Philadelphia – NY Islanders 3:4 (1:2 po s.n.) | Toronto – Carolina 6:3 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.)
Florida – Buffalo 5:4 (2:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.) | Nashville – Arizona 4:7 (kon.)
St. Louis – Los Angeles 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:1 (kon.) | San Jose – Detroit 2:0 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Winnipeg Jets
Pátek 29.03.2013, 00:01NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Přeji příjemný přechod do nového dne a vítám vás u on-line přenosu z hokejové NHL. Domácímu Pittsburghu bude čelit Winnipeg. Utkání začíná v 00:01 a my budeme u toho!
     
    Jets míří do bojů o Stanley Cup!

    Naděje Winnipegu na premiérovou účast v play-off dostává reálné obrysy. Tým Ondřeje Pavelce prozatím nasbíral 38 bodů ve čtyřiatřiceti zápasech, vládne Jihovýchodní divizi před Carolinou nebo Washingtonem a v celé soutěži mu patří dvanáctá příčka.

    Kanadskému bodování Jets vévodí Andrew Ladd, kterému se podařilo nastřádat 32 kanadských bodů, ale ve střelecké tabulce se dělí s Blakem Wheelerem. Oba nastříleli čtrnáct branek. Celkem deset kladných bodů dělá z Bryana Littla nejlepšího hráče Winnipegu v důležité tabulce pravdy.

    Poslední utkání odehrál Winnipeg v noci z úterý na středu, když se v rámci divizního střetutí představil na ledě Caroliny. Nakonec se mohl radovat z vítězství 4:1 a lví podíl na tom má zejména Ondřej Pavelec a jeho kolega z útoku, Evander Kane. Český brankář pokryl osmatřicet střel domácích a kapituloval pouze po zásahu dalšího Čecha – Jiřího Tlustého. Kane byl u všech branek svého týmu, když jednu vstřelil a u tří zbylých asistoval.
     
    Tučňáci bojují o prodloužení série...

    Celé NHL sice vládnou Blackhawks, ale Pens jim výrazně dýchají na záda. Proti Chicagu mají sice dva zápasy k dobru, ale ztrácí na něj jediný bod. Pittsburgh odehrál stejný počet zápasů jako Winnipeg a nasbíral v nich 52 bodů a v prodloužení nebo po nájezdech ještě neprohrál.

    Hádejte, kdo je lídrem kanadského bodování NHL, nejlepším nahrávačem celé soutěže a druhým mužem v tabulce pravdy? Hádáte-li Sidney Crosbyho, tak tušíte správně. Kanadská star ve službách týmu z Pensylvánie nahrála 54 kanadských bodů, z toho celkem 39 asistencí a v tabulce pravdy čtyřiadvacet kladných bodů. Pozadu nezaostává ani Chris Kunitz, jenž zažívá povedený ročník. Třetí místo v kanadském bodování NHL se 43 body na kontě, s devatenácti zásahy třetí nejlepší střelec a lídr v tabulce +/- mezi všemi hráči. Vše podporuje Marc-André Fleury. Brankář Pittsburghu má na kontě osmnáct vítězství, což je největší číslo ze všech brankářů.

    Nad jeho startem proti Winnipegu ovšem visí otazník. Kanadský brankář nedochytal poslední utkání proti Montrealu. Jednička Pittsburghu musela odstoupit po srážce s vlastním spoluhráčem ze druhé třetiny. Druhou část dochytal, ale do posledního dějství už naskočil Tomáš Vokoun. Český brankář si připsal dvanáct úspěšných zákroků a dotáhl svůj tým k fotbalovému vítězství, pod které se jedinou brankou zápasu podepsal Sidney Crosby.
     
    Dojde na český souboj v brankovišti?

    Před sezonou zamířil do týmu Tučňáků, aby zvýšil své šance na zisk Stanley Cupu. Tomáš Vokoun musel přijmout roli druhého brankáře, ale počíná si s ní celkem obstojně. Ve zkrácené sezoně už zasáhl do čtrnácti duelů a jedenáctkrát nastoupil od začátku. Svůj tým dovedl k osmi vítězstvím a drží si 91% úspěšnost.

