnou mincí.
     
    56:00
    To, že čas kvapí kupředu a skóre je více než výmluvné, ale neznamená, že by se duel dohrával. Indiáni mají pořád spoustu sil a s chutí útočí.
     
    53:37
    Ivaničovu střelu podrží Kuchař ve výzbroji.
     
    52:44
    Indiáni pozapomněli na Vildumetze, který se zjevil před Zemanem zcela sám. Plzeňský gólman zákrokem odpoledne zachránil své čisté konto!
     
    51:13
    Kaňák zavezl puk do pásma, natáhl na sebe protihráče a následně zpětnou přihrávkou našel Tomáše Krystla. Tomu však v kritický moment kotouč sjel z čepele hole.
     
    48:33
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Jenže akce pokračovala a FILIP SUCHÝ si ani skvělými zákroky Ondřeje Kuchaře svou druhou branku v utkání nenechal vzít. Asistence Jakub Pokorný.
     
    48:28
    Stráský přenechával puk do druhé vlny Suchému, jehož střelu Kuchař vyrazil. Plzeňský hráč se však dostal znovu v puku, přes hranici brankoviště našel hůl Stráského, jehož střelu zázračně Kuchař vykopl!
     
    47:31
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Indiáni si z nevyužité přesilovky nic nedělali a díky střele LUKÁŠE ZAYMLA z mezikruží navyšují svůj náskok už na sedm branek. Asistence Tomáš Kučera.
     
    47:06
    Hosté v plném počtu.
     
    46:46
    Pokorný od modré trefil jen Svobodu v pádu, který obratnou zadovkou vyhazuje puk z pásma.
     
    45:37
    Suchý posílal přihrávku do předbrankového prostoru, ta však nenašla nikoho z Plzeňských. Hosté vyhazují za Zemanovu klec.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 3. Krystl (Kučera, Zayml), 21. Suchý (Stráský), 21. Hajšman (Kokoška, Pokorný), 35. Zayml (Krystl), 36. Rubner (Kaňák), 38. Ivanič (Hajšman), 48. Zayml (Kučera), 49. Suchý (Pokorný), 60. Hajšman (Kokoška, Kodýtek)


    HC Plzeň 1929: Zeman - Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Zayml, Starý, Sysel, Kučera, Krystl, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Suchý, Rubner, Hajšman, Krásný, Stráský.
    HC Energie Karlovy Vary: Kuchař - Chodounský, Kurfürst, Vodička, Kunc, Salajka, Juránek, Trapl, Svoboda, Vildumetz, Jakubův, Pastier, Baxa, Pajk, Hrůša, Čejka.

    Rozhodčí: Markov - Kotyza, Malý