Warriors Brno – Vsetín 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Opava 7:3 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:7 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:3 (0:0, 1:1, 4:2)
HC Sparta Praha
Neděle 24.03.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se po získání puku a přihrávce trefují do prázdné brány hostů. Konkrétně to byl TOMÁŠ HOFMAN, kdo zakončoval z modré čáry. Asistence: David Malík.
     
    56:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se vracejí zpět do zápasu. K vyhozenému puku z obranné třetiny Sparty se dostal ONDŘEJ PROCHÁZKA, který si najel až před branku soupeře. Obránce vyškolil perfektní stahovačkou a po té překonal Choura. Asistence: Martin Svoboda.
     
    54:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná klička a následná střela v podání Zahradníka, který však trefil pouze tyčku. Puk se odrazil zpět do hřiště k DAVIDU CHALUPOVI, jenž pohotově zareagoval. Asistence: Tomáš Zahradník.
     
    43:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    K vidění je neuvěřitelný hokej! Třetí branku v poslední třetině přidává po úniku od modré čáry PATRIK HIDVÉGHY, jenž dokázal tento nájezd proměnit. Asistence Filip Hronek.
     
    41:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vzápětí odpovídá gólem PETRA KALINY. V útočném pásu přenesl hru Janda právě na tohoto forvarda, jenž střelou z první vyrovnává skóre zápasu. Asistence: Sebastian Janda.
     
    41:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou podruhé v zápase do vedení. Ve středním pásmu získal puk TOMÁŠ HOFMAN, který si s kotoučem najel do útočného pásma, kde střelou zápěstím překonává sparťanského brankáře. Bez asistence.
     
    28:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ovšem domácí rychlým gólem vyrovnávají. Zpoza branky nahrával před Červeného Jandus na ROMANA JAŠŠA, který tvrdou ránou překonává hradeckého gólmana. Asistence: Tomáš Jandus, Filip Jeřábek.
     
    27:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí vytěžili z velkého tlaku maximum a zároveň využívají přesilovou hru! Z pravé strany nahrával před branku Bureš, jenž přihrávkou našel TOMÁŠE ZAHRADNÍKA, jenž se střelou z první nemýlí! Asistence: Nicolas Bureš.

    Vít Derner

    Branky a nahrávky: 28. Zahradník (Bureš), 42. Hofman, 44. Hidvéghy (Hronek), 55. Chalupa (Zahradník), 59. Hofman (Malík) – 29. Jaššo (Jandus, Jeřábek), 42. Kalina (Janda), 57. Procházka (Svoboda)


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (Chour) – Šalda, Luštinec, Havránek, Muška, Píč, Fanderlik, Čech, Bureš – Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník "C", Malík "A", Hnik, Hofman, Matějček, Hidvéghy, Chalupa "A", Pavlík
    HC Sparta Praha: Brízgala (Nahodil) – Janda, Kalina, Jeřábek, Sekera, Vlad, Sedlák, Pacovský – Svoboda, Pšenička, Zídek, Jandus, Michnáč, Zářecký "A", Chlouba, Seniov, Komárek, Jeřábek, Jaššo, Procházka "C"

    Rozhodčí: Lučan – Higvéghy, Petr
    bahis siteleri