    Žádný jiný brankář z NHL nemá tolik startů, kolik jich nasbíral Ondřej Pavelec. Opora Winnipegu plní očekávání svého týmu a má na kontě 31 zápasů svého týmu. Logicky má český brankář nejvíce porážek a inkasovaných branek ze všech gólmanů. V tabulce úspěšných zákroků mu patří stříbrná příčka. Úspěšnost českého brankáře činí 90,5%.
     
    Naposledy se radoval Pittsburgh...

    Oba týmy se v této sezoně potkají už potřetí. První vzájemný duel se odehrál na konci ledna a nabídl střetnutí českých brankářů. Ze zisku tří bodů se radoval domácí Pavelec, přestože jeho Winnipeg na svém ledě prohrával po první dvacetiminutovce o dvě branky. Jets se ovšem v prostředním dějství prosadili třikrát a ve třetí třetině dokonali obrat.

    Ke druhému vzájemnému zápasu došlo v polovině února opět na ledě Jets. V brance Pens se tentokrát objevil Fleury a po vítězství 3:1 byl zvolen první hvězdou utkání před Pavelcem a Adamsem. Útočník Pittsburghu napodobil dva góly Crosbyho z prvního zápasu a českého brankáře překonal také ve dvou případech.
     
    Vedení Tučňáků střílí ostrými!

    Jsou se 117 zásahy nejlépe střílejícím týmem soutěže, ale pozadu nezůstává ani vedení Pittsburghu. To doopravdy chce získat Stanley Cup a svědčí o tom trejdy v posledních dnech, kdy se mu podařilo získat dvě legendy různých klubů.

    Trochu překvapivě se musel Jaromír Jágr rozloučit s kapitánem Dallasu, Brendenem Morrowem. Ten se stěhoval z Texasu do Pensylvánie a Pens tak získali velké zkušenosti. Předešlou noc ovšem posunuli pomyslnou laťku o něco výš, když se dohodli na výměně se zástupci Calgary. Do týmu Romana Červenky a Jiřího Hudlera putovali dva mladíci s volbou v draftu, naopak Penguins získali práva na elitního snipera Jaromea Iginlu!

    V posledních dnech ulovili zástupci pensylvánského mužstva také obránce s ostrými lokty – Douglase Murrayho. Jeho práva vlastnilo San Jose.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Vokoun (Zatkoff) – Orpik, Martin, Despres, Eaton, Murray, Niskanen – Dupuis, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Morrow – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass.

    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Byfuglien, Ernstrom, Clitsome, Bogosian, Meech, Hainsey – Wheeler, Little, Ladd – Kane, Jokinen, Miettinen – Wellwood, Antropov, Thorburn – Tangradi, Burmistrov, Cormier.

    Rozhodčí: S. Kozari, M. Joannette – M. Macpherson, T. Nowak.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Hned po úvodním vhazování opustil kotouč hrací plochu a vhazovalo se na modré čáře. Tučňáci vybojovali útočné pásmo...
     
    00:42
    Dlouho se tam ovšem neohřáli a musel se věnovat defenzivní činnosti. Winnipeg se ovšem dostal s pukem pouze za branku Vokouna a tam si to obránci Penguins pohlídali.
     
    01:22
    Jets se podařilo udržet útočnou polovinu a po vhazování na modré čáře mohli operovat s kotoučem na hokejkách.
     
    02:19
    Kromě nepřesné střely od modré nedokázali nic vymyslet, takže se hra opět uklidnila.
     
    02:40
    Z protiútoku udeřil Glass, ale jeho střelu tahem zlikvidoval hostující brankář.
     
    03:31
    Elitní formace Penguins zatlačila svého soupeře v jeho obranném pásmu a zasypala Montoyu několika střelami. Ani jedna z nich se ovšem neujala. Buď skončila na výstroji brankáře Jets, nebo mířila mimo branku.
     
    04:30
    Winnipeg sice držel kotouč v útočné třetině, ale chyběl tomu klid. Nakonec se ke střele prodral Kane. Jeho střela ovšem nebyla ničím nebezpečným.
     
    04:58
    Okolo českého brankáře se roztočil kolotoč, který skončil kotoučem ve Vokounově lapačce. Vhazuje se po pravici domácího strážce svatyně.
     
