Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:0, 0:0, 1:4)
Florida Panthers
Středa 20.03.2013, 00:05NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    Přece jenom došlo na pěstní souboj. Selleck (FLO) si to rozdal s Westgardem (CAR). Vítězem tohoto souboje se stal domácí hráč, navíc budou mít domácí výhodu i přesilové hry. Selleck byl totiž označen za iniciátora tohoto souboje a tak zde máme přesilovou hru pro Hurricanes.
     
    52:15
    Harrison (CAR) naprosto zbytečně vyhodil kotouč mimo hrací plochu a dostává tak dvě minuty za zdržování hry. Florida si zahraje přes minutu přesilové hry pěti proti třem.
     
    51:50
    McBain (CAR) sekl autora zatím jediné branky Fleischmanna a dostává za svůj přestupek dvě minuty.
     
    37:21
    Hned po buly je však vyloučen Jordan Staal (CAR) a Florida si tak zahraje velmi dlouhou přesilovou hru čtyřech proti třem.
     
    37:18
    Nakonec to bude vyloučení na obou stranách. Za krošček je na dvě minuty vyloučen Harrison (CAR), na druhé straně si jde na dvě minuty odpočinout i Harrison (FLO).
     
    31:37
    Naprosto zbytečným faulem v útočné třetině se prezentoval Scottie Upshall (FLO) a ve tváři faulovaného Gleasona je zřejmě i krev a tak se bude jednat o dvojitý trest pro hostujícího hráče, který si nepohlídal hokejku a ta se ocitla ve tváři protihráče.
     
    04:11
    Tlak Caroliny je vyvrcholem prvním vyloučením. Na dvě minuty za hákování je vyloučen Peter Mueller.

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 57. J. Staal (Pitkanen, Ellis) – 48. Fleischmann (Kopecký), 53. Goc (Kuba, Campbell), 54. Matthias (Kuba, Huberdeau), 60. Smithson


    Carolina Hurricanes: Ellis (Peters) - Harrison, Faulk, Pitkanen, McBain, Sanguinetti, Gleason - Tlustý, Staal E., Semin - Bowman, Staal J., Dwyer - Skinner, Nash, Jokinen - Brent, Hall, Westgarth
    Florida Panthers: Markstrom (Clemensen) - Kuba, Campbell, Gudbranson, Strachan, Robak, Brennan - Mueller, Shore, Huberdeau - Kopecký, Goc, Fleischmann - Skille, Santorelli, Upshall - Matthias, Smithson, Selleck

    Rozhodčí: Kozari, Hebert - Nansen, Henderson
    bahis siteleri