Columbus – Nashville 4:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 2:3 (kon.) | Carolina – Florida 1:4 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 3:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:1 (kon.)
Winnipeg – Boston 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 3:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:0, 0:0, 1:4)
Florida Panthers
Středa 20.03.2013, 00:05NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Florida právě vstřelila branku!

    Trošičku se štěstím, ale přece dostává JERRED SMITHSON puk do prázdné brány domácích. Smithson dokázal vypíchnout rozehrávku soupeře a tímto vypíchnutím navíc poslal puk tak šikovně, že ten zapadl přímo do branky. Bez asistence
     
    58:26
    Domácí hrají opět bez brankáře!
     
    57:47
    Domácí to opět zkouší bez brankáře a se šesti hráči v poli!
     
    56:27
    Carolina právě vstřelila branku!

    Carolina odvolala brankáře a než stačil Ellis dojet na střídačku, tak se dokázal prosadit JORDAN STAAL, který individuálně prošel přes obránce a s přehledem si vychutnal i Markstroma. Asistence: Joni Pitkanen, Dan Ellis
     
    57:02
    Přece jenom došlo na pěstní souboj. Selleck (FLO) si to rozdal s Westgardem (CAR). Vítězem tohoto souboje se stal domácí hráč, navíc budou mít domácí výhodu i přesilové hry. Selleck byl totiž označen za iniciátora tohoto souboje a tak zde máme přesilovou hru pro Hurricanes.
     
    53:51
    Florida právě vstřelila branku!

    Tomu se říká naprosto dokonalé využití nabídnutých šancí v přesilové hře. SHAWN MATTHIAS operoval před brankou a dokázal dorazit střelu Filipa Kuby, který si tak v krátké chvíli připisuje už druhou asistence a opět to byl právě Kuba, který měl na brance velký podíl. Asistence: Filip Kuba, Jonathan Huberdeau
     
    52:47
    Florida právě vstřelila branku!

    První velkou šanci ještě Ellis společně s obránci vyřešil, ale na následnou akci hostů už Ellis neměl nárok. Filip Kuba velmi chytře poslal puk do předbrankového prostoru na MARCELA GOCE, který jeho přihrávku tečí dostal směr brána a puk se ocitl až za bezmocným Ellisem. Asistence: Filip Kuba, Brian Campbell
     
    52:15
    Harrison (CAR) naprosto zbytečně vyhodil kotouč mimo hrací plochu a dostává tak dvě minuty za zdržování hry. Florida si zahraje přes minutu přesilové hry pěti proti třem.
     
    51:50
    McBain (CAR) sekl autora zatím jediné branky Fleischmanna a dostává za svůj přestupek dvě minuty.
     
    47:39
    Florida právě vstřelila branku!

    Obrovská chyba v rozehrávce domácích, kterou využívá ke vstřelení první branky zápasu český hokejista TOMÁŠ FLEISCHMANN, který dostal naservírováno od Tomáše Kopeckého před prázdnou bránu a neměl vůbec žádný problém překonat bezmocného Ellise. Asistence: Tomáš Kopecký
     
    43:34
    Na druhé straně si před bránu sjel Tlustý, ale v obrovské šanci trefuje pouze připraveného Markstroma.
     
    39:23
    Už v plném počtu si sjel do prostoru mezikruží Kuba, který rychlou střelou švihem prověřil Ellise. Ten jeho jedovatou střelu dokázal zneškodnit.
     
    38:40
    Cambell přestřelil ve velmi zajímavé pozici, v hledišti to jenom zahučelo.
     
    37:21
    Hned po buly je však vyloučen Jordan Staal (CAR) a Florida si tak zahraje velmi dlouhou přesilovou hru čtyřech proti třem.
     
    37:18
    Nakonec to bude vyloučení na obou stranách. Za krošček je na dvě minuty vyloučen Harrison (CAR), na druhé straně si jde na dvě minuty odpočinout i Harrison (FLO).
     
    35:28
    Po velkém závaru v útočné třetině Caroliny se opět mohli radovat hosté. Kopecký však situaci dva na jednoho zakončil nepřesnou střelou.
     
    34:07
    Goc mohl vstřelit branku na druhé straně, domácí obrana na něj úplně zapomněla a Goc se okamžitě vydal za vyhozeným kotoučem, ale v souboji proti Ellisovi nebyl úspěšný.
     
    31:37
    Naprosto zbytečným faulem v útočné třetině se prezentoval Scottie Upshall (FLO) a ve tváři faulovaného Gleasona je zřejmě i krev a tak se bude jednat o dvojitý trest pro hostujícího hráče, který si nepohlídal hokejku a ta se ocitla ve tváři protihráče.
     
    24:15
    Po jednom samostatném úniku Caroliny přišla obrovská šance i na druhé straně. Tomáš Fleischmann uháněl také naprosto sám na brankáře, ale v souboji proti Ellisovi minul branku.
     
    22:41
    Bowman dostal milimetrovou přihrávku na útočnou modrou a domácí hokejista uháněl sám na brankáře, jenže mu klička do bekhendu nevyšla podle představ a puk mu v závěrečné fázi ujel a tím bylo rázem po šanci.
     
    21:50
    Skille střílel velmi šikovně, ale levým ramenem dokázal Ellis puk vyrazit a zabránit tak vstřelení první branky zápasu.
     
    17:25
    Drew Shore dostal přihrávku až k pravému mantinelu, ale i z této pozice dokázal domácím hokejista tvrdě vypálit a je třeba říci, že jeho střela neletěla vůbec špatně. Připravený Markstrom však jeho pokus kjryje a přerušuje hru.
     
    12:03
    Hosté krouží s pukem v útočném pásmu a tentokrát zakončoval Gudbranson, ale ani jeho jedovatá šance na bezbrankovém stavu nic nemění.
     
    04:11
    Tlak Caroliny je vyvrcholem prvním vyloučením. Na dvě minuty za hákování je vyloučen Peter Mueller.
     
    04:09
    Dwyer stál připraven u levé tyčky a dostal velmi povedenou přihrávku, jenže nedokázal puk zasunout za zatím výborného Ellise.
     
    02:06
    Eric Staal čekal na přihrávku před odkrytou bránu, ale puk mu v poslední chvíli přeskočil čepel a tak si domácí mohli z hluboka oddechnout.

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 57. J. Staal (Pitkanen, Ellis) – 48. Fleischmann (Kopecký), 53. Goc (Kuba, Campbell), 54. Matthias (Kuba, Huberdeau), 60. Smithson


    Carolina Hurricanes: Ellis (Peters) - Harrison, Faulk, Pitkanen, McBain, Sanguinetti, Gleason - Tlustý, Staal E., Semin - Bowman, Staal J., Dwyer - Skinner, Nash, Jokinen - Brent, Hall, Westgarth
    Florida Panthers: Markstrom (Clemensen) - Kuba, Campbell, Gudbranson, Strachan, Robak, Brennan - Mueller, Shore, Huberdeau - Kopecký, Goc, Fleischmann - Skille, Santorelli, Upshall - Matthias, Smithson, Selleck

    Rozhodčí: Kozari, Hebert - Nansen, Henderson
    bahis siteleri