    05:31
    Malkin vybojoval útočné pásmo a po vhazování se domácí Murray dostal ke střele, která proletěla pouze nad brankovou konstrukcí.
     
    06:08
    Hra se přesunula do středu hřiště. U kotouče jsou domácí hráči a snaží se dostat k brance Jets.
     
    06:29
    Pittsburgh o kotouč přišel a druhá útočná formace Winnipegu se dostala do přečíslení. Kane našel rozjetého Miettinena, který střelou tahem prověřil Vokouna. Český brankář vytasil svou lapačku a zabránil brance. Komerční přestávka.
     
    06:40
    Uběhlo jedenáct vteřin a opět se bude vhazovat po pravici jednoho z brankářů. Tentokrát se tak stane před Montoyou, který musel lapit Crosbyho pokus.
     
    07:13
    Pens opět roztočili kolotoč v obraně Winnipegu. Zdálo se, že se další Crosbyho střela otřela o pravou tyčku Montoyovy svatyně. Jets se osvobozují...
     
    08:20
    Kotouč sice opět skončil na hokejkách Tučňáků, ale hosté výborně napadali a dlouho drželi Pens u jejich branky.
     
    09:07
    Domácím se nakonec podařilo získat útočné pásmo, ale bez střeleckého efektu. Do zakončení se dostal hostující Antropov, jehož slabá střela mířila mimo branku.
     
    09:51
    Obě mužstva přidávají na tvrdosti a hra začíná mít náboj, ale zatím to je spíše přetahovaná ve středu hřiště...
     
    10:29
    Miettinen se pokusil překvapit Vokouna nahozením ze středního pásma. Touš ovšem skončil ve výstroji českého brankáře, a ten radši podržel kotouč.
     
    10:48
    Little vyhrál vhazování a Winnipeg držel puk v útočném pásmu. Nakonec se k černému nesmyslu dostal Wheeler, obkroužil celé pásmo a z mezikruží vystřelil pouze do Vokounova betonu.
     
    11:54
    Na druhé straně se musel činit Montoya. Malkin šikovně přehodil hokejku obránce soupeře a Morrow se pokusil o teč. Tomu úspěšně zabránil právě brankář Winnipegu.
     
    12:43
    Pittsburgh je v posledních vteřinách aktivnějším týmem a tentokrát se pokusila zahrozit čtvrtá formace Penguins. Cookův průnik ovšem zastavil ofsajd.
     
    13:08
    Montoyu čeká zjevně těžký večer. Na modré se do puku opřel Martin a poslal dělovku na připraveného brankáře Jets. Puk se nakonec odrazil mimo a vhazuje se před brankou hostí.
     
    13:25
    Winnipeg se ujal kotouče a zpoza své branky může založit útok, při kterém by mohlo zaměstnat Vokouna.
     
    14:30
    Výborně bránící Tučňáci své pásmo ubránili a po třech neúspěšných pokusech Winnipegu se vydali dopředu. Výsledkem byla šance, která se velmi podobala šanci Morrowa. Tentokrát se před Montoyou zjevil Crosby, ale ani on neuspěl.
     
    19:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácího týmu končí prvním gólem. Elitní formace zamotala hlavy hostujících obránců a puk se dostal ke Crosbymu na zadní tyči. Crosby si posunul kotouč a naslepo zadovkou našel najíždějícího CHRISE KUNITZE, který poslal puk za Montoyu – 1:0! Asistence: Sidney Crosby, Paul Martin.
     
    16:34
    Hraje se od branky k brance. Domácí tato branka očividně povzbudila.
     
    17:55
    Dupuis mohl zvýšit náskok svého týmu, ale z mezikruží trefil pouze levou tyč Montoyovi branky. Halou už zněla siréna a spustila zbytečnou radost.
     
    18:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Branka byla nakonec uznána a JEVGENIJ MALKIN se může radovat ze šťastného zásahu – 2:0. Asistence: James Neal, Matt Niskanen.
     
