Zlín – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 5:4 (3:1 po s.n.) | Chomutov – Liberec 0:1 (kon.)
po s.n. (3:1)
HC Oceláři Třinec
5:4 (2:0, 1:3, 1:1)
HC Plzeň 1929
Středa 27.03.2013, 16:30Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Oceláři Třinec
    Autorem rozhodujícího nájezdu byl JAN PORUBA.
     
    45:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! Útočníka FILIPA SUCHÉHO nedokázali obránci Třince před vlastní brankou odstavit, a ten se po přihrávce od Dominika Starýho dokázal prosadit ranou z otočky přesně k levé tyči.
     
    42:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesně po dvou minutách třetí třetiny se Třinec dostává opět do vedení. Čtvrtou branku Ocelářů vstřelil DAVID KOFROŇ, který dostal puk od Miloše Romana, našlápl ve středním pásmu, přebruslil obránce Plzně a pěkným blafákem do forehandu překonal brankáře Hlaváče.
     
    31:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Plzni nestačilo pouze snížení stavu a přišla hned vyrovnávající branka. Tu vsítil po přihrávce Lukáše Zaymla útočník MATYÁŠ KANTNER, který se dokázal prosadit střelou z mezikruží.
     
    30:53
    A Plzeň přeci jen využívá svou početní výhodu. Třinec opět vyhodil pouze na hůl plzeňského obránce, kterým byl MARTIN HAJŠMAN, a ten ukrytou střelou mezi hráči propálil brankáře pod jeho vyrážečku.
     
    27:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec dokázal svou přesilovku přetavit v branku po necelé minutě. Třinečtí celou dobu kombinovali v útočném pásmu bez jakékoliv střely, což se nelíbilo DAVIDU KOFROŇOVI, který s pukem vyjel až před branku Plzně a brankáře překonal zasunutím kotouče mezi jeho betony.
     
    21:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to tady. Plzeň se konečně dočkala branky. První branku vstřelil MARTIN HAJŠMAN, který jen dorazil po střele Filipa Kokošky kotouč do odkryté klece a snížil vedení Třince.
     
    07:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Plzeň se sice po obdržené brance hnala za vyrovnáním, ovšem zapomněla na bránění. Sám před bránou se po pěkné přihrávce Denise Škorpíka ocitl MATĚJ MURÍN, který zamířil přesně pod vyrážečku plzeňského brankáře.
     
    03:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ihned po skončeném oslabení třinečtí sevřeli svého soupeře v útočném pásmu a vytěžili úvodní branku. LUKÁŠ KAUKIČ dokázal ze vzduchu trefit odražený kotouč po střele Michala Romana a poslal svůj tým do vedení.

    Jan Hošic

    Branky a nahrávky: 4. Kaukič (Roman), 8. Murín (Škorpík), 28. Kofroň, 42. Kofroň (Roman, Poruba), rozh. náj. Poruba – 22. Hajšman (Kokoška), 31. Hajšman, 32. Kantner (Zayml), 46. Suchý (Starý)


    HC Oceláři Třinec: Hlaváč(Ovčari) – Mach, Radzienciak, Imrich, Kaukič, Roman Michal., Kofroň, Poruba, Sztwiertnia, Janiczek, Adámek, Tůma, Zogata, Roman Miloš, Murín, Krása, Bartko, Škorpík
    HC Plzeň 1929: Zeman(Krasanovský) – Roubal, Vácha, Kaňák, Čechura, Zayml, Starý, Sysel, Kučera, Krystl, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovská, Ivanovič, Pokorný, Suchý, Rubner, Hajšman, Krásný, Stráský

    Rozhodčí: Hlinka – Pátková, Přibík
    bahis siteleri