Petrohrad – Dynamo Moskva 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 2:1 (po pr.)
konec
SKA Petrohrad
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
Dynamo Moskva
Sobota 23.03.2013, 14:00 • Ice Palace, Petrohrad (kapacita 12500 míst) • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Ježov na střídačce, domácí v šesti!
     
    56:35
    Hosté ujeli do brejku 2 na 1, Mosaljov zkusil vystřelit, Ježov je ale domácímu týmu skvělou oporou!
     
    51:53
    Tichonov s Martenssonem se dostali k dorážkám, Jerjomenko ale bravurními zákroky uchránil svůj tým! Hosté už jsou navíc v plném počtu.
     
    49:43
    Domácí budou mít výhodu další přesilové hry, za hákování je vyloučen Sergej Soin, první jeho dnešní vyloučení domácí potrestali brankou, uvidíme jak teď.
     
    43:55
    Domácí už zvedali ruce nad hlavu, Makarov ale zcela nepochopitelně netrefil prázdnou branku!
     
    32:25
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se po skončení přesilové hry SKA dostali do menšího tlaku, který nakonec končí hodně ušmouraným gólem! Ze souboje tří hráčů na pravé straně vyletěl kotouč na branku Ježova, kterému propadl puk mezi betony a skončil těsně za brankovou čarou! Autorem branky je nakonec MAREK KVAPIL (play off 2+3). Asistence: Alexej Sopin (play off 5+3).
     
    30:07
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí první lajna ale přeci jen využívá dvojnásobnou přesilovku, po střele od modré čáry se k několikerým dorážkám dostal VIKTOR TICHONOV (play off 8+7), který nakonec protlačil kotouč za Jerjomenkova záda! Asistence: Kevin Dallman (play off 2+7) a Patrick Thoresen (play off 3+8).
     
    29:36
    A další vyloučení na straně Dinama, za podražení je vyloučen Ilja Gorochov. Domácí tak mají 48 vteřin výhody dvojnásobné přesilovky!
     
    29:00
    Martensson jemně tečoval Thoresenovu nabídku, Jerjomenko ale včas zalepil mezeru mezi betony!
     
    28:24
    Uvidíme další přesilovku SKA, za držení hole je vyloučen Sergej Soin.
     
    20:31
    Uvidíme první vyloučení v dnešním utkání, za sekání je vyloučen Sergej Konkov.
     
    18:34
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté dnes vyučují petrohradské hráče z produktivity, rychlý brejk 3 na 2 skončil střelou ALEXEJE SOPINA (play off 5+2), která skončila až za zády Kasutina! Asistence: Denis Kokarev (play off 0+7).
     
    18:15
    Arťuchin se svým ohromným tělem dostal přes obránce k puku, jeho střela ale skončila těsně vedle!
     
    15:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První lajna domácích se rychle usadila v útočném pásmu, nenápadné nahození ANDREJE PERVYŠINA (play off 1+0) od modré čáry nakonec skončilo až za Jerjomenkovými zády! Asistence: Patrick Thoresen (play off 3+7) a Viktor Tichonov (play off 7+7).
     
    11:35
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté trochu přidali na aktivitě a výsledkem jejich snažení je druhá branka, kterou po skvělé práci Kokareva, který se zbavil hned dvou protihráčů a přesnou přihrávkou našel svého sopluhráče, střílí DENIS MOSALJOV (play off 2+1)! Asistence: Denis Kokarev (play off 0+6) a Alexej Cvetkov (play off 1+3).
     
    09:10
    Kasutin měl velké problémy s pukem, který po nahození od modré čáry tečoval těsně před ním Soin, domácí brankář byl tentokrát úspěšný.
     
    07:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí sice drtí své soky v jejich vlastním obranném pásmu, gól ale paradoxně střílí hosté! KONSTANTIN KASJANČUK (play off 2+4) nejdříve trefil obránce, puk se ale opět odrazil k němu a hostující útočník byl s bekhendovou dorážkou úspěšný, když se trefil přesně mezi Kasutinovy nohy! Asistence: Konstantin Gorovikov (play off 2+4) a Filip Novák (play off 1+1).
     
    05:00
    První větší šance dnešního zápasu! Nejdříve nebezpečně pálil Ramstedt, jeho střelu Jerjomenko s problémy vyrazil, po něm střílel také Panarin, hostující brankář ale ustál i tento pokus!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 16. Pervyšin (Thoresen, Tichonov), 31. Tichonov (Dallman, Martensson) – 8. Kasjančuk (Gorovikov, Novák), 12. Mosaljov (Kokarev, Cvetkov), 19. Sopin (Kokarev), 33. Kvapil (Sopin)


    SKA Petrohrad: Kasutin (od 21. Ježov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Čudinov, Semenov, Pervyšin, Vorobjov, Berdjukov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Panarin, Varnakov, Ramstedt – Kučerjavenko, Makarov, Burdasov – Sigarjov, Arťuchin, Afinogenov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Višněvskij, Derljuk, Gorochov, Barancev, Mironov – Soin, Babenko, Konkov – Cvetkov, Kokarev, Lukin – Gorovikov, Sopin, Kasjančuk – Šafigulin, Mosaljov, Kvapil

    Rozhodčí: Gofman, Odins – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 12500 (vyprodáno)
    bahis siteleri