    19:13
    Hráče Jets tato branka poznamenala. Teď už to bude mít Winnipeg velmi těžké, protože Pittsburgh získal potřebný klid.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Skončilo úvodní dějství, které nabídlo několik šancí na obou stranách a hlavně dvě branky v síti Winnipegu. O tu první se postaral Chris Kunitz, který zužitkoval parádní přihrávku od Crosbyho. Po pár vteřinách zazvonila tyč hostující branky, ale minutu a půl před koncem první třetiny se šťastnou trefou prosadil Jevgenij Malkin a zvýšil vedení Pittsburghu. Druhé dějství začne přibližně v 1:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    V úvodu prostředního dějství se musel činit Vokoun, ale pouze když vyjel za svou branku pro nahozený kotouč. Následně se ke kotouči dostal Kunitz, jehož nepřesný pas skončil zakázaný uvolněním.
     
    20:47
    Další vyhrané vhazování Winnipegu skončilo střelou na branku. Puk se dostal na hokejku Byfugliena, který ho poslal do výstroje Vokouna.
     
    21:00
    Zprava se prodral do zakončení Neal a jedovatou střelou zaskočil Montoyu, jenž si s touto situací dokázal poradit.
     
    21:15
    Narážečku Morrowa s Nealem přerušili hráči hostí, kteří se vzápětí dostali dopředu a dokázali vybojovat útočné pásmo.
     
    21:47
    Meech šikovně ukryl střelu za clonícího spoluhráče, ale Vokouna nezaskočil. Kotouč opět v moci Pittsburghu.
     
    22:23
    Oba týmy bojují o kotouč ve středním pásmu a přechod přes útočnou modrou jim dělá veké problémy.
     
    23:22
    Nevinná akce Tučňáků skončila zajímavou střelou od modré, kterou musel Montoya zkrotit a podržel kotouč pod svou lapačkou.
     
    24:06
    Vhazování sice vyhrál Crosby, ale jeho tým o puk přišel. Winnipeg se pokusil udeřil – neúspěšně. Pittsburgh jde do protiútoku!
     
    24:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Kunitz se ujal kotouče na pravé straně hřiště, našel najíždějícího PASCALA DUPUISE, a ten se už nemýlil – 3:0! Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.
     
    25:15
    Obávaná lokomotiva se rozjela a Pittsburgh svého soupeře drtí. Nejdříve se pokusil skórovat Vitale – bez úspěchu. Krátce po něm se do zakončení prodral Malkin a nadělal Montoyovi velké problémy.
     
    26:01
    Další akce Tučňáků skončila nepřesnou přihrávko a zakázaným uvolněním. Brankář Jets si na malou chvíli odpočine, protože se bude vhazovat před Vokounem.
     
    26:50
    Winnipeg se v útočné fázi příliš nezahřál a opět se musel ukázat brankář hostí. Střela tahem v podání Kennedyho skončila pouze ve výstroji Montoyi.
     
    27:31
    Penguins mají tlak a poslední minuty jsou jednoznačně v jejich režii. Přihrávku střídá střela, ale stále bez čtvrté vstřelené branky.
     
    28:32
    Elitní formace Pens uzamkla svého soupeře v jeho obranné třetině a zasypala Montoyu sprškou střel, které ovšem většinou mířily mimo brankovou konstrukci.
     
    29:18
    Tlak domácích pokračuje také po střídání. Tentokrát se o to postaral druhý útok, jehož akci zakončil Malkin. Montoya radši ukryl kotouč před dojíždějícím Morrowem.
     
    29:48
    Ve druhé třetině se Pittsburghu daří všechno. Vytváří si šance, více dohrává souboje a Winnipeg se stále nemůže dostat do tempa. I přes enormní snahu jde znát klid na hokejkách domácích.
     
    30:12
    Winnipegu se otevírá příležitost k tomu, aby se dostal zpět do zápasu. Na trestnou lavici totiž zamířil Adams (PIT) a Jets budou hrát první přesilovku zápasu.
     
    31:04
    Hosté ovšem okamžitě ztratili útočné pásmo, ale vzápětí se do něj vrátili. Jets drží kotouč na svých hokejkách a Vokoun musí být pozorný...
     
    31:49
    Pittsburgh se třikrát osvobodil a připravil svého soupeře o příležitost k zakončení.
     
    32:17
    Dokonce se ke střele dostal domácí tým. Rychlý brejk skončil střelou Crosbyho, jehož pokus skončil u Montoyi v náručí.
     
