Petrohrad – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
Dynamo Moskva
Pátek 22.03.2013, 16:30 • Ice Palace, Petrohrad • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak poslední minuta bude velmi napínavá, jelikož Petrohrad po velkém tlaku dokázal vstřelit branku, když se nejlépe zorientoval na brankovišti VIKTOR TICHONOV a střelou k tyči překonal Jerjomenka. Asistence: Patrick Thoresen.
     
    55:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se konečně dočkal, když před brankou dobře tečoval ALEXANDER KUČERJAVENKO a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Igor Makarov, Anton Burdasov.
     
    37:50
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Chyba v domácí obraně je tvrdě potrestána, když se po špatné rozehrávce Chudinova dostal k puku KONSTANTIN KASJANČUK, který tvrdou střelou pod břevno nedal Ježovovi šanci. Asistence: Alexej Sopin.
     
    19:14
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Dinamo nabídnutou přesilovou hru využívá střelou od modré čáry, kterou se prezentoval DOMINIK GRAŇÁK, když prostřelil Ježova, který měl velmi špatný výhled. Asistence: Konstantin Gorovikov.
     
    0:45
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Na první branku se příliš dlouho nečekalo, když se od modré čáry dostal ke střele JANNE JALASVAARA a jeho pokus skončil až za zády Ježova. Bez asistence.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 56. Kučerjavenko (Makarov, Burdasov), 60. Tichonov (Thoresen) – 1. Jalasvaara, 20. Graňák (Gorovikov), 38. Kasjančuk (Sopin)


    SKA Petrohrad: Ježov (Kasutin) – Alexandrov, Dallman, Osipov, Chudinov, Semjonov, Kalinin, Běrďjukov, Sigarjov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Varnakov, Panarin, Ramstedt – Afinogenov, Kučerjavenko, Arťjuchin – Burdasov, Makarov, Fjodorov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Graňák, Novák, Jalasvaara, Derljuk, Gorochov, Mironov, Barancev, Šafigulin – Soin, Baběnko, Koňkov – Cvětkov, Kokarjev, Petružálek – Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Lukin, Mosaljov, Kvapil

    Rozhodčí: Gusev, Kadjurov – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 12500
    bahis siteleri