Martin – Bardejov 4:2 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HK Bardejov
sk Středa 27.03.2013, 18:00Tipsport extraliga baráž
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:19:39)
     
    59:57
    Dominik Kramár vystrelil od modrej a dal tak bodku za týmto aj dnes dramatickým stretnutím, ktorý sa opäť rozuzlil až v samom závere.
     
    59:35
    Bardejov sa pokúša zázrak – Hrá 6:5 powerplay. potrebujú však streliť ešte dva góly a zostáva už len 18 sekúnd hry do konca základného hracieho času.
     
    59:17
    Martin dal gól!
    Kuriozny gól MHC. Najprv vytvorili hostia neskutočný tlak pred Šúrekom. Veľa nechýbalo a mohlo byť vyrovnané. Potom však prišiel technický gól, keď bol v zakončení do prázdnej bránky faulovaný ANDREJ THEMÁR. Bez asistencie.
     
    58:38
    Hostia sa síce prvú minútu bránili, no vďaka Martinovi Krčuľovi sa nasťahovali aj do útočného pásma, tam kde to prirodzene potrebujú, keďže majú záujem o vyrovananie. Teraz si zobrali oddychový čas hostia a odvolali brankára. Hrá sa teda 5:5.
     
    57:34
    Nezmyselné dve minúte pre Bardejov. Tí sa sami pripravujú o dobrý výsledok, 2. min. pre hráčsku lavicu za príliš veľa hráčov na ľade. Trest si odsedí Belušár.
     
    57:04
    Bardejovčania sa nezvdávajú, ešte majú pár sekund presilovky, hrajú ju veľmi dobre, Valchař otestoval lapačku Šúreka. Keďže ten ju má dnes veľmi pripravenú a pohotovú, tak hostia neprekonali Šúreka ani z tejto šance.
     
    56:44
    Martin dal gól!
    Obrovská fatálna chyba hostí, tí sa jej dopustili v presilovej hre, MICHALA VAŽANA našiel peknou prihrávkou Robert Pukalovič, martinský útočník nezaváhal a pekne vyšachoval bekhendom brankára Martona. Asistencia: Robert Pukalovič
     
    55:32
    Martin Krčula síce vystrelil, no jeho pokus bol zblokovaný martinským obrancom na ochrannú sieť. Domáci hrajú so štyrmi hráčmi.
     
    55:22
    Novotný Andrej 2. min. nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou – prvá početná výhoda o dvoch hráčov pre Bardejov.
     
    53:55
    Ščurko sa aktívne snažil zobrať zodpovednosť do vlastných rúk a ohrozil Šúreka z bezprostrednej blízkosti, domáci obrancovia ho nedokázali odtlačiť, Šúrek bol ale dobre postavený.
     
    53:29
    Kristián Grman 2. min. hákovanie. Hostia majú šancu odskočiť domácim a prvýkrát v zápase ísť do vedenia.
     
    53:03
    Domáci tím síce tlačil hostí a mohol zvýšiť svoje vedenie aj na rozdiel dvoch gólov, no čo najmenej očakávali zverenci Roberta Pukaloviča, to aj prišlo – rýchly úder hostí.
     
    52:22
    Bardejov dal gól!
    Hostia udreli a vyrovnali, potrestali chybu v martinskej obrane. Konkrétne sa presadil MAREK NAGY, ktorý zúžitkoval dobrú nahrávku od Lubomíra Sabola. Asistencie: Ľubomír Sabol, Erik Belušár
     
    50:44
    Pomerne nebezpečná strela švihom z hokejky Andreja Novotného, Marton si ale povyskočil a hruďou stlmil puk.
     
    50:11
    Hostia v plnom počte.
     
    49:30
    Domáci nevymysleli nič, hostia z Bardejova sa napokon ubránili, dokázali udržať puk na svojich hokejkách a potom ho aj vyhodiť do bezpečia.
     
    48:11
    Tkáč Martin 2. min. hákovanie. Domáci hrajú presilovú hru.
     
    47:31
    Marek Nagy mierne prekvapil Šúreka, ktorý bol rozhodený ešte z predchádzajúcej strely druhého hráča Bardejova.
     
    45:50
    Strela Vilkoitsa, martinský útočník dobre mieril, no brankár Bardejova bol dobre postavený. Martin teraz roztočil obrovský kolotoč v útočnom pásme MHC.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 17. Pukalovič (Petruška, Kolena), 41. Kolena (Hollý, Petruška), 57. Važan (Pukalovič), 60. Themár – 26. Ščurko (Hričina, Kramár), 53. Nagy (Sabol, Belušár)


    HK VITAR Martin: Šúrek (Volentier) – Novotný, Perniš – Pukalovič, Zošiak – Tupý, Ejem – Dvořák, Grman – Themár, Beran, Važan – Petruška, Hollý, Kolena – Vaško, Rapáč, Vilkoits – Hús, Dírer, Korytko
    HK Bardejov: Marton (Andreanin) – Kramár, Valentín – Tkáč, Krčula – Polaček, Mojdis – Šimo – Balaž, Sabol, Halas – Hričina, Ščurko, Nagy – Stríž, Dancsák, Valchař – Česelka, Belušár

    Diváci: 1900
    bahis siteleri