    32:43
    Winnipegu tato početní výhoda vůbec nevyšla. Český brankář ve službách Pittsburghu byl v podstatě bez práce a do zakončení se dostal pouze domácí Crosby.
     
    33:39
    Pens opět operují s kotoučem v útočné třetině a roztáčí kolotoč okolo branky Winnipegu. Zatím bez střeleckého pokusu.
     
    34:16
    Jets získali kotouč a okamžitě se s ním vydali kupředu. Nakonec skončili v rohu kluziště, kde byli silnější domácí hráči a touš získali do své moci.
     
    35:01
    Penguins drží kotoouč na svých hokejkách a hlídají průběh zápasu. Winnipeg by tohoto uvolnění mohl využít.
     
    35:22
    Nakonec Jets zazlobili a donutili svého soupeře vyhodit na zakázané uvolnění. Možná trochu překvapivě se pauza protáhla, jelikož domácí kouč Dan Bylsma sáhl po oddechovém času pro svůj tým.
     
    36:09
    Už to vypadalo na další jedovatou akci elitní formaci Tučňáků, ale individuální průnik Crosbyho zastavil ofsajd.
     
    36:51
    Druhá útočná formace Jets zazlobila a nadělal problémy v rozehrávce domácího týmu, přesto nemusel Vokoun zasahovat.
     
    37:16
    Napadání se ovšem vyplatilo. Martinova (PIT) hůl skončila v obličeji Wellwooda, což znamená druhou početní výhodu pro Winnipeg.
     
    37:57
    Hned po vhazování se ke střele dostal Byfuglien a Vokoun proti jeho střele vystrčil levý beton. Následně se Pittsburgh osvobodil.
     
    38:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Winnipeg se nemohl usadit v útočném pásmu, přesto se ke střele dostal Kane. Letící puk zkrotil Vokoun a posunul ho na hůl PASCALA DUPUISE, který projel celé hřiště a ve vlastním oslabení zavěsil – 4:0! Asistence: Tomáš Vokoun.
     
    39:06
    Jets ještě bojují a snaží se ohrozit Vokouna. Zatím neúspěšně. Jejich střely míří pouze mimo klec českého brankáře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části přidali domácí Pascal Dupuis další dvě branky a jeho tým utekl Winnipegu na rozdíl čtyř branek. Musel by se stát zázrak, aby Jets s tímto výsledkem ještě něco udělali. Průběžný stav zápasu potvrzuje to, co se děje na ledě. Třetí třetina začne přibližně v 1:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:17
    Winnipeg vstoupil do poslední části aktivně a vybojoval si faul Niskanena (PIT). Přesilová hra Jets.
     
    41:21
    A hosté budou mít velkou příležitost ke skórování. Na trestnou míří také Orpik (PIT). Dvojnásobná početní převaha Winnipegu!
     
    41:48
    Winnipeg zamkl svého soupeře a do zakončení se dostal Ladd, ale s jeho pokusem si Vokoun poradil.
     
    43:14
    Winnipeg se mohl prosadit na závěr přesilové hry. Do zakončení se dostal opět Ladd. Tentokrát trefil pouze výstroj Vokouna.
     
    45:24
    Pittburgh přežil své oslabení a přebral otěže. Hra se opět pomalu stěhuje před Montoyu. Ten se musel činit proti střele Kennedyho.
     
    46:30
    Obrovská šanci Pittsburghu. Na zadní tyči dostal nabito Sutter. Puk mu ovšem sjel a domácí útočník brankáře soupeře nepřekonal.
     
    47:22
    Penguins jsou daleko aktivnějším týmem, což platí celý zápas. Tentokrát zužitkoval převahu Vitale, jenž prověřil Montoyu střelou tahem.
     
    48:10
    Kunitz se prodral do zakončení a jeho prudká střela skončila ve výstroji hostujícího brankáře. Pens stále přehrávají svého soupeře.
     
    48:41
    Pittsburgh zase zamkl svého soka v jeho obranné třetině a spustil kanonádu směrem na branku Winnipegu. Nadvakrát neuspěl Murray.
     
    49:31
    Jets využili nepřesné kombinace Tučňáků a vydali se dopředu. Sérii přihrávek přerušil Byfuglien, jenž se opřel do puku, který skončil ve Vokounově lapačce.
     
