Washington – NY Islanders 2:3 (kon.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 1:0 (kon.)
Carolina – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
St. Louis – Edmonton 0:3 (kon.) | Chicago – Calgary 2:0 (kon.) | Vancouver – Columbus 1:0 (1:0 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Buffalo Sabres
Středa 27.03.2013, 00:30NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:16
    Miller odjíždí na lavičku, Buffalo hraje v šesti!
     
    56:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Závěr zápasu zřejmě bude ještě zajímavý! Přihrávku zpoza branky na hranici brankovišti nikdo nezasáhl, kotouč doklouzal až k JORDANU LEOPOLDOVI, který nekompromisní ranou dává hostům ještě naději na vyrovnání – 2:1! Asistence: Marcus Foligno.
     
    54:05
    Šance Buffala se opět otřásají v základech. Za katr poslušně odjíždí Weber (BUF), který se provinil trestem definovaný jako podražení.
     
    51:46
    To ale již nyní nemusí platit. Sabres totiž budou hrát v početní výhodě, když si vykoledovali faul Viktora Hedmana (TBL) za hákování.
     
    44:28
    Bude se po delší době vylučovat. Christian Ehrhoff (BUF) posílá Buffalo do oslabení za hákování. Podaří se domácím opět využít přesilová hra?
     
    36:11
    To jsou věci! Tak nyní opravdu nechápu, jak Richard Pánik nedokázal skórovat! Od Gudase dostal přesnou přihrávku, měl před sebou poloodkrytou branku a ležícího Millera! Jenže slovenský útočník vystřelil tak nešťastně, že trefil hokejku do vzduchu vytrčenou již zoufalým Millerem! Velký potlesk nyní sklidil brankář Sabres a udržel tím hosty v určité naději na bodový zisk!
     
    35:25
    Stoprocentní brankovou příležitost měl však nyní na hokejce Thomas Vanek! Podobně jako St. Louis dostal křižnou přihrávku a z voleje se opřel do kotouče. Na rozdíl od útočníka Tampy se mu nepodařilo puk zvednout, a tak ho poslal jen do pravého beton přesouvajícího se Garona!
     
    33:41
    A právě Stamkos vybídl k další brance St. Louise, jeho obtočení a nečekaná střela trefila Millera do ramene! K dorážce se již ostrostřelec Tampy nedostal!
     
    28:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    O několik sekund později to již ale neplatí! Několik přesných přihrávek z první přeneslo hru na pravou stranu, kde se do příklepu opřel MARTIN ST. LOUIS a přesnou střelou se posunul na druhé místo v tabulce kanadského bodování celé NHL – 2:0! Asistence: Teddy Purcell a Steven Stamkos.
     
    27:42
    Situace bude pro Sabres nyní velmi krušné! Mike Weber (BUF) to přehnal s tvrdostí u mantinelu, za vražení na hrazení usedá po bok svého kolegy a Tampa Bay tak bude hrát téměř dvě minuty přesilovou hru pět na tři!
     
    27:13
    Ve stejném čase byl však vylouče Regehr (BUF) za hru loktem, čímž dává domácím hokejistům slušnou příležitost na skórování.
     
    27:13
    Máme tu bitku Auliem (TBL) a Folignem (BUF)! Po chvilce vyčkávání se oba borci do sebe pustili bez servítek a byl z toho nádherný souboj plný přesných úderů, který musel diváky potěšit. Oba borci již sedí na trestných lavicích. Po komerční pauze budeme pokračovat.
     
    21:10
    Vanek dostal od Leina přesnou přihrávku před branku, rakouský ostrostřelec ale nedokázal trefit puk v dobré pozici!
     
    18:00
    Nakonec se však vylučuje na obou stranách, za hrubost si půjde odpočinout také hostující Kaleta (BUF). Pokračovat se tak bude ve čtyřech.
     
    18:00
    Steven Stamkos (TBL) neudržel nervy a za hrubost je odkázán na lavici hanby.
     
    16:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci se radují, jejich tým se dostává do vedení! STEVEN STAMKOS dostal od St. Louise pohlednou přihrávku, kterou zužitkoval přesně mířenou střelou k tyči Millerovy branky – 1:0! Asistence: Martin St. Louis.
     
    12:01
    Nyní si přesilovou hru zahraje naopak Buffalo. Pominville byl zastaven Conacherem (TBL) nedovoleně a domácí útočník si za podražení půjde odpočinout na trestnou lavici.
     
    07:59
    Conacher (TBL) vyloučen za podražení.
     
    01:50
    Ve stejný čas vyloučeni Stamkos (BUF) a Kaleta (TBL). Stamkos za krosček menší trest, Kaleta 10 min. za nesportovní chování.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 17. Stamkos (St. Louis), 29. St. Louis (Purcell, Stamkos) – 57. Leopold (Foligno)


    Tampa Bay Lightning: Garon – Salo, Hedman, Brewer, Carle, Gudas, Aulie – Purcell, Stamkos, Conacher – St.Louis, Pyatt, Kilorn – Labrie, Thompson, Tyrell – Pánik, Johnson, Palát
    Buffalo Sabres: Miller – Ehrhoff, Weber, Myers, Regehr, Pysyk, Leopold – Vanek, Ennis, Leino – Ott, Hodgson, Pominville – Foligno, Porter, Flynn – Gerbe, Hecht, Kaleta
    bahis siteleri