    50:20
    Další nebezpečnou akci Pittsburghu vychytal Montoya a radši podržel kotouč ve své moci. Po vhazování se pokračuje ve hře...
     
    51:00
    Winnipeg sice vyhrál vhazování a vydal se dopředu, ale ztroskotal na obranném valu Pens. Ti z následného protiútoku neudeřili.
     
    51:37
    Nahozený kotouč nadělal hostující obraně problémy a Montoya pořádně nevěděl, kde má kotouč. Crosby se ho pokusil dostat do branky – neúspěšně.
     
    52:22
    Vokoun bojuje o čisté konto! Antropov stál s pukem u mantinelu, obhodil protihráče a nalil najíždějícímu Wellwoodovi. Křídelník Winnipegu čelil Vokounovi tváří v tvář, ale na českém brankáři ztroskotal!
     
    53:08
    Svůj premiérový start si chce okořenit domácí Murray. Obránce Pens se opět opřel do puku. Kotouč pouze proletěl kolem branky Jets.
     
    53:43
    Druhý útok Pittsburghu dokázal potrápit hostující obranu. Nahozený kotouč Neala skákal v závaru před Montoyou, ale nikdo z domácích borců ho nedokázal doklepnout do sítě.
     
    54:28
    Zajímavá situace se udála na ledové ploše. Kane nahazoval kotouč do útočného pásma a nešťastně trefil jednoho z rozhodčích. Naštěstí to nebyla žádná tvrdá rána do obličeje a sudí byl po chvíli na nohou.
     
    54:51
    Zakázané uvolnění Winnipegu. Ten se snaží připravit českého brankáře o čisté konto, ale zatím se mu to vůbec nedaří.
     
    55:01
    Vhazování dopadlo lépe Pittsburgh, přesto se do útoku dostali hosté. Chybnou přihrávku Eatona zachytil Tangradi a prodral se až k samostatnému úniku proti Vokounovi. Svou střelu ovšem poslal vedle levé tyče domácí branky.
     
    56:18
    Pens zavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu a ke střele z mezikruží se dostal Neal. Jeho pokus byl ovšem zblokován bránícím hráčem.
     
    57:31
    Burmistrov se dostal k puku ve středním pásmu, ale byl odzbrojen bránícími hráči Pittsburghu.
     
    58:02
    Tučňáci kombinovali v útočné třetině, až celou akci překombinovali a sami se vyhnali ven.
     
    58:38
    Domácí se opět dostali k puku a celá akce skončila dělovkou Desprese, jeho zastavila Montoyova lapačka.
     
    59:19
    Penguins vybojovali útočné pásmo. Po další jejich akci se bude vhazovat po pravici hostujícího brankáře.
     
    59:30
    Dupuiovi není přáno. Nejdříve to zkoušel Adams – neúspěšně. Krátce poté se do puku opřel právě Dupuis a jeho dělovka orazítkovala horní tyč!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Máme tu konec zápasu a zasloužené vítězství Pittsburghu. Čisté konto si připsal český brankář Tomáš Vokoun. Blízko hattricku byl Pascal Dupuis, ale krátce před koncem třetí třetiny orazítkoval pouze horní tyč.
     
    První hvězda utkání: Pascal Dupuis (PIT)
    Druhá hvězda utkání: Chris Kunitz (PIT)
    Třetí hvězda utkání: TOMÁŠ VOKOUN (PIT)
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše a přeji dobrou noc! (02:38:14)

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 20. Kunitz (Crosby, Martin), 19. Malkin (Neal, Niskanen), 25. Dupuis (Kunitz, Crosby), 39. Dupuis (Vokoun)


    Pittsburgh Penguins: Vokoun (Zatkoff) – Orpik, Martin, Despres, Eaton, Murray, Niskanen – Dupuis, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Morrow – Kennedy, Sutter, Cooke – Adams, Vitale, Glass.
    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Byfuglien, Ernstrom, Clitsome, Bogosian, Meech, Hainsey – Wheeler, Little, Ladd – Kane, Jokinen, Miettinen – Wellwood, Antropov, Thorburn – Tangradi, Burmistrov, Cormier.

    Rozhodčí: S. Kozari, M. Joannette – M. Macpherson, T. Nowak.
    bahis siteleri